На 4 Октомври сме на интервю - хелп!!!
На 4 Октомври сме на интервю - хелп!!!
Някой може ли да ми отговори на въпроса - трябва ли да се носи на интервюто трудова характеристика със свежа дата? Бяхме пратили такава с комплекта с документи, и имам от нея втори екземпляр, но датата е преди 7 месеца. Задължително ли е да се направи прясна характеристика?
- petia4444
- Обратна връзка:

-
- Обратна връзка:
Да, така е, аз писах ЛС на Олга че е добре да си направи служебна бележка че към настояща дата още работи еди си какво. Само че за трудова характеристика не е нужно. И какво ще рече нова трудова характеристика, ако не си сменяла поста и работата си и задълженията са ти едни и същи, не е необходимо да правиш нов документ описващ какво работиш и каква компетентност трябва да имаш (трудова характеристика).
Ако работите все още на същото място няма нужда от нова препоръка.Доколкото разбрах сте пратили копие от нея с документите, мисля че на самото интервю ще ви го върнат ако е оригинал.Ние също бяхме изпратили препоръки и сл.бележки но на интервюто ни върнаха оригиналите а задържаха само ксерокопия. УСПЕХ! СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ИНТЕРВЮТО.