На каква възраст са нашите деца?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

В коя възрастова група са вашите деца?

Анкетата свършва на Чет Сеп 09, 2004 7:43 pm

Общо гласове: 0
anitsa

На каква възраст са нашите деца?

Мнение от anitsa »

Реших да пусна тази тема след като дъщеря ми се оплака че и е много скучно тук и няма с кого да си приказва. Тя е в приемен клас и си говори на английски само с китайките, но нещата които могат да си кажат са много малко и на нея и липсва много това че не може да общува с деца на нейната възраст. В България имаше много приятели и сега това малко ни притеснява.
Благодаря на всички които ще отговорят. Няма да е лошо да направим една среща специално за да се запознаят нашите деца.
Гост

Re: На каква възраст са нашите деца?

Мнение от Гост »

Ами аз не мога да участвам в анкетата, защото достапът е само за веднъж, а моите са 2 на различна възраст.

Що се отнася до общуването и липсите, не искам да съм неприятна, но ще се увеличават, и колкото по-големи културните разстояния, толкова по-неразбрани и самотни растат децата ни. Е, на някой не им пука много, това зависи от възпитанието. Ние си се събирахме с български деца, запознавахме ги, но при този начин на живот, да си мислиш, че даже с българчетата ще можеш да поддържаш контакти като в България - много трябва да си упорита и енергична. Пак се виждаме 3 - 4 пъти в година. :? Разстоянията, проблемите, забързания живот - кога ще могат да се съберат децата да си поиграят. Запиши я на българско училище - там децата си играят и говорят на български. Помага доколкото разбирам.
anitsa

Мнение от anitsa »

Съжалявам, но не знам как да направя така че да се гласува повече пъти ако има повече деца в семейството. Ако някой зане как ще го допълня.
:roll:
Joy

Мнение от Joy »

Не се притеснявай!Скучно им е обикновенно само в началото...После си намират приятелки местни и всичко си идва на мястото...Мойта цяло лято ходи на гости при разни приятелки кебекуа,говорят си по цял ден по телефона и като че ли вече не и е чак толкова скучно.Вярно,че ние прескочихме подготвителния клас слава богу!
Заключено