bibco написа:Иване, чувстваш ли, че май ще си пием с теб само двамата ракията най-накрая? Е, и с Ира вероятно /мъжко момиче изглежда/. Натам вървят нещата и това навярно ще е най-публично обявеното пиене в този град...
IRA написа:Shte vklu4im Lub4o i kompania vednaga
Ей...веднага почнахте с "наши" и "ваши"... Аз този weekend ходих на т.н. езеро на Mont Royal (егати и локвата). Ами готино си изкарахме, ама такъв дъжд ни валя...Иначе ракийка, винце, биричка, цър-пър...както си му е редът!
St.Anger написа:
Ей...веднага почнахте с "наши" и "ваши"... Аз този weekend ходих на т.н. езеро на Mont Royal (егати и локвата). Ами готино си изкарахме, ама такъв дъжд ни валя...Иначе ракийка, винце, биричка, цър-пър...както си му е редът!
Няма ваще- наще вие нещете.Иначе ракийка, винце, биричка, цър-пър... това е идеята.
А за американците незнам много сте далече
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
St.Anger написа:
Няма ваще- наще вие нещете.Иначе ракийка, винце, биричка, цър-пър... това е идеята.
А за американците незнам много сте далече
ama mojem da doidem,samo kajete,mojem da si napravim i International sbirka,a?kakvo kato sme amerikanci,ne sme vtora kategoria i kato poglednesh i vie ste americanci,nali vsichki jiveem v America
bibco написа:Иване, чувстваш ли, че май ще си пием с теб само двамата ракията най-накрая? Е, и с Ира вероятно /мъжко момиче изглежда/. Натам вървят нещата и това навярно ще е най-публично обявеното пиене в този град...
Ами, какво да ти кажа...малко, но от сърце...
Може би другите ги е страх да не ги използваме...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ние другите чакаме първо да проучим подробностите около офертите
за дегустация на домашна ракия, че често после и в Пирогов немогат
да те свестят след такива самоделки
За по-сигурно смятам да си нося истинска проверена сунгурларска
отлежала от преди 6 години, че новите нещо пак ги скапаха.
Радвам се, че настъпи оживление...Може и да се получи! Нека никой нищо да не чака, а всеки да дава идеи - място, дата и т.н.
Ето, че някои вече са направили и репетиция - цър-пър, винце, ракийка...
Ами какво ще кажете за 14 август - събота? Тъкмо на Ира ще и е удобно...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Какво стана с хубавата ви идея да се съберете ? Несериозници !
А аз сериозно реших да ви изпратя " Бургаска мускатова" . Обаче не ми давате повод да си изпълня обещанието!
Не сме несериозници! Първо- форума месец и кусур го нямаше - лятото пред това време си отмина, второ - тук неотдавна някои се събираха, ядоха кебапчета и повечето така и не се запознаха...трето - идеята си остава, така че пращай ракията!