Zdravejte
Chetoh nqkude iz postingite che ima hora na koito na intervuto sa im davali deklaracii koito da pratqt na poznatite si v Qu , te da podpishat i zaverqt notarialno i pratqt obratno sled koeto da se pratqt otnovo vuv viena ?! Sto za deklaraciq stava duma, ako tova naistina e taka tova ste reche che trqbva da se zagubi mesec- dva ako na intervuto ti poiskat podobno nesto!? Ima li nqkoi poveche info po vuprosa!? Ima li nqkoi kopie na tazi deklaraciq zastoto az ne namerih elektronen variant, Napishete molq ! S nai dobri pojelaniq Sve
Здрасти, Све!!!
Ние с мъжа ми направихме следното нещо за нашето интервю: помолихме нашите приятели да ни изпратят по факса една препоръка, написана и подписана от тях, а също ни пуснаха по пощата и оригиналът й. В деня на интервюто представихме и факса и оригиналът, но интервюиращият взе оригиналът и го приложи към делото ни. Беше много приятно впечатлен и изненадан. Е, разбира се, много сме благодарни на нашите приятели, които така добре я бяха написали и то на какъв стил беше само???
Е, това е нашият скромен опит. Успяхме да минем без такива декларации и без нотариални заверки.
Ако имаш още въпроси пиши.
Успех
eto i moiat opit - minahme m.6 .2003 Noseh 2 preporaki . !-ta ot brat mi ,v koiato toi opisvashe che mi e brat s prosti dumi/ az edi koi si sam brat na edi si koia/i shte i pomagam kato doide tuka da si nameri jilishte ,da si otvori bankova smetka ,da namerim po-barzo edi si kakvo ,da se opravim s administraciata i t. n. s dumi prosti i podpis otdolu.bez notarialni i dr. zaverki kadeto i da bilo. Imah i 1 sashtata deklaracia ot friend s sashtoto sadarjanie s tazi razlika che toi pishe che me poznava ot bg veche 10 godini ,inache sashtoto nadolu,pak s prost podpis. Imah kasmeta tezi neshta da mi gi pratat po drug tehen friend ,koito se pribirashe togava za vakancia i gi poluchih za 1 den. Moiat savet e takava deklaracia da se predstavia v original ,a ne fax,zashtoto na intervuto jenata gi vze ,hvarli 1 izpraznen podled v/u tiah i vze 1 list hartia A4 bg standart i go sravni s listovete ,koito az podadoh. Kanadskia standart A4 e po-kas i po-debel ot nashia. Tia iavno tova iskashe da vidi. Zashtoto tezi deklaracii i ti mojesh da si gi napishesh i da gi podpishesh daje,ama shte sa na nashi listova ,s nash A4.
Aide uspeh.
P.S. takava dekl. predi meseci niakoi ot izpitvashtite mnogo ia iskaha,no v sledvashtite sesii ne im obrashtaha vnimanie. No vie badete podkovani. na men nikoi ne mi poiska takova neshto,ama az noseh i nahalno i go natikah v racete!
anicata написа: P.S. takava dekl. predi meseci niakoi ot izpitvashtite mnogo ia iskaha,no v sledvashtite sesii ne im obrashtaha vnimanie. No vie badete podkovani. na men nikoi ne mi poiska takova neshto,ama az noseh i nahalno i go natikah v racete!
Хе хе Искат я отначало защото консула като го командироват в България и човека отначало е ошашавен и си се нагажда към нас. Първо иска какво ли не и е объркан и после като му минат 30-40 кандидата схваща какво да иска, какво да пита и т.н. Само че тия 30-ната- изпитателната и загряващата бройка са в малко такава рискова ситуация разбираш ли Пък и такива декларации не са задължителни. Дали ще кажеш че познаваш някой или с деклларация те пак ще дадат само една единствена измъчена точка. Е па важна е за тия които са на ръба :idea: Ама то на ръба са май само таквиз юнаци кат мена ей ма на.
Абе няма ли да обевят за търсена и няко я икономическа професия. Само за инжинери са пощтръклели? Е па нали като се оттеглят бебибумарите някой трябва и сметките им да върти