Брутният вътрешен продукт (БВП) на България е нараснал с 2 на сто през първото тримесечие на 2015 г. спрямо същия период на предходната година и с 0.9% спрямо четвъртото тримесечие на 2014 г. Това сочат сезонно изгладените данни, обявени от Националния статистически институт в сряда.
http://www.mediapool.bg/iznosat-dovede- ... 33970.html"
2% ръст на БВП
2% ръст на БВП
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: 2% ръст на БВП
Е това се нарича "политически форумен трол " !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Няма от кого да взима пример! Нали ти все ни убеждаваш, колко е хубаво да се върнем там и станем аргати на мутрите. Или тези не са подходящите мутри - проамериканско настроени?
Трябва май да са проруски?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:Няма от кого да взима пример! Нали ти все ни убеждаваш, колко е хубаво да се върнем там и станем аргати на мутрите. Или тези не са подходящите мутри - проамериканско настроени?
Е споко, сега ти и семейството сте аргати на канадските банки !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Що?
Щото ни пазят КЕША ли, докато ние харчим на вересия техните пари?

Мух, аз не съм на социал, така че не си крия парите по разни дупки и мишкарници за да изкрънкам от държавата подаяние, забрави ли?
Щото ни пазят КЕША ли, докато ние харчим на вересия техните пари?

Мух, аз не съм на социал, така че не си крия парите по разни дупки и мишкарници за да изкрънкам от държавата подаяние, забрави ли?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")