Остава ми утешението, че успях да спечеля наградата "Топ Маркетинг и Реклама за 2002", когато се пробутах на жена миmiteto написа:Спор няма за леда и снега, ама ти се опита да ме привличаш с липсата на дъжд във Ванкувър, което бих казал че няма да ти спечели награда "Топ Маркетинг и Реклама за 2013"Павел написа:Става, още повече ако хидропланера може да се преЗИМАва на лед![]()
Колко пъти сме говорели, че дъжд през зимата означава липса на такава.
Ако наистина един ден се запътиш към Златния щат, обади се да ти дам напътствия, да не вземеш да направиш глупост и се заселиш в Брентууд - онзи ден се загледах в "Anger Management": двама черни затворници гледат по тв-то процеса на века с/у О Джей и единия вика на другия "За нищо не света не бих се заселил в такова оапсно място като Брентууд"
How To Be A Vancouverite
Re: How To Be A Vancouverite
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Видеото е добро но коментарите са още по-интересни....
Яко ксенофобия и антиазиатски настроения...
Относно климата.. След 3 години в Торонто Ванкувър ми се струваше като "Tropical Paradise" Любопитно ми е как ще се чувствам тази зима след 12 години в Коста Рика???
Жена ми редовно си пуска парното.. Щом като температурата падне под 18С за нея е "студ" ... LOL...
Яко ксенофобия и антиазиатски настроения...
Относно климата.. След 3 години в Торонто Ванкувър ми се струваше като "Tropical Paradise" Любопитно ми е как ще се чувствам тази зима след 12 години в Коста Рика???
Жена ми редовно си пуска парното.. Щом като температурата падне под 18С за нея е "студ" ... LOL...
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- roumensp
И аз правя като жена ти. Просто съм свикнал да седя по къс ръкав и не искам да обличам нищо по-дебело докато съм у дома. Но "истински" зимни дрехи нямам от много години.ivandaman написа:Видеото е добро но коментарите са още по-интересни....
![]()
Яко ксенофобия и антиазиатски настроения...![]()
- optics
- Модератор

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
айде и една неанимирана, по тримесечия за последните 5 години:

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Не знам кво има, ама знам кво нема - облаци от 2 седмици. Къде изчезна Хъски да му кажа, че при 17 градуса мъжете наистина ходят по къси гащи, а жените по без гащиmortigur написа:И във Ван ли има чинук?
Dead Eyes See No Future
- optics
- Модератор
А в България биха казали - не е време за мъже !Павел написа:Не знам кво има, ама знам кво нема - облаци от 2 седмици. Къде изчезна Хъски да му кажа, че при 17 градуса мъжете наистина ходят по къси гащи, а жените по без гащиmortigur написа:И във Ван ли има чинук?
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Страхотен октомври се получи - слънчев и топъл, вече не помня кога беше последния дъжд 
Няма какво да си връзваш гащите на възел, в момента (петък на обяд) в Торонто е 6 градуса, а във Ванкувър е 7 градуса (според theweathernetwork.com). Главозамайваща разликаПавел написа:Не знам кво има, ама знам кво нема - облаци от 2 седмици. Къде изчезна Хъски да му кажа, че при 17 градуса мъжете наистина ходят по къси гащи, а жените по без гащиmortigur написа:И във Ван ли има чинук?
Да де, ама 12 на обяд при тебе е 9 сутринта при нас. Днес беше облачно, но в 2 часа термометъра в колата показвяаше 16 градуса 
Та кога каза, че ще се местиш насам , Мите
fighter написа:Да де, ама 12 на обяд при тебе е 9 сутринта при нас. Днес беше облачно, но в 2 часа термометъра в колата показвяаше 16 градуса
Взе ми думата от устата - + това петъка беше първия по-хладен ден от последните 20 слънчеви, без пукнат облак. Моя в колата показваше 15, на балкона 14.
На Мите мерака му е Калифорнията, а не Suncouver
http://www.theprovince.com/technology/R ... story.html"
http://www.theprovince.com/technology/A ... story.html"
В момента, 11 АМ- Ван 11 градуса, Троно 2 PM - 6 (Feels like 0); нот мъч ъф а диферанс

Из оня ден по залез в наше село. Над 20 градуса беше
Факта, че му се радвате толкова, значи нещо.
При нас грее и нощем, та не му обръщаме внимание вече... 
Embrace your climate change!