В Зарата ще има най-много молове на глава от населението.
Няма мое, няма твое, всичко е Берое.
Настроението да е приповдигнато

Ми те Лидл ( а и всички гореизброени ) са едни перачи на пари и затова строят яко, нали Бистре ? А опашките се правят от платени статисти, подобно на платените писачи по форумитеSFBG82 написа:Няма голям супермаркет в София, където да няма почти постоянна опашка. В повечето има опашка на всички каси, въпреки че няма месец без новоткрит Кауфланд, Лидл, Била или Фантастико.
Лидл навлязоха само преди 2, 3 години а, вече имат 60 и няколко магазина в България.
Много умно включване, няма що!crusader написа:Ми те Лидл ( а и всички гореизброени ) са едни перачи на пари и затова строят яко, нали Бистре ? А опашките се правят от платени статисти, подобно на платените писачи по форумите
Ами то и по Татово време имаше опашки - и за тоалетна хартия, и за банани, и за каквото още се сетиш. Но платените писачи по онова време не се хвалеха с тоя факт.crusader написа:А опашките се правят от платени статисти, подобно на платените писачи по форумите
Ха, интересно мнение. Хем напредък, хем незавършен или даже незапочнат....Аме ще мине малко време и ще разбереш защо ти противоречим в тази ти тема, но явно дефиницията за "малко време" е разтегливо понятие.SFBG82 написа: Не харесвам наклонената кула на Цариградско шосе, но въпреки всичко е по-добре да я завършат, защото е замръзена вече няколко години.
Ми не знам дали опашките са или не са повод за гордост. Просто някои подчертаха, че новите магазини стоели празни и били перални за пари. За това и аз подчертах обратното. Ако не се сещаш защо, помисли пакroumensp написа:Ами то и по Татово време имаше опашки - и за тоалетна хартия, и за банани, и за каквото още се сетиш. Но платените писачи по онова време не се хвалеха с тоя факт.crusader написа:А опашките се правят от платени статисти, подобно на платените писачи по форумите
Опашките, било тука или там, не са повод за гордост, а точно обратното ... ако не се сещаш защо, помисли отново.
Аз имам един съществен въпрос към Вас. Вие, от кой орден сте, Рицарю? От Йезуитския ли?crusader написа:Ми не знам дали опашките са или не са повод за гордост. Просто някои подчертаха, че новите магазини стоели празни и били перални за пари. За това и аз подчертах обратното. Ако не се сещаш защо, помисли пакroumensp написа:Ами то и по Татово време имаше опашки - и за тоалетна хартия, и за банани, и за каквото още се сетиш. Но платените писачи по онова време не се хвалеха с тоя факт.crusader написа:А опашките се правят от платени статисти, подобно на платените писачи по форумите
Опашките, било тука или там, не са повод за гордост, а точно обратното ... ако не се сещаш защо, помисли отново.
А ти помисли ли къде за какво са опашките ? Случайно да си виждал наскоро навалица заради преоценена тоалетна хартия ?crusader написа:Ми не знам дали опашките са или не са повод за гордост. Просто някои подчертаха, че новите магазини стоели празни и били перални за пари. За това и аз подчертах обратното. Ако не се сещаш защо, помисли пакroumensp написа:Ами то и по Татово време имаше опашки - и за тоалетна хартия, и за банани, и за каквото още се сетиш. Но платените писачи по онова време не се хвалеха с тоя факт.crusader написа:А опашките се правят от платени статисти, подобно на платените писачи по форумите
Лично аз нямам нищо против новото строителство, дори напротив. И ми харесва, че някои от големите градове сега изглеждат доста по-добре, отколкото преди 10-15 години. Но когато някой тръгне да ме убеждава, че десетина нови бизнес сгради и мола едва ли не са поставили България в групата на G8, единствената ми реакция ще е да се изсмея.SFBG82 написа:realprofesora написа:Карфура, днес много навалица. Хората пълнят торбите с ....тоалетна хартия и гъбички за миене на посуда. Техниката в Карфур е безбожно скъпа. ....
Оцветеното в жълто - България, меката на високото строителствоSFBG82 написа:Проект до бъдещето кръгово на СОП и Царица Йоанна:
До колкото знам един от биг боксовете (в жълто) е вече реализиран.
Не мисля, че някой твърди подобно нещо. Не може ли просто да се радваме и на малкото хубави неща, които се случват в тази страна вместо да ги очерняме и злобееме безпричинно ?roumensp написа:
Лично аз нямам нищо против новото строителство, дори напротив. И ми харесва, че някои от големите градове сега изглеждат доста по-добре, отколкото преди 10-15 години. Но когато някой тръгне да ме убеждава, че десетина нови бизнес сгради и мола едва ли не са поставили България в групата на G8, единствената ми реакция ще е да се изсмея.