Молба за съвет
- galin
- Обратна връзка:
Молба за съвет
Моля всеки който може да помогне. преди 6 месеца изпратих втория набор документи заедно с таксата във Виена.От тогава ни вест ни кост,моля ако някой знае електронен адрес на който мога да проверя какво става да го прати.Предварително благодаря.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Това е и-мейла във Виена:
siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Но не съм сигурна дали ще ти отговорят. Пробвай все пак.
Късмет
siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Но не съм сигурна дали ще ти отговорят. Пробвай все пак.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

отговор
И аз мисля, че на e-mail няма да отговорят. Ако пуснеш запитване по пощата ще имаш отговор до 10-тина дена.
Ние също имахме подобен проблем през м.март след няколко меила и 4-5 факса без отговор наи накрая решихме да звъним директно до службата във Виена. Не се отчаиваи ако дава заето или се включва секретар по някога ще пробваш докато вдигне някой служител. Казваш си името, ном. на досието и индив. номер и кога са изпратени документите. Директно ще ги помолиш да ти проверят досието.Ние също бяхме изперкали от притеснение, но служителката ни обясни много културно че еди кога си ще получим писмо и да очакваме интервю приблизително еди кои си месец. Деиствително всичко се разви точно така.Не се притесняваи ако трябва си напиши предварително на един лист всички въпроси, служителите говорят
много разбираемо и ясно. Но мисля че това е наи добрия вариант. Все още и ние нямаме обяснение защо не отговарят на меили и на факсове.
Някои по напред мисля че беше написал тел. на службата вьв Виена. Пожелавам ти успех.
много разбираемо и ясно. Но мисля че това е наи добрия вариант. Все още и ние нямаме обяснение защо не отговарят на меили и на факсове.
Някои по напред мисля че беше написал тел. на службата вьв Виена. Пожелавам ти успех.