Относно точка 12,да имал е впредвид рок-музиката като движение и послания,все пак на сцената още не се е знаело за Лейди Гага примерно

Относно наркотиците тук са посочени опиум и кокаин до които ще прибягнат безработните и които ще се самоунищожат в отчаянието си.
Посочени са цифри,че има заложена програма 3 милиарда на планетата от всички точки да си заминат под една или друга форма.Основно безработица и глад,които ще прибегнат до наркотици и алкохол,но пък от къде пари за тези удоволствия

А ето нещо любопитно на което се натъквам току-що:
http://www.independent.co.uk/student/ne ... 06701.html"
Та утре тези доброволци могат да са Вашите/Нашите деца...
Понеже някой попита коя им била бюлетината за да гласува за тях?В книжката на последна страница има подробна легенда кои са и какви са.Интересно е!Това са нации,организации,големи Банки,застрахователи 3 основни страни са посочени Великобритания,САЩ и Рим.
Има подробно описание за енергетиката,централите по Света,монополите и впредвид случващото се в момента съм с 2 ръце ,че всичко е достоверно.
Относно наукта и средствата.Мисля,че има един много жив пример ,а именно.След като Кюриосити откри интересни факти от НАСА се наложи да го "поскрият" за известно време/респ.да се спре програмата/,четох,че тези дни пак е открил разни интересни материали за изследване.Дано поне сега открие нещичко,че там ми е надеждата