Ми те никога не са заминавали бе приятелSFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.
Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая
аз мисля, че и ББ не се оплаква от финансовото си положениеSFBG82 написа:Моето положение си е добро и в момента.agent Ozo написа:Същата работа.
Ако смяташ, че някой друг ще ти оправи положението, на грешен път си.
Не се оплаквам за нищо от финансово естество.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- Bistra
- Напуснал форума
Aaaaa ще пускам аз тогава тема: "Айде, Станишко, кога ще си одиш най-накрая?"SFBG82 написа:Нека минат изборите пък ще видим после.
THE SHOW MUST GO ON!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Въпрос на деня: Кого ще изберете на предсрочните избори?
А. Луфтханза
Б. Бритиш Еъруейз
В. Еър Франс
Г. Друга авиокомпания за незабавна евакуация
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Аз съм костовист. Говори ми...miteto написа:Ми те никога не са заминавали бе приятелSFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.Една кратка пауза имаха, докато беше Костов ама май и за него не съм сигурен...
SFBG82 написа:Моето положение си е добро и в момента.agent Ozo написа:Същата работа.
Ако смяташ, че някой друг ще ти оправи положението, на грешен път си.
Не се оплаквам за нищо от финансово естество.
То като гледаш и форума никой не е икономически имигрант - всички в България бяхме добре финансово. То там ни е и проблема, че сме късогледи до немай къде.....
А защо пък непременно трябва да си икономически емиграянт? Може да си недоволен от избора на мнозинството.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
А моля, моля! Аз дойдох от алчност и ламтеж към чуждата баница, крайно обидена, че не ме избраха мен другарите да разнасям червени куфарчета. А аз имах данни да му се не види и така никой да не ме оцени!pumpy написа:То като гледаш и форума никой не е икономически имигрант ...
Анджък, де! Особено, когато този избор спира икономическото ти развитие.IRA написа:А защо пък непременно трябва да си икономически емигрант? Може да си недоволен от избора на мнозинството.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Мда, тук няма червени куфарчета, хората са много бедни и си разнасят пачките на фунийки пъхнати в чорапките
Изобщо можем да страдаме, че ни от червената баница ядохме, ни от тази на сицилианската мафия
Изобщо можем да страдаме, че ни от червената баница ядохме, ни от тази на сицилианската мафия
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- Bistra
- Напуснал форума
E, не знам. Това мафии, куфарчета, културни революции тип "Мао Дзе Дун"...си по-в час от мен. Аз опитАх да живея с романтика и поезия само, ама не става. Ай, чао, че се връщам към проектирането на сгради. Некакси ми по-близко до мат'риалната същност.
- MrGeek
- Путлер Капут
Успокой се, няма да се върнат. Милиционерът Цвъки се закани да ги мачка на изборите, каквото и да означава това. Не бих се учудил ако включва и буквалното значение.SFBG82 написа:Ако комунягите се върнат заминавам 100%.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
- Independent
Чета днеска новините (като никога) и ми прави впечатление едно нещо.
От една страна, уж в България се радват на оставката, но в медиите се отразява като безотговорност, бягство от отговорност, едва ли не фръцкане на обидено дете.
От друга страна, в чуждестранните медии има много положително отношение към оставката и правителството като цяло. Например в The Guardian статията е късичка и подчертава предимно лозунгите на Борисов ("Не искам да съм част от правителство, при което полицията бие хората",
).
New York Times се опитват да са непристрастни и да представят и двете страни от конфликта, но и при тях се откроява нотка на подкрепа за Борисов.
CNN, както винаги, гонят сензацията с кадрите от сблъсъците. Освен това не ми се нрави надменното "само 7 милиона граждани", все едно с една плюнка ще ни решат маловажните проблеми.
Reuters, както обикновено, правят много подробен анализ на ситуацията и като че ли са единствените отрицателно настроени към сегашното правителство.
Не мога да си го обясня. Как така хем цялата страна е в абсолютно недоволство от правителството, цените, стандарта на живот, хем в чужбина по-скоро го подкрепят. Обаче паралела с гърците се налага от само себе си. Сега остава да си отговорим на въпроса ние ли сме толкова слепи, че не виждаме къде ни е грешката (както гърците), или действително този път медийните анализатори хабер си нямат за какво приказват.
От една страна, уж в България се радват на оставката, но в медиите се отразява като безотговорност, бягство от отговорност, едва ли не фръцкане на обидено дете.
От друга страна, в чуждестранните медии има много положително отношение към оставката и правителството като цяло. Например в The Guardian статията е късичка и подчертава предимно лозунгите на Борисов ("Не искам да съм част от правителство, при което полицията бие хората",
New York Times се опитват да са непристрастни и да представят и двете страни от конфликта, но и при тях се откроява нотка на подкрепа за Борисов.
CNN, както винаги, гонят сензацията с кадрите от сблъсъците. Освен това не ми се нрави надменното "само 7 милиона граждани", все едно с една плюнка ще ни решат маловажните проблеми.
Reuters, както обикновено, правят много подробен анализ на ситуацията и като че ли са единствените отрицателно настроени към сегашното правителство.
Не мога да си го обясня. Как така хем цялата страна е в абсолютно недоволство от правителството, цените, стандарта на живот, хем в чужбина по-скоро го подкрепят. Обаче паралела с гърците се налага от само себе си. Сега остава да си отговорим на въпроса ние ли сме толкова слепи, че не виждаме къде ни е грешката (както гърците), или действително този път медийните анализатори хабер си нямат за какво приказват.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Като толкова много те кефи що не го питаш що поства по адрес на българския народ цитати от рода на "мърша" и "матрял" !?lonly wolf написа:Mr Geek radvam se 4e sme sugrajdani demek si ot Asenovgrad i mn se kefq na posta deto go pusna za Vasil Levski a otnosno protestite v momenta eto i moeto mneniehttp://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU"
Видя се най накрая, на хората им омръзна и вече лабаво нема, бог да пази България !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Да и понеже им е омръзнало гледай сега какво искат.myhata II написа:Като толкова много те кефи що не го питаш що поства по адрес на българския народ цитати от рода на "мърша" и "матрял" !?lonly wolf написа:Mr Geek radvam se 4e sme sugrajdani demek si ot Asenovgrad i mn se kefq na posta deto go pusna za Vasil Levski a otnosno protestite v momenta eto i moeto mneniehttp://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU"
Видя се най накрая, на хората им омръзна и вече лабаво нема, бог да пази България !
Протестиращите във Варна поискаха парламент без партии и оставка на Кирил Йорданов
Па кажи пак, че не са калпав мат'риал! Аз смятам, че са тотално изтрещели.
Айде, Мухи, настана и твоето време! Те сега има шанс да се класираш за нещо.В различни варианти те повториха приблизително една и съща идея за действие, след днешната оставка на кабинета. В обобщения си вариант тя звучи така:
- Свикване на Велико Народно събрание;
- Директно участие на гражданите в предстоящите избори
- Народен съд за виновниците, довели страната да състоянието, родило протестите
- Оттегляне на съществуващите в момента партии от политическия живот в страната.
- Смяна на "модела" и "системата"
Както и в предишните дни от протестите обаче, отново не беше формулирана конкретна идея как и с какво да бъде подменен политическият модел на представителна демокрация, чрез провеждането на избори и даването на мандат на партиите за осъществяване на един или друг тип политика.
Голяма част от народа все още не са готови за промяна. ФБ е пълен в момента с инициативни комитети в подкрепа на Бойко, подкрепят го и много мои приятели, техен избор....... Каква била алтернативата ? .... Ми верно, че тези дето точат зъби отдолу, сме ги гледали вече, ама мисля, че Бойко не е "по-малката злина".
Лошото е, че българският народ винаги е имал нужда от "господар".
Лошото е, че българският народ винаги е имал нужда от "господар".