Не разбра ли че хората на са на твоето мнение,не ти ли омръзна да плюеш ?
Българските лекари и медицина на световно ниво!
Re: Българските лекари и медицина на световно ниво!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Кои хора, бе? Ти и жена ти? Ай, сиктир! Повръщай си знаеш, де! Може и за тор да послужи пак знаеш на какво!myhata II написа:![]()
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Имаш проблеми с нервите,ще те посъветвам да направиш едно банче в Хисаря или Наречен
Имам много добри препоръки,ако искаш ще ти пратя телефони да се уредиш,но ще трябва да "кихнеш", иначе в Ташкент
Имам много добри препоръки,ако искаш ще ти пратя телефони да се уредиш,но ще трябва да "кихнеш", иначе в Ташкент
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Ти си непоправим! Нямам проблеми с нервите. Това пък откъде ти дойде?
Коментираме здравната система. Ти скочи да я защитаваш. Аз само написах мнението на майка ми, че при смяна на правителсво няма да липсват изненади и те не закъсняха.
Интересно ми е само, сега Бие-Сие-Пието като се окакат след 4 (ако изкарат разбира се толкова) години , какъв ли друг "Спасител" ще изкарат да им опере кирливите ризи?
Коментираме здравната система. Ти скочи да я защитаваш. Аз само написах мнението на майка ми, че при смяна на правителсво няма да липсват изненади и те не закъсняха.
Интересно ми е само, сега Бие-Сие-Пието като се окакат след 4 (ако изкарат разбира се толкова) години , какъв ли друг "Спасител" ще изкарат да им опере кирливите ризи?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Що бе,довчера Бойко го имахте за месия,а днес го плюете,някой хора са много късопаметни,като забравиха че му предричаха още 3 мандата
Искаш ли да ти дам прогноза за това правителство ?
Искаш ли да ти дам прогноза за това правителство ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Аз съм имала Бойко за месия? Абре, Мухи, ти ме искренно развеселяваш! 
Не ни трябват минерални бани, щом си имаме муха!

Не ни трябват минерални бани, щом си имаме муха!
Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.IRA написа:Когато ходя в България ходя на лекар и с тамошната диагноза идвам тук и си искам лечението, забрави някой тук да ти сложи диагноза, само гледат да прекарат медицинската карта за да си получат парите.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Няма страшно, той народът ще да е забравил дотогава разни работиBistra написа:Интересно ми е само, сега Бие-Сие-Пието като се окакат след 4 (ако изкарат разбира се толкова) години , какъв ли друг "Спасител" ще изкарат да им опере кирливите ризи?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Според мен не се лекуваш. Като знам тукашните доктори колко обичат да разбираш повече от тях, пък и с диагноза да идваш.grozdan написа:Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
В България много, много отдавна се внасят и ползват европейски и американски лекарства. Има и българско производство. Аз лично никога не съм виждал китайско лекарство в българска аптека.Bistra написа:Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно.
Не се разбира кое е "изключително вредно" - да пиеш лекарства, изписани от български лекар или да разчиташ, че колетите от България ще пристигат безпроблемно и навреме...
- Bistra
- Напуснал форума
Mитко, в България лекарствата се продават свободно в аптеките без рецепта. Произходът им е съмнителен.miteto написа:В България много, много отдавна се внасят и ползват европейски и американски лекарства. Има и българско производство. Аз лично никога не съм виждал китайско лекарство в българска аптека.Bistra написа:Да си каже Ира, де, ама аз мисля, че се разчита на колетчета с китайски лекарства от България, което само по себе си е изключително вредно.
Не се разбира кое е "изключително вредно" - да пиеш лекарства, изписани от български лекар или да разчиташ, че колетите от България ще пристигат безпроблемно и навреме...
Колетчето е най-малкият проблем. Пак казвам, не бих рискувала да ги пия.Това е лично мнение, не е нужно толкова да се засягаш, де.
Ама аз не влача лекарства от БЪлгария, нито получавам колети. На мен ми беше полесно да се видя с лекар в България, да ми препоръчат операция и аз да се оперирам в Канада. Това казах. И в България и в Канада има добри специалисти. На мен ми е полесно в България да стигна до такъв. Тук ще ти обърнат внимание, ако вече знаят ,че имаш проблем.
) Тя ми уреди час с хирург и след около 4месеца ме оперираха. Той имаше друго предложение,аз настоявах да се направи това ,което ми препоръчаха в България, след операцията лекаря каза,че съм взела правилното решение.
Отидох с изследванията до една от ходещите клиники.ПОказах ги и Казах какво са ми казали. От там ме пратиха при специалист, попаднах на свестна лекарка (много дърта унгаркаgrozdan написа: Как с тамошната диагноза се лекуваш тук? Питам понеже може и да ми се наложи подобно упражнение.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Не се засягам. Твое право е да се съмняваш, аз само ти казвам че повече рискуваш, ако си поръчаш месо в български ресторант, отколкото лекарство в аптекаBistra написа:Mитко, в България лекарствата се продават свободно в аптеките без рецепта. Произходът им е съмнителен.
Колетчето е най-малкият проблем. Пак казвам, не бих рискувала да ги пия.Това е лично мнение, не е нужно толкова да се засягаш, де.
Разбирам. Благодаря!IRA написа: Отидох с изследванията до една от ходещите клиники.ПОказах ги и Казах какво са ми казали. От там ме пратиха при специалист, попаднах на свестна лекарка (много дърта унгарка) Тя ми уреди час с хирург и след около 4месеца ме оперираха. Той имаше друго предложение,аз настоявах да се направи това ,което ми препоръчаха в България, след операцията лекаря каза,че съм взела правилното решение.
За съжаление в момента пиша от Пирогов. Дъщеря ми си счупи ръката на една смотана дървена катерушка пред болницата. Дойдохме в 13:30 на обяд. Сега е 00:04 мин. Дъщеря ми все още не са я оперирали. Сега я слушам как плаче и вече от не знам колко часа и казвам, че докторът ей сега ще дойде, а той все го няма. Дълбоко уважавам докторите и тяхната трудна професия но ... не знам. Иначе докторите тук са добри специалисти само дето вече май не останаха.
.......
Да довърша историята. Няколко часа по-късно.
Операцията ни беше насрочена за 16:30 но имаше няколко Много Тежки случая, които направо ме ужасиха, и започна в 0:40мин. Лекарският състав май е малко и не може да насмогне на толкова болни. Оказа се, че единият от докторите трябва да се прибере, и сутринта в 7:00 да застъпи отново на дежурство; а другият доктор (по план явно не трябваше да е в болницата) е имал гости и ги е разкарал за да дойе да оперира дъщеря ми.
Ами, това са ми впечатленията от днес за българските лекари. С една дума: Респект!
.......
Да довърша историята. Няколко часа по-късно.
Операцията ни беше насрочена за 16:30 но имаше няколко Много Тежки случая, които направо ме ужасиха, и започна в 0:40мин. Лекарският състав май е малко и не може да насмогне на толкова болни. Оказа се, че единият от докторите трябва да се прибере, и сутринта в 7:00 да застъпи отново на дежурство; а другият доктор (по план явно не трябваше да е в болницата) е имал гости и ги е разкарал за да дойе да оперира дъщеря ми.
Ами, това са ми впечатленията от днес за българските лекари. С една дума: Респект!
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон