За съжаление този понеделник /13.09/ не се състоя уговорената среща за всеки понеделник поради липсата на www.bgcanada.com точно в периода малко преди и в понеделника.
Изказаното желание да се промени мястото на срещата все още не се е осъществило.
Дайте идеи освен в кафене "Игуана", където си е доста шумно, къде другаде виждате подходящо място за срещата следващият понеделник /20.09/.
Зная,че на доста хора им предстои сега интервю и ще са ангажирани.
Желая им успех!!!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Благодаря за предложението. Хайде, кажете какво мислите скъпи съграждани. Съгласни ли сте да бъде в "Маската" на ул. Богомил /всеизвестна на всички таксита, така че ако питате всички ще ви ориентират/??? Това място е на "една крачка" Капитан Райчо.
За да се съобразя с по-сериозните от първата среща ще предложа начален час за срещата в понеделник - 19:30 часа.
Предавам "химикала" на вас пловдивчани. Моля за вашето мнение. :duga:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Чудесно е, че и в Пловдив ставаме по-сериозни. :beer2: Тук важи сентенцията: "Който иска - намира начин, който не иска - намира причини".
Щом сте съгласни.....тогава остава срещата в понеделник /20.09/ в кафене "Маската" на ул. Богомил от 19:30 ч.?.?. ...
ВСИЧКИ СЕ ЧУВСТВАЙТЕ СПЕЦИАЛНО ПОКАНЕНИ. :partytime: А, ако някой все още не може да разбере къде се намира мястото на срещата, може да ми прати лично съобщение, а аз ще се постарая да го ориентирам.
Аз отново ще донеса сините папки от интервюто, на които пиеше с бели букви Vivre au Québec / + илюстрация на земното кълбо, в което са снимани усмихнати хора/ и ще ги сложа на масата. Мисля, че това ще е най-добрия белег, отколкото да се самоописвам.
Този път се очертава и аз да съм сред присъстващите.
А който не знае къде е "Маската", може да пита за Окръжна следствена служба и 4-то РПУ - на една улица са, та дори от една и съща страна на улицата.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!