Въпрос към бивши и настоящи студенти на UdeM

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Joy

Въпрос към бивши и настоящи студенти на UdeM

Мнение от Joy »

Моля подскажете,защо аз нямам UNIP и как да го получа? Не трябва ли да ми го пратят на мейл и защо го нямам никакъв?
Joy

Мнение от Joy »

Въведох стар UNIP от предишно кандидатстване и влязох.Нима веднъж вече кандидатствал кординатите ти си остават същите завинаги? Ако има кандидатствал за БАК,моля обадете се! Имам въпроси,които е късно по това време да задам в Ун-та...
Получих резултатите от теста по фр. Означава ли това,че трябва да очаквам още мнение за прием,което тепърва ще се разглежда? Никъде в резултатите няма такова...В досието ми пише À l'étude :roll: :roll: :roll:
survivor

Мнение от survivor »

Oznachava, Joy. Kogato reshat che si prieta, shte bade yasno napisano vav faila ti v saita na uni-to, shte te uvedomyat i s pismo i shte tryabva v nyakakav srok da potvardish che prodalzhavash prpcedurata. Taka che tarpenie i kasmet!
Joy

Мнение от Joy »

Благодаря ти,survivor!
Така и реших,че не всичко съм получила... :(
Утре ще разбера останалото... :?
survivor

Мнение от survivor »

Джой, а пък ти да не забравиш да се похвалиш :haplio:
Joy

Мнение от Joy »

survivor написа:Джой, а пък ти да не забравиш да се похвалиш :haplio:
Ох,само да има с какво-веднага! :roll:
Какви бъркотии са в тоя Университет,направо ума ми не го побира! Ще полудея докато получа резултата. :? Изглежда по резултата от изпита съм на ръба... :( При това съм от късно кандидатствалите заради тяхна грешка-като нищо ще ме резнат-нали са си набрали вече бройката... :( Имам назначени 2 курса,които да завърша до началото на първия стаж.Първия трябваше да почне в понеделник и в писмото,което получих пишеше,че датата-лимит за записване е....15 юни. :shock: Днес пък ми казаха,че такъв курс въобще не съществувал-бил отменен. Ама че хаос! :shock:
При най-лошото стечение ще ме накарат да карам подготвителна година.Предполагам,че е по-лошо,отколкото да ме отрежат съвсем...
Заключено