Joya написа:Евентуално риенето на сняг би било неудобство ако нямаш мъж
Винаги се намира по някой съсед (за без пари) или компания изпраща един батко с трактор срещу 230 $ на зима.
за къща може и да минава номера, ама да викна съседа да ми отрие колата....при условие че жена му рие като багер, ще ме срам
Миналата зима гледах през прозореца и се чудих на еманципацията им тук, всеки сам си копае колата, половината двор го чисти единия, другата половина другия. Не че нещо ама нашите си мъже по-биват сякаш
А не баш така ,п о голямата част от българските мъже ни готвят,ни чистят, ни деца гледат. Тук добре си разпределят ролите.
-27 не ми хересва, ама +7 и дъжд е позле.
и -27 и +7 и дъжд си е мизерия.
тук при нас зимата си я караме от +7 до +15 дневни и от 0 до +5 нощни без дъжд и сняг.от ноемри до края на януари все така. http://sinoptik.bg/ruse-bulgaria-100727523/10-days"
после ще видим.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Да, бих се учудил ако някой в Коста Рика например предпочита да има сняг. Но ние в нашите условия от две злини предпочитаме по-малката и се опитваме да се възползваме максимално от предимствата и. Спорни са предимствата на еднодневен дъжд посред сурова зима, но изглежда са нужни прясни лични впечатления за да се разбере защо.
yahoo написа:Да, бих се учудил ако някой в Коста Рика например предпочита да има сняг. Но ние в нашите условия от две злини предпочитаме по-малката и се опитваме да се възползваме максимално от предимствата и. Спорни са предимствата на еднодневен дъжд посред сурова зима, но изглежда са нужни прясни лични впечатления за да се разбере защо.
yahoo написа:Да, бих се учудил ако някой в Коста Рика например предпочита да има сняг. Но ние в нашите условия от две злини предпочитаме по-малката и се опитваме да се възползваме максимално от предимствата и. Спорни са предимствата на еднодневен дъжд посред сурова зима, но изглежда са нужни прясни лични впечатления за да се разбере защо.
Еднодневен дъжд посред сурова зима няма никакви предимства. Кой е спорел че има ? Естествено, че снегът е по-малката злина посред сурова зима.
Имайте предвид, че темата е пусната от мухата, за да гледа сеир как някой вика на друг "ти си тъп ве, при нас е по-гот" а другия му отговаря в същия стил.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
daMan,
другата седмица става още по-добре (ето една тукашна прогноза)
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
optics написа:Еднодневен дъжд посред сурова зима няма никакви предимства. Кой е спорел че има ?
На първия такъв дъжд за 2014 паднах заради леда отдолу и си натъртих коляното. В деня на втория такъв дъжд IRA написа че предпочита сняг и студ вместо дъжд (вероятно мислейки си че е ясно за всички къде живее и какво е навън в момента), но това беше обявено за абсурд от няколко човека от другия край на Канада където представите за дъжд през зимата са различни. Опитах да обясня каква е ситуацията и изглежда пак е останало неясно. Иначе в локумджийски теми избягвам да участвам.
optics написа:
Имайте предвид, че темата е пусната от мухата, за да гледа сеир как някой вика на друг "ти си тъп ве, при нас е по-гот" а другия му отговаря в същия стил.
Е, имай малко милост, де! На някои хора животът е адски безинтересен. Да им помогнем да го разнообразят малко! ...Старае се, не може да му се отрече.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Някой хора почва да ги хваща яд че на мухата темите са най четени, е нищо тя завистта си ходи по хората
А иначе по темата днес в Торонто е около нулата с лек вятър
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ти смяташ, че има някакво значение за мен?
Е, нищо тя-глупоста пак по хората си ходи.
И в Монреал времето е същото - без вятър.
Ще вземем да пръкнем на бял свят един синоптичен канал, да му се не види!
Последно промяна от Bistra на Сря Яну 15, 2014 9:04 pm, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
optics написа:Еднодневен дъжд посред сурова зима няма никакви предимства. Кой е спорел че има ?
На първия такъв дъжд за 2014 паднах заради леда отдолу и си натъртих коляното. В деня на втория такъв дъжд IRA написа че предпочита сняг и студ вместо дъжд (вероятно мислейки си че е ясно за всички къде живее и какво е навън в момента), но това беше обявено за абсурд от няколко човека от другия край на Канада където представите за дъжд през зимата са различни. Опитах да обясня каква е ситуацията и изглежда пак е останало неясно. Иначе в локумджийски теми избягвам да участвам.
За да бъдем по-конкретни, Ира каза, че предпочита не какъв да е студ, а минус 27 пред +8 дъждовен ден. Аз продължавам да мисля, че само силно интоксикирана личност може да изръси подобна глупост. А ти ако искаш продължавай на дълго и широко да ни обясняваш за особеностите на кебекарските минус 27, с които аз лично нямам особено желание да се запознавам наживе.
Павел написа:За да бъдем по-конкретни, Ира каза, че предпочита не какъв да е студ, а минус 27 пред +8 дъждовен ден. Аз продължавам да мисля, че само силно интоксикирана личност може да изръси подобна глупост. А ти ако искаш продължавай на дълго и широко да ни обясняваш за особеностите на кебекарските минус 27, с които аз лично нямам особено желание да се запознавам наживе.
Абсурдно е да определяш като абсурд каквито и да било предпочитания. Избрал си друго - ОК. Елементарното възпитание изисква да имаш поне елементарно уважение към избора и предпочитанията на останалите различаващи се от твоето.
Като стане +8 и дъжд във Ванкувър, китайките изкарват шарените си чадърчета и палаво подтичкват за да се скрият. Затова субективното мнение на Павел е, че е гот понеже гледа сеир.
В Монреал обаче като стане -27 целото цветно народонаселение се покрива и настъпва мир и спокойствие. Moreover, всичкото бактерия измира и няма грипове, настинки и прочие дивотии. Затова според моето субективно мнение -27 е по-добре от +8 и дъжд.
Отделен е въпросът за продължителността на -27 студ спрямо +8 и дъжд. Носят се упорити слухове, че във Ванкувър дъжда започва ноември и свършва февруари. Докато тука -27 беше няколко дни.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.