Критерии за селекция - сесия Октомври 2012 г.
-
Критерии за селекция - сесия Октомври 2012 г.
Здравейте,
Може ли някой да даде линк към критериите за селекция, които важат за текущата сесия - октомври 2012 г.?
При положение, че документите до Виена са подадени Февруари 2011 г., кои критерии важат?
Знам, че от тогава са ги променяли поне един път?
Благодаря!
Може ли някой да даде линк към критериите за селекция, които важат за текущата сесия - октомври 2012 г.?
При положение, че документите до Виена са подадени Февруари 2011 г., кои критерии важат?
Знам, че от тогава са ги променяли поне един път?
Благодаря!
Re: Критерии за селекция - сесия Октомври 2012 г.
Ти сериозно ли? Чак цяла нова тема пльосна тука?
Естествено, че важат критериите към датата на подаване на документите.
Естествено, че важат критериите към датата на подаване на документите.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
-
И кои по-точно са тези критерии?
Може ли някой да ме насочи с линк към тогавашната процедура и начин за определяне на точките?
Благодаря!
Може ли някой да ме насочи с линк към тогавашната процедура и начин за определяне на точките?
Благодаря!
-
- Обратна връзка:
Ще ме извинявате много, ама не мога да се сдържа вече. КАК МОЖЕ ДА ПОДАВАТЕ ДОКУМЕНТИ И ДА НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С КРИТЕРИИТЕ КЪМ МОМЕНТА И С НАЧИНА НА ТОЧКУВАНЕ???? И още повече, след като е минало вече доста време, все още да не сте наясно с това? Не искам да съм груб, но това ми звучи, меко казано, несериозно!
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Ninushevi написа:Ще ме извинявате много, ама не мога да се сдържа вече. КАК МОЖЕ ДА ПОДАВАТЕ ДОКУМЕНТИ И ДА НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С КРИТЕРИИТЕ КЪМ МОМЕНТА И С НАЧИНА НА ТОЧКУВАНЕ???? И още повече, след като е минало вече доста време, все още да не сте наясно с това? Не искам да съм груб, но това ми звучи, меко казано, несериозно!

11.2009 - Виена
05.2010 - интервю-Неуспешно
10.2010 - Виена-ІІ път
03.2012 - интервю-УСПЕШНО!!!
04.2012 - док. Сидни, Нова Скотия
05.2012 - баркодове
07.2012 - мед.формуляри (получени 06.08 )
09.2012 - ОК на мед.
10.2012 - покана за визи
11.2012 - визи
10.2010 - Виена-ІІ път
05.2012 - баркодове
09.2012 - ОК на мед.
10.2012 - покана за визи
11.2012 - визи
-
Вижте какво, дами и господа,
КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА ПОМАГАТЕ, ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА ПИШЕТЕ, И ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ХОРАТА!!
Зададох конкретен въпрос, след като не желаете или не можете да помогнете - здраве да е!
Ние процедурата сме я приключили доста отдавна, така че не ми обяснявайте как се подават документи, моля!
Просто се интересувам за други хора, коитго ме помолиха за помощ...

КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА ПОМАГАТЕ, ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА ПИШЕТЕ, И ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ХОРАТА!!
Зададох конкретен въпрос, след като не желаете или не можете да помогнете - здраве да е!
Ninushevi, НЕ СТЕ ИЗВИНЕНИ!Ninushevi написа:Ще ме извинявате много, ама не мога да се сдържа вече. КАК МОЖЕ ДА ПОДАВАТЕ ДОКУМЕНТИ И ДА НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С КРИТЕРИИТЕ КЪМ МОМЕНТА И С НАЧИНА НА ТОЧКУВАНЕ???? И още повече, след като е минало вече доста време, все още да не сте наясно с това? Не искам да съм груб, но това ми звучи, меко казано, несериозно!
Ние процедурата сме я приключили доста отдавна, така че не ми обяснявайте как се подават документи, моля!
Просто се интересувам за други хора, коитго ме помолиха за помощ...
mmp, НАПЪЛНО СЪМ СЕРИОЗЕН, и вместо да се занимавате с теми, по които очевидно не сте компетентни, може да използвате това време да помогнете на други!mmp написа:![]()
![]()
Не просто несериозно, а много, много несериозно, ако питаш мен.

Да ме извиняваш много nick_naydenoff ама съм достатъчно компетентна, за да не задавам глупави въпроси
Достатъчно компетентна, за да си подготвя сама пакета с документи, да си сметна сама шансовете и да преценя, къде да наблягам в кандидатурата си. Достатъчно компетентна, за да следя за всяка нова промяна и да черпя информация от ОФИЦИАЛНИЯ източник, да си пазя всички файлове със списъци с професии, за всяка промяна. И не на последно място, съм достатъчно компетентна, за да разбера критериите за селекция, преди да подам докс до Виена, а не година и половина по-късно.
А за твое сведение или за сведение на някой, за когото търсиш тази информация, защото видно от профила ти е, че си взел сертификати още през 2006 и вече би трябвало да си в Канада, защото последния ти пост е за получаване покана за виза... за твое сведение ,правилата, при които съм подала аз през октомври 2010 са съвсем същите, при които е подал въпросния кандидат през февруари 2011 ( ако бъркам, моля някой да ме поправи)
И питам аз, как изобщо да се разбира въпроса ти, не виждаш ли че всяка сесия е различна? Искаш с две изречения да ти разкажем целия форум. Пак повтарям, доста несериозно изглежда.

Достатъчно компетентна, за да си подготвя сама пакета с документи, да си сметна сама шансовете и да преценя, къде да наблягам в кандидатурата си. Достатъчно компетентна, за да следя за всяка нова промяна и да черпя информация от ОФИЦИАЛНИЯ източник, да си пазя всички файлове със списъци с професии, за всяка промяна. И не на последно място, съм достатъчно компетентна, за да разбера критериите за селекция, преди да подам докс до Виена, а не година и половина по-късно.
А за твое сведение или за сведение на някой, за когото търсиш тази информация, защото видно от профила ти е, че си взел сертификати още през 2006 и вече би трябвало да си в Канада, защото последния ти пост е за получаване покана за виза... за твое сведение ,правилата, при които съм подала аз през октомври 2010 са съвсем същите, при които е подал въпросния кандидат през февруари 2011 ( ако бъркам, моля някой да ме поправи)
И питам аз, как изобщо да се разбира въпроса ти, не виждаш ли че всяка сесия е различна? Искаш с две изречения да ти разкажем целия форум. Пак повтарям, доста несериозно изглежда.
11.2009 - Виена
10.2010 - Виена-ІІ път
05.2012 - баркодове
09.2012 - ОК на мед.
10.2012 - покана за визи
11.2012 - визи
10.2010 - Виена-ІІ път
05.2012 - баркодове
09.2012 - ОК на мед.
10.2012 - покана за визи
11.2012 - визи
-
mmp, явно сметките са ти грешни, както се вижда от профила ти!
Пожелавам ти успешно приключване на процедурата, и бързо интегриране в така жадуваното Кебекарско общество!
А щом си толкова компетентна, може да си намериш работа направо в MICC, та да селектираш бъдещите кандидати!
Абе, защо въобще се занимавам с вас - явно са малко свестните хора в този форум...

Пожелавам ти успешно приключване на процедурата, и бързо интегриране в така жадуваното Кебекарско общество!
А щом си толкова компетентна, може да си намериш работа направо в MICC, та да селектираш бъдещите кандидати!
Абе, защо въобще се занимавам с вас - явно са малко свестните хора в този форум...

И с какво точно има помагаш?nick_naydenoff написа:Просто се интересувам за други хора, коитго ме помолиха за помощ...
Всеки може да се регистрира тук и да си зададе глупавия въпрос.

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"