Не разбра ли че хората на са на твоето мнение,не ти ли омръзна да плюеш ?

Кои хора, бе? Ти и жена ти? Ай, сиктир! Повръщай си знаеш, де! Може и за тор да послужи пак знаеш на какво!myhata II написа:![]()
Не разбра ли че хората на са на твоето мнение,не ти ли омръзна да плюеш ?
Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.IRA написа:Когато ходя в България ходя на лекар и с тамошната диагноза идвам тук и си искам лечението, забрави някой тук да ти сложи диагноза, само гледат да прекарат медицинската карта за да си получат парите.
Няма страшно, той народът ще да е забравил дотогава разни работиBistra написа:Интересно ми е само, сега Бие-Сие-Пието като се окакат след 4 (ако изкарат разбира се толкова) години , какъв ли друг "Спасител" ще изкарат да им опере кирливите ризи?
Според мен не се лекуваш. Като знам тукашните доктори колко обичат да разбираш повече от тях, пък и с диагноза да идваш.grozdan написа:Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
В България много, много отдавна се внасят и ползват европейски и американски лекарства. Има и българско производство. Аз лично никога не съм виждал китайско лекарство в българска аптека.Bistra написа:Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно.
Mитко, в България лекарствата се продават свободно в аптеките без рецепта. Произходът им е съмнителен.miteto написа:В България много, много отдавна се внасят и ползват европейски и американски лекарства. Има и българско производство. Аз лично никога не съм виждал китайско лекарство в българска аптека.Bistra написа:Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно.
Не се разбира кое е "изключително вредно" - да пиеш лекарства, изписани от български лекар или да разчиташ, че колетите от България ще пристигат безпроблемно и навреме...
Отидох с изследванията до една от ходещите клиники.ПОказах ги и Казах какво са ми казали. От там ме пратиха при специалист, попаднах на свестна лекарка (много дърта унгаркаgrozdan написа: Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
Не се засягам. Твое право е да се съмняваш, аз само ти казвам че повече рискуваш, ако си поръчаш месо в български ресторант, отколкото лекарство в аптекаBistra написа:Mитко, в България лекарствата се продават свободно в аптеките без рецепта. Произходът им е съмнителен.
Колетчето е най-малкият проблем. Пак казвам, не бих рискувала да ги пия.Това е лично мнение, не е нужно толкова да се засягаш, де.
Разбирам. Благодаря!IRA написа: Отидох с изследванията до една от ходещите клиники.ПОказах ги и Казах какво са ми казали. От там ме пратиха при специалист, попаднах на свестна лекарка (много дърта унгарка) Тя ми уреди час с хирург и след около 4месеца ме оперираха. Той имаше друго предложение,аз настоявах да се направи това ,което ми препоръчаха в България, след операцията лекаря каза,че съм взела правилното решение.