Имате ЛС!petiov написа:Интересуват ме какво използва всеки за връзка с телефон в България.Аз съм ползвал какво ли не досега:
-Voip Buster (ползваш компютъра, а не телефонния апарат и си купуваш предварително кредит)
-Предплатени карти (Си-Си закупени от близкия депаньор)
-Компании за лонг дистанс (първо "Pulse", после "Bluetone")
С последната компания всичко беше наред. Ползваш си телефонния апарат, (а не компа) говориш си колкото искаш и накрая на месеца си плащаш сметката без да ти се завие свят като видиш цифрата.Но решиха без предупреждение и без обяснение да ми вдигнат тарифата двойно, с което ме принудиха да се откажа и от тях.
Така, че споделяйте, коментирайте плюсовете и минусите на вашият начин за връзка с телефон в България!
Само да отбележа, че такава тема може и да е пускана вече, ама аз с тая търсачка нищо не мога да намеря
Кой какво ползва за разговори до БГ?
Re: Кой какво ползва за разговори до БГ?
A stiga be! 0.01 c/min - demek za 1c na 100 min.emimilanova написа:Цените - като набирам, ми изписва 0,01 цента/мин за мен и 0,03 цента/мин
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
1 евро за 100 мин,но това мисля че излиза ако се свързват 2 телефона чрез програмата.......ако се набира чрез програмата от компютъра към дом.телефон цената е 3 евро цента на минута за този,който набира до БГ!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
http://www.freephoneline.com"
Майките и двете са обзаведени, имат си 514 и 438 номера и си говорим когато ни скимне за 0 пари - първоначална инвестиция около 100$/линия
Имат си адаптер вързан за рутера и аналогови телефони, което си е улеснение, че и на двете не им се отдават високите техногии
Другата част от родата имат същите номера, но на писитата и ако случайно им домъчнее за нас, звънкат от там.
Освен това домашния ни телефон е с тях, имаме си войп апликация на мобилните телефони - супер полезно, като си в чужбина.
Майките и двете са обзаведени, имат си 514 и 438 номера и си говорим когато ни скимне за 0 пари - първоначална инвестиция около 100$/линия
Имат си адаптер вързан за рутера и аналогови телефони, което си е улеснение, че и на двете не им се отдават високите техногии
Другата част от родата имат същите номера, но на писитата и ако случайно им домъчнее за нас, звънкат от там.
Освен това домашния ни телефон е с тях, имаме си войп апликация на мобилните телефони - супер полезно, като си в чужбина.
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
То и нашите майки хич ги няма с технологиите и това е една от причините да нямат компютри. Защото ако имаха, щяхме да преглътнем неудобството да ползваме слушалки и микрофон и да говорим за 0 пари по скайп. Това с тези канадски номера ми се струва сложно и излишно, освен ако нещо не ми убягва. Как така само една първоначална инвестиция от 100$, нямат ли някакви такси за обслужване тези номера? Извинявам се за въпросите, ама от сайта не ми стана много ясно!
Последно промяна от petiov на Вто Май 15, 2012 7:50 am, променено общо 1 път.
-
Грешката е мояChomsky написа:A stiga be! 0.01 c/min - demek za 1c na 100 min.emimilanova написа:Цените - като набирам, ми изписва 0,01 цента/мин за мен и 0,03 цента/мин
0,01 евро/мин и 0,03 евро/мин
freephoneline наистина няма месечна такса. Тези 100 долара са за VoIP адаптер, към който може да се включи обикновен аналогов телефон. Все пак си трябва работещ Интернет.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- fandjo
- Обратна връзка:
Виваком дуо 25 лв. месечна такса и имаш стационарен и мобилен телефон, като на стационарният имаш 3600 минути месечно към група I (фиксирани мрежи в Европа и моб. и фикс. САЩ и Канада) на мобилния имаш в мрежата на оператора нещо
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Има и още по-хитър начин (поне в voipstunt.com). Въвеждаш си телефона в профила ти там. После си намираш локалния телефон на фирмата им (аз го имам за Монреал)emimilanova написа:Ние използваме justvoip.com. ..... и можеш да си навсякъде, стига да има някой да те свърже. Например аз редовно свързвам мъжа ми, който е някъде из града или на работа, с БГ - просто ми казва номера на който се намира в момента и номера с който иска да говори
И така, където и да си, набирам си от моя телефон тяхната "централа" (един градски разговор) и после си въвеждам номера на дестинацията за разговор.
хитро.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
http://www.necctelecom.ca/NeccCanada/"
Няма месечни такси. 0.029 за България, за мобилен е по-скъпо.
Може да си ги избереш за лонг-дистанс оператор, или да избираш номер от твоя телефон, и след това набираш всяка страна. Може да поискаш специални промоционални цени за която държава искаш
Никакви оплаквания от години
Няма месечни такси. 0.029 за България, за мобилен е по-скъпо.
Може да си ги избереш за лонг-дистанс оператор, или да избираш номер от твоя телефон, и след това набираш всяка страна. Може да поискаш специални промоционални цени за която държава искаш
Никакви оплаквания от години
-
- Обратна връзка:
Незнам дали е изгодно, но ние ползваме следното.
На глобул нали има групи потребители с които говориш на по тънка тарифа. Та майка ми и брат ми ме добавиха в групата си. Цената мисля беше 10 лв за 1000 мин., но не съм сигурен. Ако искам да се чуя с някой просто пращам смс и ми се обаждат. За мен и за моите хора е по-удобно, просто защото не е нужно да седя у нас за да се обаждам (те също). С приятелите си говорим по скайп, който го имам дори на айфона.
На глобул нали има групи потребители с които говориш на по тънка тарифа. Та майка ми и брат ми ме добавиха в групата си. Цената мисля беше 10 лв за 1000 мин., но не съм сигурен. Ако искам да се чуя с някой просто пращам смс и ми се обаждат. За мен и за моите хора е по-удобно, просто защото не е нужно да седя у нас за да се обаждам (те също). С приятелите си говорим по скайп, който го имам дори на айфона.
-
Ниски цени и перфектно качество на разговори до България. Мобилни разговори от 0.11 CAD и фиксирани разговори от 0.03 CAD https://canadacallcards.ca/Call/Bulgaria"
Само сега от 10 % до 20 % намаление на картите за разговори https://canadacallcards.ca/Cards"
Само сега от 10 % до 20 % намаление на картите за разговори https://canadacallcards.ca/Cards"
Това не е истина:canadacallcards.ca написа:Ниски цени и перфектно качество на разговори до България. Мобилни разговори от 0.11 CAD и фиксирани разговори от 0.03 CAD https://canadacallcards.ca/Call/Bulgaria"
- Maintenance fee - 0.50 weekly
- Minute Rounding - 3 minutes
Внимавайте кое карта избирате.....
Аз ползвам Nettalk.com
http://www.nettalk.com/en/duo"
Струва $60 - $30 за устройството - другите такса за 1 година
Получаваш безплатни разговори до Канада и САЩ
Купувате им на двете майки/баби в БГ, получават Канадски номер и ги избирате или те Вас целогодишно. Пък могат да звънат и другаде, та даже и помежду си. Обаче тази кутийка трябва да се закачи освен за конвенционален телефон, така и към нета.
http://www.nettalk.com/en/duo"
Струва $60 - $30 за устройството - другите такса за 1 година
Получаваш безплатни разговори до Канада и САЩ
Купувате им на двете майки/баби в БГ, получават Канадски номер и ги избирате или те Вас целогодишно. Пък могат да звънат и другаде, та даже и помежду си. Обаче тази кутийка трябва да се закачи освен за конвенционален телефон, така и към нета.
Документи до Виена - 22.03.2010
Accusé de réception - 04.01.2011
Интервю - 02.03.2011
DRP-Букурещ-02.04.2011
Баркодове - 27.05.2011
Получени мед. формуляри - 09.09.2011
Покани - 27.01.2012
Визи - 01.03.2012
Полет - 9 юни 2012
Пристигане в Gatineau
Accusé de réception - 04.01.2011
Интервю - 02.03.2011