def34 написа:За пръв път чувам да се разбива стъкло за да ти откраднат чистачките!
Винаги има първи път за всяко нещо. Стъклото го разбиха, пускайки металното лостче снабдено с пружинен механизъм, към което са прикрепени чистачките. Предполагам, че алармата ги е подплашила.
А това е пресно от вчера. Откраднаха лекарство за дете с хемофилия
Какво по дяволите ще правиш с нещо, което не може да се продаде, нито ползва от друг човек?
Mielle написа:То разбирам,че тук рядко пишат дами,ама хеле пък като са красиви и умни какво става !
Мерна ми се сякаш тази новина, нашата "умница" я сподели в друга тема, ама не ви следя много детайлно.
Тук стрина не лъже - спомням си го случая, щото вестниците още на другия писаха, че веднага са заловили разбивача - някой си Дан Колов
Стрина ми звучи като една друга умница дето разправяше, че мъжа и всяка вечер свалял двигателя и го качвал горе в апартамента, за да не го откраднат през нощта
Жоре, какви са тия новини на руски език? Да не го приехте за официален език на мястото на българския?...
Упс, сега видях, че четеш руска преса.
Корпоративен рай за руски мафиоти. Ха, честито!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:
Жоре, какви са тия новини на руски език? Да не го приехте за официален език на мястото на българския?...
Упс, сега видях, че четеш руска преса.
Корпоративен рай за руски мафиоти. Ха, честито!
Че ние в Банско отдавна си говорим на руски. Даже Путин от време на време изчезва от Русия и идва да се крие в мъглата на пистата Тодорка
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Умницата влиза за да ви каже,че новината ви е вече остаряла.И в България се случват чудеса.Говори определено за хуманност!
Негодно за употреба,но върнато!
Абе глупава работа,ама българска. http://m.standartnews.com/balgariya-obs ... 77176.html"
Godis,съгласна съм с теб.Както и акта всъщност може да е предупреждение към бащата.
Добре,а как става така че уж не е добре в нашата Държава,но виждаш ли всеки купува нова кола ,а някои вече си имат и по няколко?
Айде сега, нали не си вярваш ? Онзи ден ми мина през поглед статистика за точно обратното - броя на покупките на нови коли намалява за сметка на стартите. А и все си мисля, че това "всички" е доста пресилено.
Нищо не разбрах от последните несвързаности. Явно аз не съм така "умна"
Ами аз съм нормално мислещ човек и не бих тръгнала с хладилна чанта под мишница да върша работа. А каква ли е пък тази държава, дето за миг не можеш да изпуснеш въпросната чанта от поглед? Нормална ли? Какво остава за хората в нея?
Въпросът е обаче за това, какъв риск биха поели инвеститорите, започвайки бизнес в тази именно държава? Нормалните, не онези, които освен за бизнеса си мислят как да избегнат 1001 капана?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Гледайки картинката от статията, някой може ли да каже по колко квадратни метра "жилищна площ" им се пада на хората? Щото така на око ми се струва леееко клаустрофобно.
А БРО компания някой ако знае какво е, изобщо няма да му стъпи крака, ако си цени квалификациите и способностите.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Казвам ви аз,ама не вярвате!
Да видим сега:Белгиец-с руски паспорт.
Или:руснак с белгийско гражданство?
С трепет очкавам коментарите Ви за най-коментираната личност в последната 1 година Цв.Ва. и БТК,КТБ и останалите в Корпоративният Рай! http://dnes.dir.bg/news/investitori-btk ... 3-18733583"
Mielle написа:Казвам ви аз,ама не вярвате!
Да видим сега:Белгиец-с руски паспорт.
Или:руснак с белгийско гражданство?
С трепет очкавам коментарите Ви за най-коментираната личност в последната 1 година Цв.Ва. и БТК,КТБ и останалите в Корпоративният Рай! http://dnes.dir.bg/news/investitori-btk ... 3-18733583"
Какво да коментираме, всъщност България се превръща не в корпоративен, ами в офшорен рай.
Имаш ли милиони за пране, решението е лесно - регистрираш офшорка, поставяш някой руснак с белгийски паспорт за подставено лице и завърташ центрофугата.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)