Здравейте , интересува ме признават ли майчинството за трудов стаж,защото това ми е единствения стаж , за който имам трудова книжка .Ще бъде ли проблем другия стаж да се докаже със препоръки,служебни бележки и прочие. Но и съпругат ми няма стаж черно на бяло , правят ли проверки в НОИ. Моля ви посаветвай те ни как е най-добре да постъпим.
Вършат идеална работа и заместват напълно трудовата книжка. Не съм чул да правят проверки в НОИ. Абе на хората им е ясно след толкова интервюта, че в БГ се работи на черно, без трудова книжка и пр. Не че тук е различно, де. Всъщност някой да има канадска трудова книжка? Аз не съм виждал такова нещо.
Момчета благодаря ви за отговора,а може ли така да се постъпи .Работила съм и само съм излязла за раждане и пак съм се върнала след 2 месеца , като това прекъсване фирмата го води , като платен отпуск. Незнам как ви звучи ,приятели помагайте,давайте АКЪЛ.[/code][/b][/u]
abe ti ne razbra li...piishi si palnia staj. Nikoi niama da te bie i goni za tova....spoko. Nalii ti kkazah moita jena ima 2 prekasvania za po 2 godini....i k'vo ot tova. Piisahmme si i palnia staj...nikoi nishto ne epital..po dokummenti tia si se vdi na rabota
Пламен е прав, в трудовата книжка никъде не пише, че е си била по майчинство. Там се отбелязват само промените в трудовия договор като увеличение/намаление на заплащането, промяна в длъжността, броя на работните часове дневно или съответно прекратяването на трудовия договор.