tursia suvet za xora na koito im predstoi tepurva da podavat

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

tursia suvet za xora na koito im predstoi tepurva da podavat

Мнение от petia4444 »

zdraveite vsichki!tursia xora ,koito ne sa podali oshte dokumenitte za intervouto no imat formuliarite!moje li da me posuvetvate kak da postupia ,mislex da deistvam chrez firma jana e ,ima li drugi ,koito kandidatstvat s tazi firma ,ili xora koito sa zaminali za montreal chrez neia,mislia che e mnogo trudno da se spravia sama sus vsichki stupki,a cenata vuv firmata nikak ne e malka 600lv,samo za uslugata!Znam che mnogo xora se spraviat sami no ne e li dosta trudnichko i riskovano da ne se oburka neshto!shte se radvam ako mi pishete i mi dadete niakakuv suvet!na krustoput sum i neznam kak da postupia!ot viena mi pratixa formuliarite i sega samo triabva da preveda dokumentite,i da gi puskam, nooooooo......!!!naistina neznam!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Здрасти Петя,
мисля че ще можеш и без фирма. За начало прочети хубаво ВСИЧКИ статии на портала - най-вече от този раздел http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... gory&id=30

После ако още имаш неясни моменти идваш на сбирките всеки петък след 18.00 на Баба Яга (откритата бирария в парка срещу стадиона Васил Левски) и все някой ще може да ти помогне.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Po4ti sum sigorna 4e temata ne e pusnata ei taka ama iade ot men da mine.
vig tezi temi :

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... light=jana
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... light=jana
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

И аз мисля, че си права Ира! Накой ни проучва май! Какви документи от Виена, като от февруари спряха с първите документи!? Ако обаче все пак е вярно, то те съветвам да се опиташ да се справиш сама! Е не само, защото ще имаш помощта на всички в този форум. Освен това, неправи добро впечатление факта, че ползваш фирма! Нали се очаква от теб да се оправяш сама занапред и то в чужда среда, а ти да не можеш в своята собствена.... Забрави фирмите! Нищо сложно няма в процедурата, а и хората са благосклонно настроени! Може да те върнат за нещо, но няма да ти откажат ако преценят че си ценен човек! Успех! :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Valdi написа:И аз мисля, че си права Ира! Накой ни проучва май! Какви документи от Виена, като от февруари спряха с първите документи!? Ако обаче все пак е вярно, то те съветвам да се опиташ да се справиш сама! Е не само, защото ще имаш помощта на всички в този форум. Освен това, неправи добро впечатление факта, че ползваш фирма! Нали се очаква от теб да се оправяш сама занапред и то в чужда среда, а ти да не можеш в своята собствена.... Забрави фирмите! Нищо сложно няма в процедурата, а и хората са благосклонно настроени! Може да те върнат за нещо, но няма да ти откажат ако преценят че си ценен човек! Успех! :beer:
ami govoria tochno za DCS az neznaex che mogat da se svaliat i ot neta.no nali chovek cial jivot se uchi,blagodaria ti che mislish che niama smisul ot firmata ,i mislia da te poslusham
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

miteto написа:Здрасти Петя,
мисля че ще можеш и без фирма. За начало прочети хубаво ВСИЧКИ статии на портала - най-вече от този раздел http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... gory&id=30

После ако още имаш неясни моменти идваш на сбирките всеки петък след 18.00 на Баба Яга (откритата бирария в парка срещу стадиона Васил Левски) и все някой ще може да ти помогне.
Zdravei mite!blagodaria ti che mi prati tozi adres,az go proverix da ima kakvo da se nauchi ot tam
i si napravix edin spisuk s nujnite dokumenti,shte se probvam da populniaDCSformuliara s pomoshta na moiata prepodavatelka po frenski.no alko neshto se oburka shte pisha otnovo vuv foruma!segaq xodia na kursove po frenski v ICHS i tam ima mnogo xora,koito sushto sa kandidati za montreal,no moje da namina i kum BABA IAGA!remerci!
Заключено