IELTS. Кой и кога ще се явява?
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: IELTS. Кой и кога ще се явява?
Абе защо и съпруз(г)ите ви се явяват на IELTS?
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
За да вземат повече точки. Дават 5 точки за придружителя ако го вземеш с определен резултат.
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Изостанал съм....
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
Ето и моiте резултати от теста на 19,07,2014:
Listening: 5.0
Reading:4.5
Writing:4.5
Speeking:5.0
Total:5.0
Надявам се да са достатъчни за 5 точки , които трябва да донеса на съпруга ми.
Очаквам коментари.
На съпруга ми точките са 68 / за сега ги сметнах толкова/ и ще пускаме документите пък каквото стане.
Listening: 5.0
Reading:4.5
Writing:4.5
Speeking:5.0
Total:5.0
Надявам се да са достатъчни за 5 точки , които трябва да донеса на съпруга ми.
Очаквам коментари.
На съпруга ми точките са 68 / за сега ги сметнах толкова/ и ще пускаме документите пък каквото стане.
напълно са достатачни минимума е 4 на всички компоненти,
Успех.
Успех.
-
Здравейте!
Не успях да намеря темата с учителите по английски и/или френски език.Затова пиша тук с надеждата да откликнете.
Един приятел,който живее в Бургас иска да си подобри езиковите умения на английски.Но не знае към кого да се обърне.С условие учителката да е строга и взискателна.
Ще се радвам,ако можете да помогнете с нужните телефонни номера и препоръки.
Усмихнат и спорен ден от мен!
П.П.Честито на всички,преминали успешно изпитите по IELTS.А на тези,които не са преминали успешно - успех им пожелавам.
Не успях да намеря темата с учителите по английски и/или френски език.Затова пиша тук с надеждата да откликнете.
Един приятел,който живее в Бургас иска да си подобри езиковите умения на английски.Но не знае към кого да се обърне.С условие учителката да е строга и взискателна.
Ще се радвам,ако можете да помогнете с нужните телефонни номера и препоръки.
Усмихнат и спорен ден от мен!

П.П.Честито на всички,преминали успешно изпитите по IELTS.А на тези,които не са преминали успешно - успех им пожелавам.

" - Това е невъзможно - казала Причината. - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата. "
- Опитай... - прошепнала Мечтата. "
Алоо англоговорящите какво направихте на изпитите.
Kadima, покри се нещо, как беше в София.
Kadima, покри се нещо, как беше в София.
Tonny, тук съм, следя ви, малко съм stand by
. Този път ми беше една идея по-лесно, защото знаех какво да очаквам. То се разбра, че всяко нещо, което е побългарено е опорочено, но да видим. Поне се въздържах да не се запиша за в Букурещ, ще изчакам до 15-ти. За сега си давам малко почивка, после се захващам с документите.

Това означава ли, че очакваш да го вземеш. Ако е така деистваи с документите и преводите, защото отнемат време. Аз се псувах малко с моя преводач, така че смятай че и за там ти трябва време.Този път ми беше една идея по-лесно, защото знаех какво да очаквам.

Да видя с очите си 6-те и тогава, преводач съм си намерила, ще се справи бързо 

Виж, след като се явяваш за втори път и явно си готова за трето явяване, ако се наложи (силно вярвам, че няма да се налага повече), значи е въпрос на време да подадеш. В тоя случай действай паралелно - прави преводите. Wes ти май прати отдавна...така че да остане само прилагането на ielts и пращане.
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears

-
chegevara сигурен ли си че 4 е минимума?
На съпруга ми тотала е 5,0, като моя , но по компоненти е с малки разлики. В сайата на CIC в таблицата нещата са по друг начин и не мога да се ориентирам:
First Official Language Points
Speaking Listening Reading Writing
CLB level 9 or higher 6 6 6 6
CLB level 8 5 5 5 5
CLB level 7 4 4 4 4
IELTS has two options for the reading and writing tests: “General Training” and “Academic.” You must take the “General Training” option.
First official language (Maximum 24 points)
CLB Level Ability: Speaking Ability: Listening Ability: Reading Ability: Writing Points per ability
7 6.0 6.0 6.0 6.0 4
8 6.5 7.5 6.5 6.5 5
9 and above 7.0 – 9.0 8.0 – 9.0 7.0 – 9.0 7.0 – 9.0 6
на кое да вярвам????
На съпруга ми тотала е 5,0, като моя , но по компоненти е с малки разлики. В сайата на CIC в таблицата нещата са по друг начин и не мога да се ориентирам:
First Official Language Points
Speaking Listening Reading Writing
CLB level 9 or higher 6 6 6 6
CLB level 8 5 5 5 5
CLB level 7 4 4 4 4
IELTS has two options for the reading and writing tests: “General Training” and “Academic.” You must take the “General Training” option.
First official language (Maximum 24 points)
CLB Level Ability: Speaking Ability: Listening Ability: Reading Ability: Writing Points per ability
7 6.0 6.0 6.0 6.0 4
8 6.5 7.5 6.5 6.5 5
9 and above 7.0 – 9.0 8.0 – 9.0 7.0 – 9.0 7.0 – 9.0 6
на кое да вярвам????
partenieva ето на това вярвай, искат CLB 4 за придружаващия кандидат http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... bility.asp"
partenieva написа: На съпруга ми тотала е 5,0, като моя , но по компоненти е с малки разлики. ...
Ако съпруга ви е водещия кандидат му трябва минимум 6.0 на всеки компонент.