Българските лекари и медицина на световно ниво!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Българските лекари и медицина на световно ниво!

Мнение от myhata II »

:puke:
Не разбра ли че хората на са на твоето мнение,не ти ли омръзна да плюеш ? :?:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа::puke:
Не разбра ли че хората на са на твоето мнение,не ти ли омръзна да плюеш ? :?:
Кои хора, бе? Ти и жена ти? Ай, сиктир! Повръщай си знаеш, де! Може и за тор да послужи пак знаеш на какво! :|
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Имаш проблеми с нервите,ще те посъветвам да направиш едно банче в Хисаря или Наречен
Имам много добри препоръки,ако искаш ще ти пратя телефони да се уредиш,но ще трябва да "кихнеш", иначе в Ташкент ;)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ти си непоправим! Нямам проблеми с нервите. Това пък откъде ти дойде? :o
Коментираме здравната система. Ти скочи да я защитаваш. Аз само написах мнението на майка ми, че при смяна на правителсво няма да липсват изненади и те не закъсняха. :lol:
Интересно ми е само, сега Бие-Сие-Пието като се окакат след 4 (ако изкарат разбира се толкова) години , какъв ли друг "Спасител" ще изкарат да им опере кирливите ризи? :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Що бе,довчера Бойко го имахте за месия,а днес го плюете,някой хора са много късопаметни,като забравиха че му предричаха още 3 мандата :lol:
Искаш ли да ти дам прогноза за това правителство ?
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Аз съм имала Бойко за месия? Абре, Мухи, ти ме искренно развеселяваш! :D
Не ни трябват минерални бани, щом си имаме муха! :party: :rock:
grozdan

Мнение от grozdan »

IRA написа:Когато ходя в България ходя на лекар и с тамошната диагноза идвам тук и си искам лечението, забрави някой тук да ти сложи диагноза, само гледат да прекарат медицинската карта за да си получат парите.
Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа:Интересно ми е само, сега Бие-Сие-Пието като се окакат след 4 (ако изкарат разбира се толкова) години , какъв ли друг "Спасител" ще изкарат да им опере кирливите ризи? :D
Няма страшно, той народът ще да е забравил дотогава разни работи ;)
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
Според мен не се лекуваш. Като знам тукашните доктори колко обичат да разбираш повече от тях, пък и с диагноза да идваш. :lol: Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно. :!:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно. :!:
В България много, много отдавна се внасят и ползват европейски и американски лекарства. Има и българско производство. Аз лично никога не съм виждал китайско лекарство в българска аптека.
Не се разбира кое е "изключително вредно" - да пиеш лекарства, изписани от български лекар или да разчиташ, че колетите от България ще пристигат безпроблемно и навреме...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

miteto написа:
Bistra написа:Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно. :!:
В България много, много отдавна се внасят и ползват европейски и американски лекарства. Има и българско производство. Аз лично никога не съм виждал китайско лекарство в българска аптека.
Не се разбира кое е "изключително вредно" - да пиеш лекарства, изписани от български лекар или да разчиташ, че колетите от България ще пристигат безпроблемно и навреме...
Mитко, в България лекарствата се продават свободно в аптеките без рецепта. Произходът им е съмнителен.
Колетчето е най-малкият проблем. Пак казвам, не бих рискувала да ги пия.Това е лично мнение, не е нужно толкова да се засягаш, де. ;)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ама аз не влача лекарства от БЪлгария, нито получавам колети. На мен ми беше полесно да се видя с лекар в България, да ми препоръчат операция и аз да се оперирам в Канада. Това казах. И в България и в Канада има добри специалисти. На мен ми е полесно в България да стигна до такъв. Тук ще ти обърнат внимание, ако вече знаят ,че имаш проблем.
grozdan написа: Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
Отидох с изследванията до една от ходещите клиники.ПОказах ги и Казах какво са ми казали. От там ме пратиха при специалист, попаднах на свестна лекарка (много дърта унгарка :D ) Тя ми уреди час с хирург и след около 4месеца ме оперираха. Той имаше друго предложение,аз настоявах да се направи това ,което ми препоръчаха в България, след операцията лекаря каза,че съм взела правилното решение.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bistra написа:Mитко, в България лекарствата се продават свободно в аптеките без рецепта. Произходът им е съмнителен.
Колетчето е най-малкият проблем. Пак казвам, не бих рискувала да ги пия.Това е лично мнение, не е нужно толкова да се засягаш, де. ;)
Не се засягам. Твое право е да се съмняваш, аз само ти казвам че повече рискуваш, ако си поръчаш месо в български ресторант, отколкото лекарство в аптека ;)
grozdan

Мнение от grozdan »

IRA написа: Отидох с изследванията до една от ходещите клиники.ПОказах ги и Казах какво са ми казали. От там ме пратиха при специалист, попаднах на свестна лекарка (много дърта унгарка :D ) Тя ми уреди час с хирург и след около 4месеца ме оперираха. Той имаше друго предложение,аз настоявах да се направи това ,което ми препоръчаха в България, след операцията лекаря каза,че съм взела правилното решение.
Разбирам. Благодаря!
Аватар
domino

Мнение от domino »

За съжаление в момента пиша от Пирогов. Дъщеря ми си счупи ръката на една смотана дървена катерушка пред болницата. Дойдохме в 13:30 на обяд. Сега е 00:04 мин. Дъщеря ми все още не са я оперирали. Сега я слушам как плаче и вече от не знам колко часа и казвам, че докторът ей сега ще дойде, а той все го няма. Дълбоко уважавам докторите и тяхната трудна професия но ... не знам. Иначе докторите тук са добри специалисти само дето вече май не останаха.

.......

Да довърша историята. Няколко часа по-късно.

Операцията ни беше насрочена за 16:30 но имаше няколко Много Тежки случая, които направо ме ужасиха, и започна в 0:40мин. Лекарският състав май е малко и не може да насмогне на толкова болни. Оказа се, че единият от докторите трябва да се прибере, и сутринта в 7:00 да застъпи отново на дежурство; а другият доктор (по план явно не трябваше да е в болницата) е имал гости и ги е разкарал за да дойе да оперира дъщеря ми.

Ами, това са ми впечатленията от днес за българските лекари. С една дума: Респект!
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Публикувай отговор