Българите в чужбина не са забравени
Българите в чужбина не са забравени
България дава 1 милион лева за българските училища в САЩ и Канада
http://m.news.bg/item.php?rss=rss_2&id=511864064"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Re: Българите в чужбина не са забравени
че от какъв зор държавата да пълни гушите на няколко детски учителки спекулантки.joro написа:България дава 1 милион лева за българските училища в САЩ и Канада
нали бачкат ,изкарват пари и могат сами да си плащат за училищата.
нали живеят все пак в цивилизацият ,а не в Сибир и средствата за издръжка се предполага,че ни биха им били проблем
аман от хрантутници
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
И аз си мисля че е някакво престараване в погрешна посока. Това са към 400 USD на дете за година (или по $10 на едно занятие седмично), които съвсем не са непосилна сума за родители работещи в Америка. Има далеч по-нуждаещи се от тази помощ в България или други българи по света.
те да бяха за децата да ги дадат аз съм с двете ръце
само,че те са джобовете на някакви си самозвани ;детски учителки; в канада и щтите
и даже и да не е тая мисълта,накрая точно така ще стане
нали ги знам кви цървули са ;родолюбците; в канада
повярвай ми
само,че те са джобовете на някакви си самозвани ;детски учителки; в канада и щтите
и даже и да не е тая мисълта,накрая точно така ще стане
нали ги знам кви цървули са ;родолюбците; в канада
повярвай ми
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
- mortigur
- Обратна връзка:
Да бяха разработили система да можем да гласуваме. Ама какво ли се учудвам дали тия пари ще стигнат до САЩ и Канада много ме съмнява.
Taxation is theft.
ИЗБОРИ ИДАТ, ИЗБОРИИИИИ !!!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
А на мен ми е интересно, по колко свирки ще трябва да извърти конкретния просветител/просветителка за да му отпусне някой държавен фактор определената субсидия?
При това като знам кои са на власт, после същият този ще учи с мръсната си уста децата ми на четмо и писмо.
Ай, сиктер! Децата ми не са посещавали до момента българско училище, няма и да посещават, казах!
По-добре да раздадат по хилядарка на калпак. Току виж са ми събудили интереса да отида до Отава и сложа по едно кръстче срещу всяка възможна партия от бюлетината, последващо от кротко изяждане и изпиване на хилядарката за тяхно здраве.
При това като знам кои са на власт, после същият този ще учи с мръсната си уста децата ми на четмо и писмо.

По-добре да раздадат по хилядарка на калпак. Току виж са ми събудили интереса да отида до Отава и сложа по едно кръстче срещу всяка възможна партия от бюлетината, последващо от кротко изяждане и изпиване на хилядарката за тяхно здраве.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Най после богатите български данъкоплатци се сетиха да ударят едно рамо на гладуващите северноамерикански хъшове.
Предполагам сумата не е еднократно подхвърляне на залък, а началото на едно системно, справедливо подпомагане.
Предполагам сумата не е еднократно подхвърляне на залък, а началото на едно системно, справедливо подпомагане.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Bistra написа:А на мен ми е интересно, по колко свирки ще трябва да извърти конкретния просветител/просветителка за да му отпусне някой държавен фактор определената субсидия?
При това като знам кои са на власт, после същият този ще учи с мръсната си уста децата ми на четмо и писмо.Ай, сиктер! Децата ми не са посещавали до момента българско училище, няма и да посещават, казах!

- Bistra
- Напуснал форума
Ето един, дето 'сгуби дух, се обади вече!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")