Регистриране на нови потребители

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
pumpy

Регистриране на нови потребители

Мнение от pumpy »

аз съм за - свободата не значи свободия
ivandi

Мнение от ivandi »

Da jivee cenzurata. Plamene daje v kitaj i singapur ne nalagat takava cenzura na inetrneta. A tova s neregistriranite IP-ta ne mojah da go razbera. Ako sluchaino ne mi se resolv-ne IP-to i ste me dropnesh. Ako vliaza ot novo IP ste me dropnesh. Mi ako sum na dial-up :shock: . A tova che sum dlujen da davam lichno info pri poiskvane napravo me razbi. To vav foruma info pochti niama za kakvo sa vi lichnite mi danni. Che to vie i grudnata obikolka na jenata ste poiskate :D . Susto koi sa clenovete na komisiata po nick-ovete. Stoto purvo da pitam dali nika e originalen i ako e tup, togava da go polzvam. Moga li da polzvam tozi e-mail za registracia MnogoTupForum@yahoo.com. Pitam da znam dali da si gubia vreme da go registriram. A i za garantite ne razbrah: moga li sus sustestvuvastia si nick da garantiram za nov :shock: .

Abe ako beshe jega stiah da si mislia che vi e napeklo. Ame ne e. Da ne ste se napushili be :shock:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
ivandi

Мнение от ivandi »

A i oste nesto. Kato blokirate IP-ta poglejdajte kolko usera vlizat ot edno IP. Che ako mi bloknete "semejnoto" IP jenata ste me izgoni :oops:
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
pumpy

Мнение от pumpy »

ivandi написа:Da jivee cenzurata. Plamene daje v kitaj i singapur ne nalagat takava cenzura na inetrneta. A tova s neregistriranite IP-ta ne mojah da go razbera. Ako sluchaino ne mi se resolv-ne IP-to i ste me dropnesh. Ako vliaza ot novo IP ste me dropnesh. Mi ako sum na dial-up :shock: . A tova che sum dlujen da davam lichno info pri poiskvane napravo me razbi. To vav foruma info pochti niama za kakvo sa vi lichnite mi danni. Che to vie i grudnata obikolka na jenata ste poiskate :D . Susto koi sa clenovete na komisiata po nick-ovete. Stoto purvo da pitam dali nika e originalen i ako e tup, togava da go polzvam. Moga li da polzvam tozi e-mail za registracia MnogoTupForum@yahoo.com. Pitam da znam dali da si gubia vreme da go registriram. A i za garantite ne razbrah: moga li sus sustestvuvastia si nick da garantiram za nov :shock: .

Abe ako beshe jega stiah da si mislia che vi e napeklo. Ame ne e. Da ne ste se napushili be :shock:
ако не ти харесва има долу вляво start бутон и после turn off computer
todor73

Мнение от todor73 »

uspokoi se malko be chovek, eto ti edin svoboden i demokratichen forum.
http://clubs.dir.bg/ bulgari v canada :D mnogo e interesen i nikoi niama da te pita za grqdni obikolki :D . a plamen da pravi kakvoto misli za dobre za da ne zaprilicha nashia forum na goreposochenia. :D
todor73

Мнение от todor73 »

vsqstnost toi gornia forum ne bil tolkova losh, ne biah vliazl ot godina. ste pisha v razni da ne razvaliam temata hepten :D
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

todor73 написа:vsqstnost toi gornia forum ne bil tolkova losh, ne biah vliazl ot godina. ste pisha v razni da ne razvaliam temata hepten :D
az pyk vliazoh ot lubopitstvo,i sym mnogo razocharovan.Otkrih samo,che niakoi ot tuk pisheshtite,pishat i tam,prochetoh edna tema za niakogo si,che bil pederast,i mnogo oshte obidni slova.Koito e protivnik na reda i pravilata tuk,mu preporychvam da otide tam i da vidi za kakvi prostotii stava duma.I na koito mu haresa tova,moje da se iznese v onzi forum.
alen vid

http://clubs.dir.bg/: отвратителна пумия.

Мнение от alen vid »

Тодоре,абе имам високо мнение за теб,бе човек,каквото си ме посъветвал,какъвто и сайд да си посочвал,всичко е било на ниво.
Що е това чудо дето съветваш да се членува в него?-абе то чак компютара ми се шът-даунна от простотията в този сайд,а аз ти имам доверие и влезнах там,досуш като овца,сега на ветеринар трябва да ходя.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Az sashto namiram iziskvaniata na Plamen za savsem razumni. V kraia na kraishtata kato ne mojem sami da se spirame, shte se nalaga niakoi da ni vdiga ogradite - niama kak. Vaprosa e - koi i zashto shte e padaria.

V sluchaia s Plamen, koito e dokazal che ne tarsi lichna izgoda ot toia forum, a otdelia ot lichnoto si vreme ZA DA NAPRAVI MOIA I VASHIA JIVOT PO-LESEN...ami ako iska lichni danni - shte gi poluchi, ako mi zamrazi po pogreshka nick-a, zdrave da e (sled den dva shte se opravi)...nali vsichko se pravi za MOE dobro, za da ne mi se nalaga da popadam na postingi, niamashti nishto obshto ne samo s domashno vazpitanie, a dori i sas zdravia razum.

Nazdrave, Plamene! (i s pojelanie za po-malko nervi pohabeni po neblagodarni potrebiteli).
todor73

Мнение от todor73 »

napisah tova v euforia che ima polezno info
niakoi davashe link za kupuvane na cigari stek boro za 20 dolara, za info na neznaestite tuk steka e 55 :D :D :D
drugo ne sqm chel :(
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

само така Пламбе,
цензура му е майката. тук също видях цензура по време на изборите. когато излезе онзи образ Duceppe да коментира резултатите и да говори как ще отцепи Кебек, тук веднага пуснаха реклама :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Изображение
Заключено