Много се радвам за теб и едно голямо браво че си откровен,но да ти кажа във вашата провиция е по трудничко да се намери нещо по така,но аз наистина ти желая успех !klisurov написа:Темата си е твоя, така че, ти решаваш какво е и какво не е спам.myhata II написа:Клисурка,щом като си тръгнал да обаждаш,сега ще те светна шо те ядат толкова много в оная тема дето си щял да спираш цоциала и асън дамъ
Ми ти ем обаждаш че си щял да спираш цоциала и едновремено как си пускал обяви за частничко
Социал се дава на хора, които нямат пари и доходи.
Аз реших да уча (френски и за пред Ордера на инженерите на Кебек).
Предпочетох да мизерствам (без да работа на черно си е мизерстване),
но да имам време за учене и за семейството си.
Не съжалявам за избора си.
За да имаш доходи, трябва или да си или рентиер
(в най-общия смисъл: наем, лихви и т.н.), или да работиш.
Опитвам се да си намеря занимание
(работа на надница или самоосигуряващ се),
което да ми носи доходи.
Искрено се радвам, че всички, в това число и ти, ми съдействате.
Тодор Живков последния голям български политик
Re: Тодор Живков последния голям български политик
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ех, ех, ех... какви хора?! Не стига, че политик, хем истинки, че даже и велик, а и герой при това...!Guinness написа:...Последния истински и велик Български политик е този
http://www.youtube.com/watch?v=D8Uvm67yyqo"
А на този ден не се погребваше само един Български герой,погребваше се България.За да дойдат след една година облечените във въшлясали ватенки,миришещи на пот, махорка и самогон диви средноазиатски орди и да върнат милата ни родина в тъмните векове на кръв ,смърт,безаконие,саморазправа и робовладелчесството.
" проливайки си кръвта и оставяйки си костите включително и по нашите земи съвсем безрезервно?! А на теб щом ти е толкова мило за нашата "мила родина" защо не си стоиш в нея и да твориш блага, ами си дошъл/а тука да философстваш?!облечените във въшлясали ватенки,миришещи на пот, махорка и самогон диви средноазиатски орди
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- MrGeek
- Путлер Капут
Едно конкретно предложение към всички мухи, ванилии и прочее, които подсмърчат с умиление за правешкия селяндур. Имате много лесно решение на проблема. България вече от три години се управлява от бившия бодигард и абсолютно копие на правешкия гений. Същият политически размах, същата гениална мисъл, същия народен хумор, същия строителен устрем - то не бяха магистрали, то не бяха АЕЦ-ове и какво ли още не. Като добавим и желязната хватка, с която громи престъпността и всеобщата обич на народа (някои буржоазни елементи завистливо го определят като култ към личността), картинката направо се превръща в едно колоритно дежаву. Хващате първия самолет и се връщате обратно в епохата на правешкото светило, понастоящем превъплътена в най-тънките детайли и подробности от бившия му бодигард. 
Другарю, къде прочетохте за тази грозна лъжа, защото това горното определено не се е случвало никога по нашите земи през миналия век? Никаква окупаторска кръв не е проливана - вземете си прочетете малко историята. Окупаторът си влиза съвсем спокойно без да е даден нито един отпорен изстрел. За каква пролята кръв говорите? Единствената пролята кръв е тази на българския елит, подложен на гонение и изтребление точно от окупаторите и наложения режим от бивши крадци на мандри и терористи.ivalin написа:проливайки си кръвта и оставяйки си костите включително и по нашите земи съвсем безрезервно?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Господин, MrGeek! Когато говорите за история трябва да се стараете да бъдете възможно най-обективен във фактите, а не в интерпретациите, макар, че историческата истина е отворена за разлика от философската!!! И като написах по-горните редове нямах предвид конкретно само една дата и конкретно събитие, а включвам всички събития в периода от Руско-Турската до Втората Световна война...
Гайка,човек ще каже че му завиждаш майна,то и каквото да си говорим той до сега най много е направил за България,не та знам от коя година си в Медина ,ама аз съм от 2006,и мога да те уверя че до тогава онези изроди там нищо,ама нищо не правиха ! 
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
vaniliq
- Изгонен от форума
Хм, чудя се ултрадесните капиталюги в тоя форум, защо са толкова лудо надъхани срещу България. Да ви кажа подозирам, че не сте дощли като бели хора-перманент резиденти и квалифицирани работници, ами я сте скачали в движение от някой кубински самолет, я сте просили убежище като малтретирани цигани-педерасти, дето лошите комунисти им забраняват да са пошляпват ... Аз съм виждал бая такива тука в Торонто от бившият източен блок - главно рефюджита дет ако не избълват 1 кофа лайна срешу родината си всеки ден, смятат го за пропилян.
Какво ще кажете, има ли нещо вярно в думите ми? Геек, Странджа, Мадам ?
Какво ще кажете, има ли нещо вярно в думите ми? Геек, Странджа, Мадам ?
Не знам къде в тази тема прочете, че някой е надъхан срещу България.
Освен ако за тя е еквивалентна на управлението на една престъпна група, чиито началник за доста време беше Тодор Живков - тогава, да, 100% си прав. Аз, като ултрадесен капиталюга (даже съм озадачен, че не си ме споменал като такъв), съм доста против твоята България.
Освен ако за тя е еквивалентна на управлението на една престъпна група, чиито началник за доста време беше Тодор Живков - тогава, да, 100% си прав. Аз, като ултрадесен капиталюга (даже съм озадачен, че не си ме споменал като такъв), съм доста против твоята България.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Мда и на мен ми е доста интересно къде ванилията вижда плюене срещу България... Откога правешкия дръвник и 45 години комунистическа помия станаха единствения синоним на България и родина?
- Bistra
- Напуснал форума
Айде и аз да се включа. Значи най-голямата и първостепенна заслуга на " Последният български политик" е, че разсипа интелигенцията. Ама то няма как да е по друг начин. Като си прост нямаш желание някой да блести над теб. Глупавите хора са по-лесно манипулируеми! (брех, че сложна дума как можах да я измъдря)
Ето, една много интересна статия по случая:
http://www.barometar.net/50238/"
Който има мозък ще си направи съответните изводи. За останалите...Ами не знам! Всеки да се спасява поединично!
Ето, една много интересна статия по случая:
http://www.barometar.net/50238/"
Който има мозък ще си направи съответните изводи. За останалите...Ами не знам! Всеки да се спасява поединично!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
- ablood
- Обратна връзка:
И аз, и аз!!!
Моля Ванилията и мен да ме брои сред "ултрадесните капиталюги"!
Моля Ванилията и мен да ме брои сред "ултрадесните капиталюги"!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- klisurov
- Обратна връзка:
vaniliq написа:... Да ви кажа подозирам, че не сте дощли като бели хора-перманент резиденти и квалифицирани работници...
Специално за теб си погледнах IMM 5292: SW1 за Toronto, ON, 17 JUL 2007
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- klisurov
- Обратна връзка:
myhata II написа:... аз наистина ти желая успех !
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Koko
Koko
http://www.youtube.com/watch?v=Bjtggapw ... re=related"
http://www.youtube.com/watch?v=Tm38Rfjm ... re=related"
http://www.youtube.com/watch?v=4mNd_QxgGVs"
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEq ... re=related"
http://www.youtube.com/watch?v=Tm38Rfjm ... re=related"
http://www.youtube.com/watch?v=4mNd_QxgGVs"
http://www.youtube.com/watch?v=BGpTrDEq ... re=related"
Последно промяна от ivalin на Пет Юни 01, 2012 12:31 pm, променено общо 3 пъти.
-
vaniliq
- Изгонен от форума
http://www.dokumentalni.com/?p=1176
Ето тука малко мнението на хората от Крумовград по някои от жовототрептящите проблеми обсъждани тука.
Ето тука малко мнението на хората от Крумовград по някои от жовототрептящите проблеми обсъждани тука.
Баба ми също много уважаваше цар Ботис III. Разказвала ми е много за времето преди втората световна война. Говореше все хубави неща. Самата тя не обичаше комунистите, до последно страдаше по старото време. Не можа да се примири, че комунягите и събарят къщата за да построят детска градина. Но въпреки това тя живя спокойно. Пенсията и беше социална, но и стигаше.
Въпреки това аз уважавам Тодор Живков и Людмила Живкова. Даже не бих ги нарекъл комунисти. Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм. Живков не беше много учен, но дъщеря му Людмила има защитена дисертация по българкса история. Като министър на културата тя прави много. Бих казал, че това е златен период за българската култура.
Мисля, че все още е рано да даваме оценка за капитализма и комунизма. Сега сме свидетели на една криза на капитализма. Развитите държави за задлъжнели. Хамерикаците са затънали здравата в дългове. Те са около 2000 милиарда долара!!! Как ще ги върнат хамериканцие? Кога?
Отговорът е елементарен - никога! Ами какво ще правят тогава? Има само един изход - настъпление на Изток. Те това и правят сега. Но няма да успеят, защото нито Запада ще завладее Изтока, нито Изтока ще завладее Запада. Т.е. Хамериканците ще се провалят, а заедно с тях и капитализма, поне в сегшната му дивашка и зловеща форма. Всички вярват на хамериканците, както вярваха на Хитлер. Просто поредните илюзии за някакъв имажинерен бъдещ социум, този път със световно правителство и един хегемон, който доминира над всички. Идеята въобще не е нова, има я даже в приказките, които сме чели. Кой вярва на тикавива глупости? Само промитите мозъци, като по времето на Хитлер. То и днешната идеологоия не се различва много от фашизма, само дето се крие зад овча кожа.
След провала си Хамерика ще се разпадне на държавици, същото ще сане и с Канада. По целия свят ще има промени на границите, дори някои гворят, че някои държави просто няма да ги има. Всичко това изгледа по-логично и достоверно отколкото за световното правителство. Тогава пак ще си говорим кой крив и кой прав, дай боже да сме живи и здрави.
Въпреки това аз уважавам Тодор Живков и Людмила Живкова. Даже не бих ги нарекъл комунисти. Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм. Живков не беше много учен, но дъщеря му Людмила има защитена дисертация по българкса история. Като министър на културата тя прави много. Бих казал, че това е златен период за българската култура.
Мисля, че все още е рано да даваме оценка за капитализма и комунизма. Сега сме свидетели на една криза на капитализма. Развитите държави за задлъжнели. Хамерикаците са затънали здравата в дългове. Те са около 2000 милиарда долара!!! Как ще ги върнат хамериканцие? Кога?
Отговорът е елементарен - никога! Ами какво ще правят тогава? Има само един изход - настъпление на Изток. Те това и правят сега. Но няма да успеят, защото нито Запада ще завладее Изтока, нито Изтока ще завладее Запада. Т.е. Хамериканците ще се провалят, а заедно с тях и капитализма, поне в сегшната му дивашка и зловеща форма. Всички вярват на хамериканците, както вярваха на Хитлер. Просто поредните илюзии за някакъв имажинерен бъдещ социум, този път със световно правителство и един хегемон, който доминира над всички. Идеята въобще не е нова, има я даже в приказките, които сме чели. Кой вярва на тикавива глупости? Само промитите мозъци, като по времето на Хитлер. То и днешната идеологоия не се различва много от фашизма, само дето се крие зад овча кожа.
След провала си Хамерика ще се разпадне на държавици, същото ще сане и с Канада. По целия свят ще има промени на границите, дори някои гворят, че някои държави просто няма да ги има. Всичко това изгледа по-логично и достоверно отколкото за световното правителство. Тогава пак ще си говорим кой крив и кой прав, дай боже да сме живи и здрави.