Въпрос към бивши и настоящи студенти на UdeM
Въпрос към бивши и настоящи студенти на UdeM
Моля подскажете,защо аз нямам UNIP и как да го получа? Не трябва ли да ми го пратят на мейл и защо го нямам никакъв?
Въведох стар UNIP от предишно кандидатстване и влязох.Нима веднъж вече кандидатствал кординатите ти си остават същите завинаги? Ако има кандидатствал за БАК,моля обадете се! Имам въпроси,които е късно по това време да задам в Ун-та...
Получих резултатите от теста по фр. Означава ли това,че трябва да очаквам още мнение за прием,което тепърва ще се разглежда? Никъде в резултатите няма такова...В досието ми пише À l'étude

Получих резултатите от теста по фр. Означава ли това,че трябва да очаквам още мнение за прием,което тепърва ще се разглежда? Никъде в резултатите няма такова...В досието ми пише À l'étude

Ох,само да има с какво-веднага!survivor написа:Джой, а пък ти да не забравиш да се похвалиш :haplio:

Какви бъркотии са в тоя Университет,направо ума ми не го побира! Ще полудея докато получа резултата.

При най-лошото стечение ще ме накарат да карам подготвителна година.Предполагам,че е по-лошо,отколкото да ме отрежат съвсем...