Rall написа:Да де, сега като е написано колко захар има примерно, ти като потребител, правиш ли анализ на продукта в къщи да се увериш че е точно толкова.
И що трябва аз да му правя анализ, то си има правителствени органи, които се занимават с тези анализи. И да, точно в тия етикети със съставките е истината, щото иначе големите буквички най-отпред на етикета (името) нищо не значат. Без съставките става като в БГ, дето по едно време кашкавалите бяха със съдържание над 50% палмово олио. Ама иначе на етикета пише с големи букви "Кашкавал". Според теб и спийди тва трябва да е достатъчно, че кво аджеба може да има в кашкавала освен кашкавал
Rall написа:И ако една и съща компания, изкара два вида еднакви продукти , единия с етикет ГМО а другия без, много ми се струва, че разликата ще е само в етикета.
Какво ни се "струва" на мен или теб, е без значение. То тва е разликата между белите и маймунските държави, че в първите законите и наредбите се спазват.
Rall написа: и пак ще мрънкаме че ни тровят с храната, докато си пафкаме цигарките разплули се пред компа и телевизора с биричка в ръка
Тук съм съгласен на 100%