Moy priyateli, koito sa oshte v bg, no skoro shte hodyat v Quebec se interesuvat dali ima rabota na nefteni platformi. Az nito sam v Quebec, nito sam v chas s tazi sfera, zatova reshih da popitam vas. Znaete li neshto po vaprosa? Konkretni kompanii, location, pozicii, salary range, kakvoto se setite?
Merci predvaritelno.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Nefteni platformi ima w Beaufort Sea, nad 70-ja paralel, North-West, do ostrov Victoria. Ottam trygwa nefta kym Calgary. Ne znam dali ima platformi na normalna shirina.
N:1 Te 6te hodiat v Quebec ama iskat da rabotiat na platforma v samata provintsia li ili da sklu4at dogovor s firma ot QC koiato predlaga takiva rabotni mesta.
N:2 Ako kompaiata ne e ot QC i tvoite horia rabotiat v druga provintsia riskuvat da si zagubiat zdravnata karta ot QC (ne6to koeto ne e mnogo vazno kato seima v predvid kakvi zaplati davat na takiva mesta).
N:3 Platformite nazemni li triabva da sa ili v moreto ili e bez zna4enie.
N:4 Kato kakvi iskat da rabotiat te? Kato direktori li ili kato ob6ti rabotnitsi, za6toto na takiva mesta ob6tata rabota e tezka. Tova koeto znam e 4e se raboti edna sedmitsa i edna sedmitsa se po4iva. Prosto 2 podred ne se izdurzalo. A ina4e ima sluhive na ne6to ot sorta za po 2000 CAD na sedmitsa ama ne e moe mnenie taka 4e ne go za6titavam.
Moy priyateli, koito sa oshte v bg, no skoro shte hodyat v Quebec se interesuvat dali ima rabota na nefteni platformi. Az nito sam v Quebec, nito sam v chas s tazi sfera, zatova reshih da popitam vas. Znaete li neshto po vaprosa? Konkretni kompanii, location, pozicii, salary range, kakvoto se setite?
Merci predvaritelno.
Виж тази тема, май най-полезни са линковете дадени от VanBC
Ne samo, che moga da ti cheta lichnite saobshteniya, G_Rosi, ami daje i otgovor ti pratih veche A, za linkovete, don`t worry, sluchva se da se precakat.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид