Не може ли да направите анкета за нивото на френския език?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Не може ли да направите анкета за нивото на френския език?

Мнение от emyangels »

Здравейте, не съм наясно как точно се прават анкетите, макар, че ми се иска да съм по-компетентна! Мисля си, че ще е добър ориентир да знаем какво е горе-долу нивото ни на владеене на езика. И понеже е трудно самооценката ни да бъде взета като 100% истина си мисля, че анкета би изглеждала добре ако се вземе предвид продължителността на обучение. Например може да бъде следната:
от колко време се занимавате с френски език?
1. от 1 до 3 месеца
2. от 4 до 6 месеца
3. от 7 мес до 1 година
4. от 1 до 2 години
5. по-дълго време
или нещо подобно.
Естествено времето на обучение също не дава напълно ясна представа, понеже при всеки е различно, но все пак дава ориентация.
Ще се радвам идеята да ви се стори добра и някой да успее да я реализира! :D
Няма да се разсърдя ако ви се стори глупаво! :oops:
Поздрави!!!
podpravka

Мнение от podpravka »

нама да имаш много отговори. и аз пробвах в стария форум да разисквам такава лична инфрмация и то беше доста неуспешно. това е една от дълбоко пазените тайни на участващите във форума, след парите , работата, жените и политическите пристрастия. А и да ти отговори някой то със сигурност ще скрие нещо важно, като например, че знае испански и италиански и съответно френския го е научил за 2 месеца перфектно или някаква друга маловажна подробност. съжалявам ако те разочаровам, но това е форум не за тези неща, които ни интересуват, нас тези дето сме в България, а за тези неща, които са готови да споделят с нас, тези които имат по-голям опит. така че не питай много, а се опитай да четеш между редовете. Успех
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ако това че помогне: http://www.bgcanada.com/oldforum3/viewtopic.php?t=84

Иначе виж какво казва ХЕЛП-а на форума:
Как да пусна анкета?
Когато пускате нова тема, ще видите отделна форма за Добавяне на анкета точно под главната форма за писане на съобщение. Ако няма форма за добавяне на анкета, най-вероятно нямате такива права в този форум. Трябва да въведете заглавие на анкетата и поне два възможни отговора. За да добавите възможен отговор, въведете текст и натиснете бутона Добавете възможен отговор. Можете също да укажете време, за което анкетата да бъде активна, като 0 ще резултира в безкрайна анкета. Има лимит за възможните отговори, които можете да добавите, който се определя от администраторите.
http://www.bgcanada.com/pforum/faq.php#17

Сигурен съм че може да се справиш с пускането на анкетата!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Много благодаря!!!

Мнение от emyangels »

Наистина ми е много интересно как се прави анкета, но май нямам такива права, а и вече си мисля, че дадох глупава идея!!! Само за собствено удовлетворение ще проуча по-детайлно как по принцип се правят анкетки!
Отново благодарности за ориентацията!!!
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Трябва да имаш права. Тук всички са с еднакви права и всеки може това, което и другарчето му може ;)
Само Админ-ът Пламен е богоравен и може да трие и чужди мнения. ;) Не че го прави де, ама има права. :roll:
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

и аз имам права!:)

Мнение от emyangels »

Видях вече как става, не бях обърнала внимание преди това, а и си мислех, че трябва имаш по-различни права, за да правиш анкета. Но засега няма да правя нищо, защото не знам как би се възприело! Разбирам, че съм отскоро във форума, а и още не съм достатъчно компетентна по много въпроси!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Re: и аз имам права!:)

Мнение от anito »

emyangels написа:Видях вече как става, не бях обърнала внимание преди това, а и си мислех, че трябва имаш по-различни права, за да правиш анкета. Но засега няма да правя нищо, защото не знам как би се възприело! Разбирам, че съм отскоро във форума, а и още не съм достатъчно компетентна по много въпроси!
Hi4 da ne te barka, 4e si nowa waw Foruma! 8) Pitaj kakwoto te interesuwa, a puk koj 6te otgowori i kak, towa e otdelen wapros.
Podprawka e praw doniakade, no nikoj ne move da zadalvi nikogo da si kazwa i maj4inoto mliako. No wse pak si mislia, 4e tuk move da se nameri odsta info (polezna i bezpolezna) po mnogo waprosi, koiato niama otkade drugade da se nau4i.
Обичам да преча
podpravka

Мнение от podpravka »

anito написа: Podprawka e praw doniakade, no nikoj ne move da zadalvi nikogo da si kazwa i maj4inoto mliako.

майко мила, съжалявам, че питам таквиз велики потайности :oops: :oops: :oops:
но то май не остана нищо за питане :?:
просто може би съм много наивен и очаквам хората да са толкова открити и коректни колкото и аз, ама на де то не било така.....
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

podpravka написа:
anito написа: Podprawka e praw doniakade, no nikoj ne move da zadalvi nikogo da si kazwa i maj4inoto mliako.

майко мила, съжалявам, че питам таквиз велики потайности :oops: :oops: :oops:
но то май не остана нищо за питане :?:
просто може би съм много наивен и очаквам хората да са толкова открити и коректни колкото и аз, ама на де то не било така.....
Towa za maj4inoto mliako estestweno e "po princip", a ne za waprosa po frenski. Wse 6te se nameri niakoj da se hwane za edna duma ot napisanoto (ne samo ot men, a "po princip") i se razrazqwat bezsmisleni sporowe.
Az li4no sam winagi otkrowena i iz4erpatelna (dave si mislia - prekaleno), kogato otgowariam, no si izbiram waprosite :lol:
Ajde paix! :beer:
Обичам да преча
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Aз доста питах вече, а имам и доста отговори!!!

Мнение от emyangels »

Човек може да открие толкова много полезна информация тук! Аз лично не се притеснявам от това да кажа истината за себе си и всичко останало. Смятам, че би трябвало за всеки да е така!!! Надявам се да мога и аз да допълня нещо интересно и ново!!!
Но нека мине интервюто(надявам се добре), за да имам повече подробности!!!
podpravka

Мнение от podpravka »

нищо персонално Anito.
просто това е моето виждане за по-голямата част от информацията във форума. хайде paix :beer:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Във Форума има информация всякаква - и разна, и безобразна... :D
Всеки трябва сам да си отсее неговия отговор, неговото решение...
Няма готови решения и постановки, сам човек трябва да открие неговото си решение!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено