BG zaglavie /Ville de Quebec/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
toti
Обратна връзка:

BG zaglavie /Ville de Quebec/

Мнение от toti »

...eto malko qvebeshka propaganda po stranizite na BG pe4at:

http://standartnews.com/stnews/society/s3844_9.htm

...med i maslo mi kape kato 4eta za visokite zaplati ,GARANTIRANATA RABOTA i za svetloto sozialisti4esko badeste tam.....
....a moite skromni vpe4atlenia kato turist sa /kato izkl. zentara na grada/
- kilnati darveni el. stalbove po ulizite
- opanati prostori s prane po kastite
- nazionalisti4eski draskanizi
- skapani patista
Vse pak jelaia uspeh na vsi4ki entusiasti tragnali natam. :lol:
Гост

Re: BG zaglavie /Ville de Quebec/

Мнение от Гост »

Сomme lio, както казва Тодор. По-голяма смешка не бях чела наскоро. Ей, каква реклама, какво чудо. Да сме живи и здрави, ще дочакаме новите имигранти-българи и те да си кажат тежката дума, че ние сме много черногледи станали от прекрасния стандарт. :P

Очаква се през 2006 г. в него и района му да има 53 000 свободни работни места, уточнява г-н Далер. Хайде народе на хляба ! А в момента - 2004 г., в очакване на новите работни места имам колеги с метриз - съвсем натурални кебекари, от град Квебек, които правят втори метриз и са дошли в Монреал, защото стоят от години без работа.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

To4no za parwata grupa profesii ne sa zaritali, ima si dostata4no. Za wtorata propuskat niakoi podrobnosti otnosno diplomite.
No kogato gowori za penuri-to za ingeneri naprimer, monsieur Dalaire si wiarwa. Imah wazmovnost da goworia s nego predi negowoto zaminawane za BG i komentirahme polovenieto na ma6. ing, toj i na men mi kaza, 4e se tarseli, ama mnogo, pri pologenie, 4e az sam we4e tuk i sam razbrala towa-onowa, za koeto saotwetno go swetnah. Ne znam kakwi statistiki 4etat tia hora, ama si wiarwat. Maj i tuka6noto NOI ne si popliuwa.
Обичам да преча
Заключено