Тръпнещи в очакване на новата процедура

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Leda78

Re: Тръпнещи в очакване на новата процедура

Мнение от Leda78 »

Да, видях, че не си доволен, но това не ми пречи да ти стискам палци - понякога резултатите могат да ни изненадат и положително.

Ама от поста ти стигам до извода, че устния е бил на единия ден, а писмения на другия, така ли? Аз се надявах да са в един ден или да мога да се явя на устния в София, че ако се наложи ходене в провинцията - два дни са ми много ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
tonny

Мнение от tonny »

Винаги всички модули са били в един град, не знам преди как е било, но всичките ми явявания са били в същия град.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Leda78 написа:
tonny написа:Винаги всички модули са били в един град, не знам преди как е било, но всичките ми явявания са били в същия град.
че ако се наложи ходене в провинцията - два дни са ми много ...
Преди беше само в София. А те в првинцията не се хранят със софиянци. И респективно не скачат от радост чак до небето, като се налага да ходят до София. :geek:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Leda78

Мнение от Leda78 »

Не ме разбирайте погрешно - не съм от кореняк софиянците, които не искат крачето им да стъпи в провинцията, просто имам бебче и кърмя все още и два дни мое отсъствие на бебето ще му дойдат много :rofl:

Но явно, ако се явявам в друг град, трябва да мислим за семейно пътуване...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
novac

Мнение от novac »

:doh: За съжаление и 2134 също е отпаднал :doh:

POSTREACT(ions) SUMMARY

novac

Мнение от novac »

Има ли някой, който е ползвал услугите на агенция при подаване на документи, въпреки че в моя случай болбата вече е безмислена

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Leda78 написа:Но явно, ако се явявам в друг град, трябва да мислим за семейно пътуване...
Извинявай Leda78, ако поста ми е прозвучал малко грубо, но не харесвам епитета провинция, защото такива в България няма и никога не е имало. Не е етично когато някой изтъкват, ама ние сме столичани, все едно както ние да казваме, ама ние сме старостоличани и т.н.... Ако си решила все пак да се явяваш във Велико Търново с каквото можем ще помагаме... Можеш да ми пишеш на лични.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
tonny

Мнение от tonny »

:)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
chegevara

Мнение от chegevara »

leda искам да ти кажа ,че в който град се запишеш там си изкарваш изпита независимо от къде си.
отивай по най бързия начин да се запишеш
7 юни - дата на изпит Academic и General Training 29 април - срок за записване 3 юни
това е за софия.
в другите градове вече няма (летния сезон) после септември октомври има по градовете.

POSTREACT(ions) SUMMARY

tonny

Мнение от tonny »

Е как да няма бе на 10 юли има във Варна, аз за там се тъкмя. :D
Че е прав, щом си от софия няма какво да гледаш други градове имаш 4 дена до краиния срок за изпита на 7 юни. Записваи мъжа и да се мята над учебниците.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Plan_B

Мнение от Plan_B »

Сега се замислих, че датата която всички чакаме (26.04) е всъщност събота. Страннен ден за обявяване на такова важно нещо ...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
chegevara

Мнение от chegevara »

И вече офицялно http://news.gc.ca/web/article-en.do?nid=841339"
успех на всички

POSTREACT(ions) SUMMARY

dzverum

Мнение от dzverum »

Да, официално е от 3 дни и линка го има на предишната страница.

POSTREACT(ions) SUMMARY

F*ck Google, ask me!
Leda78

Мнение от Leda78 »

ivalin написа: Извинявай Leda78....
Не се притеснявай -аз също мразя думата "провинция" - прав си, че има едно пренебрежително звучене, с което изобщо не съм съгласна и не съм го целяла, но не намерих друга дума, с която да обобщя всички градове освен София. Благодаря за предложението, но успях да се запиша за София, така че за радост на бебето, че и моя - няма да ми се налага пътуване. :handshake:

Тони, тая година са много ларш с професиите и моята е вътре :clap: - та докато мъжът не накани да учи, ще се пробвам аз първо. Стискайте палци :y:

Novac, 2134 Chemical engineers го няма, но сигурен ли си, че работата, която си работил, не може да се вкара в друг NOC? Не познавам някой, който е ползвал фирма, но дори да наемеш такава, не виждам какво толкова ще те облекчат, при положение, че ти си вадиш всички документи лично, защото просто няма как... Най-много да ти сложат парички отгоре, за да ти ги съберат в папка и да ги дадат на нотариус и преводаческа агенция... Виж първо дали можеш да се вместиш някъде със стаж, след това дали можеш да издържиш IELTS с 6 по всички модули и после ще помагаме, ако се класираш...

Между другото, вече успявам да отворя сайта. Благодаря на Чегевара и на всичко останали, които поствахте новини, докато бях без достъп до сайта... Странна работа беше че не можех да вляза в сайта... :?: така и не можах да си го обясня... Важното е че приключи.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Mielle

Мнение от Mielle »

Да поитам само относно новите професии ако имаш стаж от 2+ години по посочена професия,която е в новият списък+референции и диплома в съвсем различна област дали би ни огряло?
Понеже срещнах противоречива информация.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор