Othvurlena aplikacia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

На приятел с автоматизация на производството също му отказаха.Има нещо около този техникум,но не знам какво.Що се касае до докс на английски не съм сигурна,че е проблем,защото и в момента има хора които изпращат докс на английски но нямат проблеми.Те дори пишат 5 на френски 10 на английски и минават.Виж дали не си ги излъгал с някои документи,трудови договори и т.н.Според мен проблемът е в документите ти!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

И още нещо забравих.Не съм сигурна че можеш да подадеш веднага отново.Защото ако си писал ниско ниво на френски то няма как за 3-4 месеца да стане 7-8 нали?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Bratche, nema da se puashish! :P Sega, izchakay da mine malko vreme, primerno dva-tri meseca i prashtay vsichko na frenski i togava povyarvay mi, shte te odobryat. Teya tuk sa takiva fanatici na tema ezik v kvebekskoto pravitelstvo, che ti e bedna fantaziyata. Az lichno sam se paril nyakolko pati sas selskite im nomera, dokato razbera, che au Quebec frenska duma, jelezni vrati otvarya. No, se nablyudava i druga zavisimost. Kolkoto poveche si podobryavam frenskiyat i kolkoto poveche te me karat da go govorya, az tolkova po-malko iskam da se mestya ot Ontario i tolkova poveche ne mi se govori frenski. :evil: :twisted: :twisted:
Ima hora, koito sa doshli tuk i s popalneni dokumenti na angliyski, yavno do kasmet opira rabotata, no az te savetvam da ne drpash kotaraka za opashkata poveche i da popalnish vsichko samo i edinstveno na frenski. Man, ti znaesh li az do kakvi izcepki stignah. Dadoh im preporaka za daskal po angliyski ot bivsh rabotodatel, prevedena na frenski. :lol: :lol: :lol: Ama, nali znaesh, paren- kasha duha. A, na tebe bonne chance, gore glavata i smelo napred! :thumbsup:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Botzo

Мнение от Botzo »

Canuck написа:...Dadoh im preporaka za daskal po angliyski ot bivsh rabotodatel, prevedena na frenski...
Canuck яко си се престарал ти май :wink:
mirna
Обратна връзка:

Othvarlena aplikacia

Мнение от mirna »

:D :idea: Josh.spored men ojeni se - ti imash otlichna profesiya- hardwere i Java ot USA diploma,znaesh English/10/ i France/6-8/,koito prodaljavash da uchish.Samo deto se razminava profesiaya,koiato uprajnyavash s diplomata/avtomatizaciya na prouzvodstvo/.
Ako se ojenish za dama,koyato ima tova.koeto ne ti dostiga v tochkuvaneto,zasto da ne tragnete zaedno na dalag pat?! Jivotat e za dvama!!! :wink:

Pak mojem nyakoi den da piem po edno Shumensko specialno na Kioshkovete. :beer: :beer: :beer:
Vsastnost ima li Shumenci vav foruma?
Заключено