Времето в Канада
Re: Времето в Канада
Моя снегорин се справя по-добре със замръзнал сняг отколкото с мокър. Затова се наложи да рина само с лопатата тези дни защото снегорина се задръстваше от мокрия сняг. Като паднат температурите всичко ще си дойде на мястото. Снега тази година изпревари студа.
Абе от къде взимате тоя сняг? 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- MrGeek
- Путлер Капут
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- Independent
В началото си помислих, че мене са ме снимали, но даже и аз не съм толкова "уникална"MrGeek написа:Може би времето в Калгари е предпоставка за проявата на подобни уникални шофЕрски умения.![]()

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
- Bistra
- Напуснал форума
Малей! Аз съм можела да карам.MrGeek написа:Може би времето в Калгари е предпоставка за проявата на подобни уникални шофЕрски умения.![]()

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- optics
- Модератор

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
В този случай не става дума за шофьорско неумение. Това е цялостна тъпотия.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Този видеоклип е майтап някакъв, това си личи че е нагласено, чак дразнещо.
И аз така си мислех докато не видях финала за да се убедя че е истина колкото и невероятно тъпо да изглежда. Явно има и такива шофьори-недоразумения незнайно как взели книжка.succes написа:Този видеоклип е майтап някакъв, това си личи че е нагласено, чак дразнещо.
Още по-невероятно ми се видя следващото видео с оценка на щетите: $2400 за това ми се струва прекалено.
Estimate: Close to $2400 - fender replacement and bumper repair, painting/blending (no hidden damage included).
- Parts Total: $749.53 + tax
Кога за последно си си оставял колата в боди шоп? Това са ценитеyahoo написа:И аз така си мислех докато не видях финала за да се убедя че е истина колкото и невероятно тъпо да изглежда. Явно има и такива шофьори-недоразумения незнайно как взели книжка.succes написа:Този видеоклип е майтап някакъв, това си личи че е нагласено, чак дразнещо.
Още по-невероятно ми се видя следващото видео с оценка на щетите: $2400 за това ми се струва прекалено.
Estimate: Close to $2400 - fender replacement and bumper repair, painting/blending (no hidden damage included).

За последните 3 месеца два пъти ми влиза колата в боди шопа заради такива шофьори

Първия път за смяна на задна броня и задна стоп светлина инвойса беше за 1800$. Втория път за най-обикновено скрачване на преден десен калник и предна броня инвойса е за 1600$.
Цените са такива защото механик-кожодера цоца от застраховката, не че ти мисля лошото НО съм СИГУРЕН, че след време ще ти се вдигне полицата и без да е твоя вината за катастрофите-ОПИТ !fighter написа:Кога за последно си си оставял колата в боди шоп? Това са ценитеyahoo написа:И аз така си мислех докато не видях финала за да се убедя че е истина колкото и невероятно тъпо да изглежда. Явно има и такива шофьори-недоразумения незнайно как взели книжка.succes написа:Този видеоклип е майтап някакъв, това си личи че е нагласено, чак дразнещо.
За последните 3 месеца два пъти ми влиза колата в боди шопа заради такива шофьори![]()
Първия път за смяна на задна броня и задна стоп светлина инвойса беше за 1800$. Втория път за най-обикновено скрачване на преден десен калник и предна броня инвойса е за 1600$.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Къде е логиката?
Засега си ми върви дискаунта

Тука логика нема, всичко е пари, ужким Боец направи толкова години у канадата, а не схвана основното правило !fighter написа:Къде е логиката?
Явно още ляб трябва да ядеш за да схванеш основното правило !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Майна, натрупахме спам. Ако искат модераторите да трият или да отделят темата, нямам нищо против.
Плащам по-висока застраховка за това, че ползвам колата си за бизнес а не за удоволствие. Не защото са ме блъснали два пъти в рамките на 45 дена
Разбира се застраховките са надути, защото и боди шоповете чарджат яко. Застрахователя трябва да си избива парите отнякъде. Щото тука става въпрос не само за ламарини, ами и за пострадали хора и съответната помощ и лечение после.
Досега за две години са ме блъскали три пъти, застрахователя после месеци наред ми звъни по телефона да ме пита дали съм ОК и дали имам нужда от някаква помощ. Ако исках да злоупотребя, досега да съм изкарал един даунпеймънт за къща
Та като твърдиш нещо бъди конкретен:
"застраховката ми беше толкоз пари, блъснаха ме два пъти не по моя вина, и после застраховката ми се вдигна"
Дай факти, инък ще смятам че ни подвеждаш тук
Плащам по-висока застраховка за това, че ползвам колата си за бизнес а не за удоволствие. Не защото са ме блъснали два пъти в рамките на 45 дена

Разбира се застраховките са надути, защото и боди шоповете чарджат яко. Застрахователя трябва да си избива парите отнякъде. Щото тука става въпрос не само за ламарини, ами и за пострадали хора и съответната помощ и лечение после.
Досега за две години са ме блъскали три пъти, застрахователя после месеци наред ми звъни по телефона да ме пита дали съм ОК и дали имам нужда от някаква помощ. Ако исках да злоупотребя, досега да съм изкарал един даунпеймънт за къща

Та като твърдиш нещо бъди конкретен:
"застраховката ми беше толкоз пари, блъснаха ме два пъти не по моя вина, и после застраховката ми се вдигна"
Дай факти, инък ще смятам че ни подвеждаш тук

Не съм влизал изобщо за такива ремонти защото не ми се е налагало за 14 г. в Канада. Обаче простата сметка показва че дори да приемем че тази предна ламарина струва нереалните $750+такси то до $2400 остават 22 часа труд по $60 + такси на час. Тези смятат да спят върху този калник ли?fighter написа:Кога за последно си си оставял колата в боди шоп? Това са цените
За последните 3 месеца два пъти ми влиза колата в боди шопа заради такива шофьори![]()