http://play.novatv.bg/play/284188/"
"Всяка Неделя"
"Всяка Неделя"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Re: "Всяка Неделя"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Даа,там обаждат за "червените куфарчета" и комунистическите дружества по света,които след 89 гдина са останали без контрол 
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Кой обажда? Жан Виденов?....Не трябва да те обиждам, защото възпитанието и правилата на Форума не ми позволяват, нооо ....Много искам!!!! (По дяволите!) 
Последно промяна от Bistra на Вто Окт 09, 2012 12:00 am, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- ablood
- Обратна връзка:
Муха, зрял човек си. Не се излагай!
Няма никакво значение какво ти казва един професионален политик. За него е важно единствено това което ти ТРЯБВА ДА ЧУЕШ.
Ти вярваш ли на продавачката, която без дори да те огледа ти казва че панталонът ти седи много добре? В дядо Коледа? Торбалан?
Ще ти дам пример: Ти например ни баламосваш с глупости ей-така за развлечение. Онзи е професионален лъжец, лидер, съдействал за източването на милиарди от спестяванията и заработеното от българите.
Няма никакво значение какво ти казва един професионален политик. За него е важно единствено това което ти ТРЯБВА ДА ЧУЕШ.
Ти вярваш ли на продавачката, която без дори да те огледа ти казва че панталонът ти седи много добре? В дядо Коледа? Торбалан?
Ще ти дам пример: Ти например ни баламосваш с глупости ей-така за развлечение. Онзи е професионален лъжец, лидер, съдействал за източването на милиарди от спестяванията и заработеното от българите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Може и да е лъжец,но казва много истини,ти гледа ли го ?
А като гледам,никой от БСП/БКП не го защитава,на мен ми прилича като "изгърмял главен бушон"
Айде да ти дам следния пример:
Ти се правиш на "ел.техник" и си пълен аматьор,а този е "политик"от руската школа и го ритнаха защото не им отърва
А като гледам,никой от БСП/БКП не го защитава,на мен ми прилича като "изгърмял главен бушон"
Айде да ти дам следния пример:
Ти се правиш на "ел.техник" и си пълен аматьор,а този е "политик"от руската школа и го ритнаха защото не им отърва
Стефан Цанев
Стефан Цанев
ablood написа:.....
Ще ти дам пример: Ти например ни баламосваш с глупости ей-така за развлечение. ......
- Bistra
- Напуснал форума
То пък едно развлечение, особено като не му се връзва никой!ablood написа:Ще ти дам пример: Ти например ни баламосваш с глупости ей-така за развлечение.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
myhata II (с поредният бисер) написа: .
Може и да е лъжец,но казва много истини..
.
Кой ще си го сложи това за подпис сега??
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Започвам да оставям с впечетление,че всички писали по темата,не са гледали предаването и са почитатели на "Шоуто на Слави" 
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Аз го гледах, но отказвам да го коментирам. Не прави чест нито на така нареченият "журналист" нито на интервюирания въпросното интервю. А според Айнщайн нали знаеш кои 2 неща са безкрайни? Eдин жокер: В случая, доколкото мога да те нарека човекоподобно е качеството присъщо на хората.
Не искам да ги слушам какво казват, а какво правят. Пък тоя убавец, дето го хвалиш, го видяхме какво направи. Не мисля че е нужен друг коментар!myhata II написа:Започвам да оставям с впечетление,че всички писали по темата,не са гледали предаването и са почитатели на "Шоуто на Слави"