Othvurlena aplikacia

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Josh

Othvurlena aplikacia

Мнение от Josh »

Zdraveite!

Za syjalenie othvurlyat aplikaciata mi. :(
Izpratih ya populnena na angliiski. Zaedno s aplikaciata imashe prilojeni : chek za 300 CAD, kopie ot trudovata knijka, diploma za sredno specialno , dokument za izuchavane na enlish, dva trudovi dogovora, bankova referencia, dokumenti za voenna slujba. Vsichki prevedeni na english i zavereni kopia pri notarius.
Ne priznavat diplomite, trudovite dogovori, staja. Nito edin ot dokumentite, koito izpratih. Niama pisani argumenti zashto. Imam chuvstvoto, che moje da ima niakakva greshka. Ne poluchavam i tochki za profesia spored tiah.
Ot dalgo se zanimavam s kompiutri, hardware technician, i dogovorite i trudovata knijka pokazvat tova. Staja mi e nad 5 godini.
Vazmojno li e da mi othvurlyat aplikaciata zaradi prevedenite na english dokumenti? Ili tova, che niamam universitetska diploma? Kakva moje da e prichinata? :?:

Pojelavam uspeh i kasmet na kanditatstvashtite!

Nai-dobri pojelania i po edna virtualna bira :beer: na tezi, koito pravyat www.bgcanada.com i tozi forum polezni!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Kolko galko.

Na edin priatel mislia 4e sa na put i na nego da mu otkagat i toi kato tebe si e pratil vsi4ki dokumenti na angliiski,no ima diploma za zavursheno vishe obrazovanie i pove4e ot 5 godini stag po specialnosta,osporvat mu staga i to4kite sa profesia kakto na teb.
Az mislia 4e problema e frenskiat ezik,prosto ve4e bez frenski ne stava.Edno vreme mogeshe i bukel4e da ne znaesh.
Izvod: U4ete seriozno frenskiat
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Ami tozi dokument za Angliiskia za6to si go izpratil? Znae6li , 4e zaradi nego si izgorial? Sega si gi prati otnovo pak s 300CAD, no bez dokumenta za angliiski i zapo4ni seriozno da u4i6 frenski. Az moite docs si gi pratih na angliiski i sega 4akam pismo za vizi ve4e. No zabravi za angliiskia!!! :shock:
GSM: 0887950164
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Josh,
не се кахъри, може и да е за добро :idea:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Othvurlena aplikacia

Мнение от yaiuat »

Josh написа:Zdraveite!
..forum polezni!
Много странна работа. Да не би да има някакви грешки в превода. Какво точно ти е образованието и как си го писал, като secondaire или colegial?

Що не ги питаш по пощата да ти кажат по точно защо ти отказват. Така много малко информация са ти дали
Аватар
nibis

Мнение от nibis »

Zdravei , sigurem sa , che e zaradi tova , che si izpratil dokumentite si na angliiski .... Uspeh ...
Botzo

Мнение от Botzo »

Josh,
спокойно. До колкото знам можеш да пратиш отново документи. За Квебек мисля че може да повториш почти веднага ако са те отхвърлили. Само че забрави за английския и разните там сертификати ако имаш. И дикументите единствено и само на френски. И ще видиш как на бърза рака ще ти признаят всичко.
Айде и не се отчайвай. Опитай пак.
Аватар
avve
Обратна връзка:

здравей!

Мнение от avve »

не се отчайвай! кога пусна документите - ако е около септември месец да не би да е заради новите такси за тези документи? тъпо, може би щяха да те информират да си доплатиш! питай ги на френски обаче, защото на английски като ги питаш обичат май да бавят отговора повечко!
успех! и пак напред и нагоре!
Josh

Мнение от Josh »

Merci za podkrepata.
Produljavam napred pak sled vreme moje i nagore. :D

Dokumentite izpratih na 26 june, sled tova poluchih (na 4 sept) potvurjdenie, che sa gi poluchili zaedno s neobhodimata suma za obrabotka. Minaha oshte 10 dena i poluchih pismoto s otkaza.
Shte opitam otnovo sled niakolko meseca. Tozi pat shte izpratia dokumentite na frenski. Triabva da namerya svesten prevodach v Shumen.
Imam diploma ot USA za zavarshen online kurs Java Programmer, uspeh 94%. Dali da ya priloja kam dokumentite?
Zavarshih (1991) sredno specialno obrazovanie , 4 godini, v mehanotehnikum, avtomatizacia na proizvodstvoto. Kakav ekvivalent ima edno takova obrazovanie v Quebec?
Uchih i edna godina v shumenski universitet, informatika. Shte byde li ot polza edna akademichna spravka?
Tova, che sega poluchih otkaz, dali nyama da povliyae na tyahnoto reshenie, kogato izpratya oshte vednaj dokumentite?
LaRue

Мнение от LaRue »

Josh, получило се е много кофти. Мисля, че проблема не е в това, че не си изпратил преводи на френски виж тук: http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html колко точки събираш и какво трябва да корегираш.
Успех!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Josh, ти сметнал ли си си хубаво точките, да не би заради висшето да не са ти достигнали, не съм сигурен дали ше ти признаят някои от комп. специалностите, ако не си завършил висше.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
sashka

Мнение от sashka »

Josh, iskam da te uspokoja za srednoto obrazovanie. Az i saprugat mi sme sa6to sas sredno specialno az-Mehanotehnikum a maja mi Tehnikum po darvoobrabotvane i vapreki tova minahme uspe6no intervuto, no goliamo NO - blagodarenie na frenskia. Napanah se i preminah mnogo niva v ICS samo i samo da ne ni varnat zaradi obrazovanieto i uspiah La Rue mi pisa F vav sertifikata. Iskam da ti kaza 4e ako problema e v obrazovanieto makar 4e me samniava pi6i si po visoko nivo na frenski naj-malko 8 i se opitaj da go za6titi6 na intervuto s u4ene.
Botzo

Мнение от Botzo »

Kato govorim za obrazovanie, nito zena mi nito az sme sus vishi. Tia e s poluvishe a az sus sresno. e tova se znae dobre ot vsi4ki tuk no go kazvam za mom4eto da se uspokoi i da probva pak.
Аватар
zz-top

Мнение от zz-top »

Josh, ти какво владеене на фр. език писа :?:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Josh написа:Merci za podkrepata.
Produljavam napred pak sled vreme moje i nagore. :D
v Quebec?
Uchih i edna godina v shumenski universitet, informatika. Shte byde li ot polza edna akademichna spravka?
Tova, che sega poluchih otkaz, dali nyama da povliyae na tyahnoto reshenie, kogato izpratya oshte vednaj dokumentite?
Съжалявам че и аз се намесвам но според мен да не се отказваш толкова лесно и бързо без даже да знеш защо точно ти отказват. Ми нали ако не знаеш точната причина може пак да допуснеш същата грешка. По добре им искай повече информация.

Сигурен ли си че в писмото ти с отказа не пише точната причнина, например нянакакви параграфи от точковата им система там

Иначе това средното го пишеш на френски като postsecondaire в крайна сметка 4 години си го учил.

Не се отказвай. Бори се до последно докато има и най-малка надежда. В крайна сметка пари си давал. :idea: :wink:
Заключено