абе къде изчезна Канука
абе къде изчезна Канука
нещо на форума му липсва и мисля че това са мненията на Canuck-a
някой да знае къде се покри тоз човек :idea: 
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- agentka007
-
Botzo
Re: абе къде изчезна Канука
Еми каде е ........ той явно много не издържа на начините на обращение които използват тука някой и ........ и го няма.sasho71 написа:нещо на форума му липсва и мисля че това са мненията на Canuck-aнякой да знае къде се покри тоз човек :idea:
Re: абе къде изчезна Канука
начините на обращение това много ми харесаBotzo написа:Еми каде е ........ той явно много не издържа на начините на обращение които използват тука някой и ........ и го няма.sasho71 написа:нещо на форума му липсва и мисля че това са мненията на Canuck-aнякой да знае къде се покри тоз човек :idea:
ОБРАЩЕНИЕ
.......
2. фин.: парично ОБРАЩЕНИЕ currency;
банкнотно ОБРАЩЕНИЕ bank-note currency;
.....
-
paraglider
- Обратна връзка:
чете се - КанАк
Не напразно си го е сложил отдолу при подписа, защото му е писнало да го наричат кво ли не.
Параглайдер, не е честно така.
Да държиш хората в напрежение.
Нашето другарче Канак, като един истински канадетс, се записа в Корпуса на Мира и сега е някъде из Джунглите на Амазонка.
Като се върне ще разказва много, надяваме се. чат- пат се обажда да каже че е жив и здрав, видял голяма Анаконда ли беше... абе все бъркам къде е Питон-а и къде Анакондата. От тея филми съвсем я обърках....

Не напразно си го е сложил отдолу при подписа, защото му е писнало да го наричат кво ли не.
Параглайдер, не е честно така.
Нашето другарче Канак, като един истински канадетс, се записа в Корпуса на Мира и сега е някъде из Джунглите на Амазонка.
Като се върне ще разказва много, надяваме се. чат- пат се обажда да каже че е жив и здрав, видял голяма Анаконда ли беше... абе все бъркам къде е Питон-а и къде Анакондата. От тея филми съвсем я обърках....
Alina
Браво G_Rosi
Ти ми хвана майтапа. Това беше майтап.
Тук си е и се виждаме почти всеки ден. Но Ботсо е прав - писна му от простотии и комплексарщини във форума.
Повечето хора, които вече влизат във форума явно го правят защото скучаят, писнало им е сами да си играят джобен билярд, типа комплексар, който никого не обича и никой не го обича, типа тарикат, типа паразит - от тия дето само смучат информатсия и накрая едно Мерси и Тенкю не казват... всички взети заедно НЕ ДАВАТ никакво полезно инфо и на никого с нищо не помагат. Само си правят гаргара с другите и с тъпотиите и гнусотиите си цапат форума.
Една камара свестни и позитивни хора напуснаха форума, включително и КанАк и ми е адски мъчно за това, защото аз получих докато бях в БГ страшно много полезна информатсия от тук. Но вече не е така.
А ако си бяхте направили труда да прочетете дори и една негова тема, щяхте да разберете, че в БГ и в ковчег дори няма да се върне.
четете бе хора, четете (Дани, прости ми че използвам тези твои думи, ама адски много ми харесват).
Ти ми хвана майтапа. Това беше майтап.
Тук си е и се виждаме почти всеки ден. Но Ботсо е прав - писна му от простотии и комплексарщини във форума.
Повечето хора, които вече влизат във форума явно го правят защото скучаят, писнало им е сами да си играят джобен билярд, типа комплексар, който никого не обича и никой не го обича, типа тарикат, типа паразит - от тия дето само смучат информатсия и накрая едно Мерси и Тенкю не казват... всички взети заедно НЕ ДАВАТ никакво полезно инфо и на никого с нищо не помагат. Само си правят гаргара с другите и с тъпотиите и гнусотиите си цапат форума.
Една камара свестни и позитивни хора напуснаха форума, включително и КанАк и ми е адски мъчно за това, защото аз получих докато бях в БГ страшно много полезна информатсия от тук. Но вече не е така.
А ако си бяхте направили труда да прочетете дори и една негова тема, щяхте да разберете, че в БГ и в ковчег дори няма да се върне.
четете бе хора, четете (Дани, прости ми че използвам тези твои думи, ама адски много ми харесват).
Alina
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
e,i drugi hora znaem,che si e tuk,i e jiv i zdrav,ama si mylchim, ne sme predateli kato tebeAlina написа:Браво G_Rosi
Ти ми хвана майтапа. Това беше майтап.![]()
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка