Нотариуси

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
icecream

Нотариуси

Мнение от icecream »

Моля за помощ, искам да отида на гости на гаджето си в Канада, всички документи събрах само Формуляра за това че сме живели заедно 6 години, трябва да е нотариално заверен . Вече 2 месеца обикалям нотариусите в София и никой не иска да слага заверка на английски документ. В същото време от визовия център ми казват, че другите идвали със заверен формуляр. Та някой знае кой За бога нотариус може да свърши тази работа? Не мога да разбера как един напълно формален Формуляр, може да ме доведе до истерия.

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ
Аватар
IRA
Съсел

Re: Нотариуси

Мнение от IRA »

Те не могат да ти сложат заверка на документ на английски. Този докомент трябва да бъде заверен в страната в която е издаден, а не в България.За какъв документ става дума?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

icecream написа:Моля за помощ, искам да отида на гости на гаджето си в Канада, всички документи събрах само Формуляра за това че сме живели заедно 6 години, трябва да е нотариално заверен . Вече 2 месеца обикалям нотариусите в София и никой не иска да слага заверка на английски документ. В същото време от визовия център ми казват, че другите идвали със заверен формуляр. Та някой знае кой За бога нотариус може да свърши тази работа? Не мога да разбера как един напълно формален Формуляр, може да ме доведе до истерия.

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ
Провери в офиса на канадския почетен консул в София дали не могат да ти свършат работа - консула в този случай може да изпълни ролята на нотариус който да завери документ на английски.

http://www.canadainternational.gc.ca/ro ... sulat.aspx"
Office of the Honorary Consul of Canada to Bulgaria in Sofia
Address, Telephone, Fax, Email

7, Pozitano street, block no. 3, first floor, office no. 4
Postal code 1301
1000 Sofia, Bulgaria
Tel: + 359-2-969-9710
Fax: + 359-2-981-6081
E-mail: general@canada-bg.org

Hours of Service to the public

Monday to Friday 08:30 - 13:00

Hours of Operation

Monday to Thursday
08:30 - 17:00

Friday
08:30 - 14:00
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
grozdan

Мнение от grozdan »

Българските нотариуси заверяват само на български език. Те не са длъжни да знаят друг. Изкарай си документ на български, завери го и след това го преведи.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
icecream

Мнение от icecream »

Хора, много Благодаря. Верния отговор бил на Koko. Много любезна жена в консулския отдел ми вдигна телефона и ми обясни абсолютно всичко как се прави.
Публикувай отговор