Privet Spider,
I men syshto tozi vypros me vylnuva i az se rvoih iz site-a na ordera.
No razbrah,che za da se podadyt vobshte dokumenti za chlesntvo v ordera triabva da imash min 3 godini staj po-spetsialnosta, ot koito 12 mois au moins au Canada. Syshto prochetoh,che da naistina imash pravo da rabotish v injeneringova kompania,za da natrupahs syotvetnia stag tam,no samo pri polojenie,che ima injener chlen na ordera,koito da te rykovodi i da nosi otgovornostta. Ta tova ,koeto ne znam ,poneje, sym vse oshte v BG dali vobshte niakoia firma bi se navila da vzeme takyv "nachinaesht " injener,za da moje toi da natrupa neobhodimia mu staj,zashtoto inache ako ne si chlen na ordera niamash pravo da rabotish kato injener- samo pod nadzor!!!- toest firmata nestiga,che te vzima ,pyk i triabva da ti osigyri takyv"nadzor". No kakto kazva Plamen moje i da ima takiva firmi.... Vuprosat mi e ima li podhod kak da popadnesh i kak da te vzemat v takava firma,za da natrupahs tozi staj?
Inache ,pone dokolkoto chetoh hora s Angliiski,Frenski i niakoi drugi injenerni diplomi(BG ne se vkluchva)moje da gi osvodbodiat ot profesionalnite izpiti, a za ezikovia izpit pishe,che shte te osvobodiat ako si uchil prez fissheto si obrazovanie pone 3 godini vsichko na Fenski ili syotvetno na Angliiski ako kandidatstvash v ordera v Angliiksata chast.
Na men pone chlenstvoto v order-a mi se vijda dosta neposilna zadacha,zashtoto niamam predstava kakvi izpiti biha naznachili i kolko na broi,zashtoto sigyrno ima sluchai ,che prez vremeto koeto bi ti se nalojilo da otdelish bi mogyl da izuchish primerno neshto drugo .Inache izpitni sesii ima esen i prolet.
A po tvoia vypros sled kato imash samo BG diploma otsentkata shte ti se pravi po neia,staja shte ti go imat v predvid,no kakto pishe triabva min. 12 meseca v Canada....
Abe dobre sa go izmislili,za da si zashtitavat tamoshnite injeneri.....
Pozdravi i Uspehi