Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
Тодор Живков последния голям български политик
Re: Тодор Живков последния голям български политик
Според "най-големия български политик" и "добър човек":

Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Защо тогава след като Живков и партията искат България да стане република, тя не става. Защо България стана член на ЕС, защото изпълни всички поставени и условия. Същото е и с СССР.speedy написа:Предполагам, че budtel разполага с документ от политбюро на КПСС, в който Хрушчов или Брежнев обясняват колко ги е страх от Живков. Ще ми е любопитно да го видя.
Трябва да го намеря този руски сайт да ти покажа, че причната е: страхът на СССР от България.
Гениално...ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
http://www.youtube.com/watch?v=cyrD1SHt ... re=related"
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аз не мога повече. Трудно си поемам въздух.budtel написа: страхът на СССР от България
Speedy, Русия не е Турция. Русия (СССР) ни е уважвала и ни уважава, като православна славянска държава. България и Русия са свързани и винаги ще бъде така. Руска ракета в България никога не е падала няма и да падне.
Като казах Турция, никой не плюе по тази страна, но аз знам защо. Защото ви е страх, помните турското тобство и кланетата. Страх ви е и от Хамериканците, защото и те не си поплюват, ето Сърбия и др. А по Русия може да си плюете колкото си искате, че и от турско робство са ни освободили.
Като казах Турция, никой не плюе по тази страна, но аз знам защо. Защото ви е страх, помните турското тобство и кланетата. Страх ви е и от Хамериканците, защото и те не си поплюват, ето Сърбия и др. А по Русия може да си плюете колкото си искате, че и от турско робство са ни освободили.
- MrGeek
- Путлер Капут
Аз само не можах да разбера идолизиращите правешкия селяндур защо не правят нищо, за да се приберат и да се насладят на управлението на неговия наследник, бивш бодигард и пълно копие във всяко отношение Б. Тиквочев? 
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Кое е най-вярното?
Русия (СССР) уважава България, Русия (СССР) се страхува от България, или може би Русия (СССР) уважава България, защото се страхува от нея?
Между другото, руснаците са нападали България в средновековието преди турците да са имали и идея да го правят. Що така са правили тез добри хорица? И защо бъркате руснаци с комунисти? Ами и Толстой е бил руснак, пък Сталин не...
Русия (СССР) уважава България, Русия (СССР) се страхува от България, или може би Русия (СССР) уважава България, защото се страхува от нея?
Между другото, руснаците са нападали България в средновековието преди турците да са имали и идея да го правят. Що така са правили тез добри хорица? И защо бъркате руснаци с комунисти? Ами и Толстой е бил руснак, пък Сталин не...
Спиди ,ай стига ве, тъкмо седнахме да глеаме филма ! 
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Извинявай, ако съм ти го прекъснал. Бях се зачел в комедиите тук.
Дерзайте другари, дерзайте
Ех такъв смях не е имало, от прозрението на Будтела за Star Wars...
То и аз изгубих надежда, че някой от полит-кръжока ще отговори на извечния въпрос:" Чии го драпате тука в дивия, човеконенавистен капитализъм, толко близо до омразната "Х"америка?" - ама не мога да се сдържа да попитам
Dead Eyes See No Future
- ablood
- Обратна връзка:
Идеята за Белене, Скравена и др била хубаво нещо, а?ivalin написа:... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила...ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
Кефиш ли се, че много хора мислещи като мен са изгнили там?
А колкото до учителката ми по история (шNб@н@ комунистическа баба), редовно я вбесявах сравнявайки казаното от нея с наученото от дядовците и родителите ми. Сякаш бяха два съвсем различни филма с еднакви герои - историята и "историята" представена от комунистите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
vaniliq
- Изгонен от форума
Аблоде, аз съм тука щото социализма и България са унищожени и заменени с дивашки капиталистически марионетки. Въпроса е ти защо си тука? Върни се в България и си развивай, свободно бизнеса, паси си кравите в развалините на заводите или оди да бачкаш в мината на Dundee Precious Metals. И понеже сте "едно си баба знае, едно си бае" да ви напомня, че точно тази тема беше за интервюто на Тодор Живков във 'Всяка Неделя" с акцент върху външният дълг на България и как той беше изфабрикуван и от кого? Дали не са били бандата телетъбис, а как мислиш? И защо ли се споменават имената на Световната Банка и МВФ? И как така мама му стара, докато ти църцориш в този форум старите глупости за капитализъм-комунизъм, Дъндее цветни метали например безпрепятствено изнася златото на България, външният министър му целува краката задето не бил уволнил никого от персонала, а отстрани посланник Джеймс Уорлик си пийва доволно питието.
Това не е моята идея за България, съмнявам се да е и на няйкй друг тука.
Някои хора освен старите глупости за това как на дядо му му били зели кравата и колко много работел, не можете и няма да измислите, защото истината е пред всички нас: Капиталистически модел наложен в България след 1989г е грандиозен по своите мащаби провал и сравним ако не и надминаващ всичките ни национални катастрофи. В сравнение със него социализма и Живков са недостижими висоти, славно минало за България.
Това не е моята идея за България, съмнявам се да е и на няйкй друг тука.
Някои хора освен старите глупости за това как на дядо му му били зели кравата и колко много работел, не можете и няма да измислите, защото истината е пред всички нас: Капиталистически модел наложен в България след 1989г е грандиозен по своите мащаби провал и сравним ако не и надминаващ всичките ни национални катастрофи. В сравнение със него социализма и Живков са недостижими висоти, славно минало за България.
Не, гениалното всъщност е, че лагерите като беленския са били "хубаво нещо"ivalin написа:Гениално...ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.по-добре не би могло да се каже и то в навечерието на 2 юни... Добре, че Ботев и Левски не могат сега да го прочетат... Бай ти Тошо точно такива като теб и твоя учител по история е имал предвид като е създавал Белене, Скравена и др. под., но в последствие като всяко хубаво нещо и тази идея се е изоглавила...
http://www.youtube.com/watch?v=cyrD1SHt ... re=related"
Само за сведение - в Цариград е имало българска църква преди Освобождението и остава функионираща и след това, както и вестник наречен "Цариградски вестник". Пробвай по комунистическо да издаваш вестник примерно на английски с името "Sofia Daily" - ще се озовеш в "хубавото нещо" Белене преди да е изсъхнало мастилото още!
И още една бележка за елемента budtel - най-големите противници срещу признаване на самостоятелна Българска Патриаршия са били не турците, а православните "братя" гърци. Ама за да го знаеш това, трябва да не си спал в часовете по история и да си сънувал как америкаците правят пропаганда на капитализма и глобализацията със Star Wars
Въпросът е що ти не си там, дето социализма още живее (Куба или Северна Корея), ами си в лоното на дивашкия капитализъм (Северна Америка)?vaniliq написа:Аблоде, аз съм тука щото социализма и България са унищожени и заменени с дивашки капиталистически марионетки. Въпроса е ти защо си тука?