zdrasti , riadko vlizam v tozi forum i moje bi veche ste govorili na podobni temi , tuk v bG rabotia kato schetov. v banka i na interv. napravo pitah gospodina ne mu pomn. imeto imam li isobshto niakakvi shansove za podobna rabota tam . otgovorat beshe che imam t.k. sam mlada , simpat., govoria dobre frenski .i t.n. ot roda bla bla , iskam seriozno da pitam s diploma ot BG i BG staj imam li naistina takav shans ili triabva da ucha nanovo
mersi
vseki si nosi kasmeta ....
no ako ne ti potragne (imam v predvid, ako ne uspeesh da se plasirash pri niakoi paralia)shte batshkash na niakoe gishe v niakoia banka, a bankite tuk sa palna fira, taka tshe shte imash mnogo problemi ...
za diplomata - zabravi, tuk ne priznavat nikakvi diplomi ot nikade, a ako nakraia se zdobiesh s diploma, koiato da priznavat, shte se okaje tshe tribava da si v nikoi ot bezbroinite im ordeni i pr. korumpirani saslovni organizatsii
v zaklutshenie - podgotvi se za loshoto, shtoto na imigranta jivota ne e lessen, osobeno pri tezi frenski idioti
mersi vse pak za infoto , taka si i misleh , to maj navsiakade e na kasmet i taka kato gledam mneniata na hora jiveeshti v kanada ne sa mnogo rozovi meko kazano otnosno polojenieto tam. vsashtnost poveche vlizam v dir.bg , tuk v tozi forum maj sa po entusiazirani , gledam chestitiat si , radvat se , ne znam kakvo tolkova ochakvat tam . i kato cheta ima hora s dobri zaplati tuk i pak zaminavat , tova veche me uchudva. az lichno sam jiviala 2 godini i polovina izvan BG i taka i ne mojah da svikna , no horata si misliat che trevata na saseda e po zelena , kakto kaza niakoj , mnogo mi haresa .
uspeh na teb