Посещение в Мексико с родители
Re: Посещение в Мексико с родители
Моля, някой който е водил родителското тяло в Куба скоро, да ми потвърди дали наистина няма нужда от визи.
Говорим за БГ паспорт и многократна канадска виза.
В туристическата агенция нищо не знаят, казаха ми утре да се обадя в консулството (а на сайта им нищо не пише)
Благодаря
В туристическата агенция нищо не знаят, казаха ми утре да се обадя в консулството (а на сайта им нищо не пише)
Благодаря
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Тук ще ти дадат най-достоверен отговор:
Cuba Embassy , Canada
388 Main Street
K1S 1E3
Ottawa
Ontario
Canada
Phone:
+1-613-563-0141
Fax:
+1-613-563-0068
Email:
cuba@embacubacanada.net
Website URL:
http://www.cubadiplomatica.cu/canada"
Намерих в google и координати в Монреал: http://www.cubadiplomatica.cu/canada/EN ... treal.aspx"
Сподели после дали се изискват визи.
Cuba Embassy , Canada
388 Main Street
K1S 1E3
Ottawa
Ontario
Canada
Phone:
+1-613-563-0141
Fax:
+1-613-563-0068
Email:
cuba@embacubacanada.net
Website URL:
http://www.cubadiplomatica.cu/canada"
Намерих в google и координати в Монреал: http://www.cubadiplomatica.cu/canada/EN ... treal.aspx"
Сподели после дали се изискват визи.
-
- Обратна връзка:
България и Мексико са в безвизов режим!Твърдя го, понеже достатъчно години съм се занимавал с тази материя 'Визов режим". Без значение е дали имаш ПР карта или не, само на база на БГ гражданство!
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
-
- Обратна връзка:
За Куба знам, че виза се издава на границата про влизане в страната.
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
-
- Обратна връзка:
Аз водих майка ми миналата година Януари месец в Куба. Дадоха ни визите в самолета (входна и изходна) полълнихме ги и всичко беше ок. Гледайте да не обуркате нещо, че ако искате друг формуляр цената е 50 долара(или поне на мен така ми казаха). Едва ли нещо ще се е променило от тогава.Agi написа:Моля, някой който е водил родителското тяло в Куба скоро, да ми потвърди дали наистина няма нужда от визи.
Благодаря
Аз в кебекарския подфорум почти никога не влизам, та затова се разписвам тук със закъснение. Поредното компетентно мнение на Помпадур Българите влизат в Мексико без виза, поне от 5 години. Това е и една от причините българи от Бг да минават през Мексико за САЩ с кайотска виза
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
Стига си лъгал! Само дебнеш коя те е ощетила със 7 - доларова детска градина и според таксите изисляваш ревенюто на хората. А аз си признах за остарялата информация. Не съм водила скоро родител в Мексико. Всъщност водих миналото лято, ама той е канадски гражданин.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Искаш да кажеш, че той тебе е завел, нали? Както обикновено!Bistra написа:Стига си лъгал! Само дебнеш коя те е ощетила със 7 - доларова детска градина и според таксите изисляваш ревенюто на хората. А аз си признах за остарялата информация. Не съм водила скоро родител в Мексико. Всъщност водих миналото лято, ама той е канадски гражданин.
- Bistra
- Напуснал форума
Не, не искам да кажа това, ама както обикновено се намира някой да ми променя думите. Благодаря!apple написа:Искаш да кажеш, че той тебе е завел, нали? Както обикновено!
Ако това те успокоява той си плаща неговата част, а ние нашата, която е за 4 човека.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Надали има нещо, което нея да може да я задоволи....Bistra написа:Не, не искам да кажа това, ама както обикновено се намира някой да ми променя думите. Благодаря!apple написа:Искаш да кажеш, че той тебе е завел, нали? Както обикновено!
Ако това те успокоява той си плаща неговата част, а ние нашата, която е за 4 човека.
Да определено не си ти този, който може да го постигне! Летвата ми е висока, а консумеристите не ме привличат принципно /малки са им душиците не за друго/...pumpy написа:Надали има нещо, което нея да може да я задоволи....Bistra написа:Не, не искам да кажа това, ама както обикновено се намира някой да ми променя думите. Благодаря!apple написа:Искаш да кажеш, че той тебе е завел, нали? Както обикновено!
Ама ти що се обаждаш? Аз имах предвид ПомпадурBistra написа:Стига си лъгал! Само дебнеш коя те е ощетила със 7 - доларова детска градина и според таксите изисляваш ревенюто на хората. А аз си признах за остарялата информация. Не съм водила скоро родител в Мексико. Всъщност водих миналото лято, ама той е канадски гражданин.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
А аз пък имах предвид Луи IVX. "Tи не разбра ли, че не си мой тип?" - каза Бъз (ик) II...Та и аз като него, де!Павел написа:Ама ти що се обаждаш? Аз имах предвид Помпадур