Едно от чудесата на България
Едно от чудесата на България
40 годишна поетеса ще си доказва девствеността
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=19020625"
(статията не се препоръчва за лица под 18 години)
http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=19020625"
(статията не се препоръчва за лица под 18 години)
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Едно от чудесата на България
Хм, това е старо. Българските мъже трябва да почнат да свикват да уважават жените и да мерят речниковия си запас. Ако може да го осъди, аз съм за!
Друг път ще внимава, какво говори и пред кого.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Само че нашите експерти още не могат да определят някой влизал ли е в пещерата на девойката или още си стои запечатана. Доколкото знам до тая възраст на жените завесата вече им пада сама и е невъзможно да се определи дали е непорочно девойчето. Какво мислят спецовете по въпроса?Bistra написа:Хм, това е старо. Българските мъже трябва да почнат да свикват да уважават жените и да мерят речниковия си запас. Ако може да го осъди, аз съм за!![]()
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Като гледам тази тема наистина трябва да е отбелязана като 18+.joro написа:Само че нашите експерти още не могат да определят някой влизал ли е в пещерата на девойката или още си стои запечатана. Доколкото знам до тая възраст на жените завесата вече им пада сама и е невъзможно да се определи дали е непорочно девойчето. Какво мислят спецовете по въпроса?Bistra написа:Хм, това е старо. Българските мъже трябва да почнат да свикват да уважават жените и да мерят речниковия си запас. Ако може да го осъди, аз съм за!![]()
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- Bistra
- Напуснал форума
Абе, Жоре, ти за стари моми не си ли чувал? Да ви имам експертите! Много сложно било да се определи.joro написа:Само че нашите експерти още не могат да определят някой влизал ли е в пещерата на девойката или още си стои запечатана. Доколкото знам до тая възраст на жените завесата вече им пада сама и е невъзможно да се определи дали е непорочно девойчето. Какво мислят спецовете по въпроса?Bistra написа:Хм, това е старо. Българските мъже трябва да почнат да свикват да уважават жените и да мерят речниковия си запас. Ако може да го осъди, аз съм за!![]()

То и при животните го има това явление. На една кучка като и мине времето почва сама да отбива мъжкарите и да ги 'апе.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

“Мома“ и “девствена“ не е едно и също. Не всички моми са девствени, и не всички девствени са момиBistra написа: Абе, Жоре, ти за стари моми не си ли чувал? Да ви имам експертите! Много сложно било да се определи.![]()
![]()
То и при животните го има това явление. На една кучка като и мине времето почва сама да отбива мъжкарите и да ги 'апе.

- Bistra
- Напуснал форума
Aaaa аз не разбирам. Тълкуването ще го оставим на адвокатите, ама пУетът лошо е случил на неподходящата кучка.

Затова малко повече модерация в приказките никога не е излишна.

Затова малко повече модерация в приказките никога не е излишна.

Няма нужда от експертизи - само като видиш занемарения и вид (прилича на избягала от лудницата), тази грозотия е 100% девствена - ДОРИ и Щеря не би легнал с толкова грозна и луда.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Няколко пъти го прочетох и пише "литературна сбирка"
Що за теми обсъждат на тези сбирки тези поети, хора на изкуството ?
От друга страна коментари кой мома и кой не са неприятни и неподходящи, така че, дано го осъди, та да се научи да си затваря устата.
И Павка, коментара ти за Щерю е обиден
Що за теми обсъждат на тези сбирки тези поети, хора на изкуството ?
От друга страна коментари кой мома и кой не са неприятни и неподходящи, така че, дано го осъди, та да се научи да си затваря устата.
И Павка, коментара ти за Щерю е обиден
- Bistra
- Напуснал форума
Aма той и Щерю ли е коментирал? Ще му накриви на Щеря онази работа!

- optics
- Модератор
Pumpy, аз съм на друго мнение. Нито "мома" е обидно нито "девствена". Първото значение на мома е неомъжена и чак второто или третото - девственица. Една девствена ученичка ако се омъжи за Хю Хефнер, и да речем "първата брачна нощ" не се е състояла или се е отложила за неопределено време, тя мома ли се нарича още. Ами не, щото е омъжена.
В случая тая или е, както казваше дядо ми Нейко, полу-луда или просто се надява да изкара някой лев. Ми то обидата ако се определяше от това какво обиденият си мисли, аз може утре примерно някой ако ми каже - ти си подреден като филателист, да се обидя щото не съм филателист и не обичам сравнения с такива. Примерно.
В случая тая или е, както казваше дядо ми Нейко, полу-луда или просто се надява да изкара някой лев. Ми то обидата ако се определяше от това какво обиденият си мисли, аз може утре примерно някой ако ми каже - ти си подреден като филателист, да се обидя щото не съм филателист и не обичам сравнения с такива. Примерно.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Aбе, мани ти тая работа - луда за 3 бона!
Друг е въпросът, че поетите са голи като църковни мишки и дори да го осъди, надали ще се радва да си прибере отсъденото, ама онзи като е бунак, не пречи да опита. 

Аз ако бях един успешен, уважаващ се поет, щях да извадя 3 бона и да и ги дам. Но тя може и да изгуби делото щото си е мома.
Embrace your climate change!