Maznite Musulmani - zashto nikoi ne ni kaza za zalojnicite?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Maznite Musulmani - zashto nikoi ne ni kaza za zalojnicite?

Мнение от KolioBalkanski »

ne moga da poviarvam - sega chuh za zalojnicite - kak nikoi ne kaza nishto cial den?
Dano da gi osvobodiat gorkite hora.
Ako li ne - zakachete po edna svinska glava nad djamiite v vashite gradove - i da gi pochvame...
Ujas - tova e nemislimo.
Neka vseki govori s musulmanite koito poznava i da gi moli da se zastapiat za balgarite s tiahnite muftii i clericks.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Arwen

Мнение от Arwen »

Аватар
ghost

Re: Maznite Musulmani - zashto nikoi ne ni kaza za zalojnici

Мнение от ghost »

KolioBalkanski написа: Neka vseki govori s musulmanite koito poznava i da gi moli da se zastapiat za balgarite s tiahnite muftii i clericks.
Ne wiarwam, 4e ima niakoj, kojto moje da im wazdejstwa - towa e religia na 100 % - niama razum.

Te BG politicite we4e im podpisaha ekzekuciata kato poiskaha sadejstwie ot USA po slu4aja ...

I wse pak - Irak ne e mnogo podhodia6t za viziti sega to4no.

Bog da e s tiah !
Nalex

Dano Gospod im pomogne ne tezi momcheta.

Мнение от Nalex »

Dano Gospod im pomogne ne tezi momcheta.Oiadenite svine ot vanshno ministerstvo niama da si mradnat prasta za tiah.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Maznite Musulmani - zashto nikoi ne ni kaza za zalojnici

Мнение от KolioBalkanski »

ghost написа:Ne wiarwam, 4e ima niakoj, kojto moje da im wazdejstwa - towa e religia na 100 % - niama razum.
e, i pri tiah ima hora
az poznavam niakolko musulmani koito sa svestni hora
i to 3 ot tiah sa Irakchani, ama sa se iznesli navreme
samo shte me e iad ako i te go otnesat pokrai sabratiata si ama moje da ni se naloji da gi exterminirame shtoto se e stignalo do ili nas ili tiah...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено