В Монреал било студено?!?
- ablood
- Обратна връзка:
Re: В Монреал било студено?!?
Тогава не сме се спускали ОТ прозореца на втория етаж, а просто снегът стигаше до там. Голям сняг беше наистина.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
След "оная" зима се преместихме в Бритиш Колумбия   . Зима си беше
 . Зима си беше

. Зима си беше
 . Зима си беше- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!

Днес наистина е доста студено, от 10 години не си спомням чак такъв студ (ЗИМАТА НА 2003) . Другата седмица обаче го дават около 0 -та.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Вие пеша ли ходите?  

Аз едвам приказвам, ама то е заради топлото миналата седмица. Като се затопли и почват да щвъкат всевъзможни вируси.

Аз едвам приказвам, ама то е заради топлото миналата седмица. Като се затопли и почват да щвъкат всевъзможни вируси.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ами с кола, но навън си е студено,колата докато се затопли ... въпреки дистанционното запалване.

Радой Ралин
Радой Ралин
Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на югKpetrov написа:А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!
 ... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.
  ... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.- optics
- Модератор
В момента според Яху в Монреал е минус 27
брррр

брррр
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен. 
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
						Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Сериозно? Леле, значи пратих още един "елен" на стената в гаража!...todor73 написа:Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на юг... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.
 Само как ще обяснявам на застрахователите този път "убийството"...не знам.
 Само как ще обяснявам на застрахователите този път "убийството"...не знам. 
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

В Торонто в момента е -12 °C, Feels Like : -21, Humidity : 54% (http://www.theweathernetwork.com/weather/caon0696" )optics написа:В момента според Яху в Монреал е минус 27
брррр
В Риджайна в момента е -19 °C, Feels Like : -33, Humidity : 74% (http://www.theweathernetwork.com/weather/cask0261" )
Това специално за госпожата, на която и казали, че в Торонто зимата се усещала в пъти по-студена от тази в Риджайна

2003,няма да я забравя.бачках от време на време на един паркинг и влизах от време на време да се топля в колите на хоратаIRA написа:Днес наистина е доста студено, от 10 години не си спомням чак такъв студ (ЗИМАТА НА 2003) . Другата седмица обаче го дават около 0 -та.

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
						Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
След една седмица около -24 , другата като стане около нулата (така обещават) направо може да обявим лятото за дошло.

Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Няма сняг. Мен това много ме бърка, защото не мога да карам ски.  

Дано тази седмица, докато е студено да произведат изкуствен.

Дано тази седмица, докато е студено да произведат изкуствен.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
И моята реве та се къса горката. Направо ми е жал. Пали от раз, обаче до днес. Тъй като маршрута ми е по 2-3 километраtodor73 написа:Аха и аз за това говорих в една друга тема, нейде по Щатите на югKpetrov написа:А не бе топло е... баси трябва да се махам от тук. Един живот и на такъв студ да го изкараме!... и внимавай с Маздата не я юркай много преди да загрее, от 3 дена като я запаля на моята и излиза черен пушек и трака като дизел първите 5 минути.
 Вчера сутринта на най-големия студ запали, след работа запали ама трудно превъртя и до училището на чавето... до там бях. Стартираха ме та на високи обороти до нас белким се зареди. Явно се е заредил, сутринта запали на последното издихание и хайде за зарядно от КанадскатаГума. Та сега и преливам кръвчица зад фирмата.
  Вчера сутринта на най-големия студ запали, след работа запали ама трудно превъртя и до училището на чавето... до там бях. Стартираха ме та на високи обороти до нас белким се зареди. Явно се е заредил, сутринта запали на последното издихание и хайде за зарядно от КанадскатаГума. Та сега и преливам кръвчица зад фирмата.  
В Монтреал най-хубавото време е да си представяш големия сняг првз лятото във влажната жега и през пудрата на зимната виелица да виждаш лятната мараня !Издържа се,но не е лесно!