въпрос относно точки от образованието

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Dikkas

Re: въпрос относно точки от образованието

Мнение от Dikkas »

E.Hrushchielenko написа:Здравейте на всички от форума , сега се регистрирах , за първи път пиша тук но пък много съм чел от темите ви .
Та ако можете да огласите въпросът ми ще съм много благодарен тъй като това което незнам също е много , значи на 21 години съм , завършил съм средо образование специалност "екология и опазване на околната среда" след около 20 дена ще си доизкарам книжката която е "C+E" стаж нямам което е много лошо ... нямам жена ,деца и т.н.т. ако ще имигрирам ще е сам работя частно строителство но това не играе роля предполагам та това е всичко ,ако може някои да ми каже имам ли някакав шанс за имиграция ще съм много благодарен и още нещо ако направя стаж по шофйорлък дали ще играе роля .. мерси предварително ако някои реши да помогне .

Здравей,

Ако може да отидеш в Испания като шофьор, да караш Испания - Франция - Англия 3,4 години, да научиш и двата езика перфектно, и после можеш да кандидатстваш по федералната програма - напр. за Саскачуан или с DK Legal practice - в раздела за малки обяви ги има. (нека колегите ще кажат доколко е читава фирмата). Това е моето предложение.
Поздрави
DSC Виена - 02.11.2011
Интервю - 13.11.2013
Баркодове - 10.04.2014
Медицински/направени - 13.05.2014/21.05.2014
Покана за визи/Визи - 27.05.2015/12.06.2015
Билети - 29.06.2015
E.Hrushchielenko

Мнение от E.Hrushchielenko »

Благодаря на martatabs и Dikkas за компетентния отговор , поздрави
vodi4ka

Мнение от vodi4ka »

Писах и в друга тема , но не ми отговориха. Имам професионална квалификация Социален асистент, отговаряща на тяхното Home care. това е в търсените професии в новите изисквания. Но все още нямам стаж по нея, взех я юли месец. Та мога ли да кандидатствам все пак. Останалите изисквания ги покривам като ниво на език, години и т.н. Защото нали пише да е придобита дипломата в последните 5 години.
Zacks

Мнение от Zacks »

Vodi4ka -
Прегледайте техните университети за сходна специалност и вижте дали изучаваните предмети съвпадат.
Ако имате около и над 70% съвпадения спокойно може да подавате документи.
Ако прецените, може и направо да подадете документи но рискувате определени средства, което за някой хора не е проблем, а за други голям.
Bau
Публикувай отговор