Kade sa sreshtite v Sofia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Helga
Обратна връзка:

Kade sa sreshtite v Sofia

Мнение от Helga »

Zdraveite - iskam da si pusna dokumenti za emigracia - no oshte gi sabiram i podgotviam - shte mi e polezno da se vidia s hora koito sa pone malko po najasno ili veche sa preminali prez tazi chast ot procedurata. Bih doshla na sreshtite v Sofia no ne znam kak da otkria horata - kude tochno se sabirat i po kakvo da gi poznaja. Shte se radvam ako niakoi mi otgovori :lol:
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Мнение от billybg »

zdravei Helga, sudovolstvie 6te ti pomogna, za6toto na men taka predi mi pomagaha (specialni blagodarnosti na Miloto i Vesko, IvHaidy, B&R, Zuzu i Godis, Iliana, Cveti,Valio i Rosi i mnogo drugi). Sre6t6ite sa v petyk ot 18.00.Ako iska6 obadi mi se na tel.0899-100203 i 6te ti kaja kak da ni nameri6.V momenta o6te sme na baba Iaga,no ne se znae do koga.

haide i do skoro
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
popor

Мнение от popor »

:lol: zdravei helga.ot kade nameri imformacia za parvite domoumenti?ot kade razbra kakvo to4no triabva?obisni mi malko nechta za vaprosa za parvite dokoumenti?i kato gi sabereche kade gi nosiche-v koe posolstvo-v sofia ili v vienna.moliati se otgovori mi.
Аватар
tedo

Мнение от tedo »

Neznam dali znaesh kafeto Baba Yaga na mestoto na starata zoo gradina sreshtu stadiaon V.levski vseki petak eto i moi tel 0888 333 710 smelo :beer:
Заключено