yahoo написа:Не е само до мързел, а до добре направена сметка какво можеш да направиш в условия на силна конкуренция и най-вече дали ще си заслужава усилието. Повечето решават, че само част от тези усилия по посока две добри заплати са достатъчни за приемливо добър живот. Затова и не са много тези, които се хващат с по-сериозен собствен бизнес. А такива способни само да завиждат на крайния резултат има колкото искаш.
Свежи идеи за бизнес в Канада!
Re: Свежи идеи за бизнес в Канада!
Manchester United Football Club
- optics
- Модератор
Е това е свежа идея за бизнес !Еми тя фирмата ми подготви пращането на втория чек
Фирма която подготвя нови емигранти в България. Който е чел темата знае, че бизнесменът дори не е в България.
Това наричам аз БИЗНЕС - да подготви чек за изпращане ?!? При това дистанционно.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Да имаш три стари блока не е "пей сърце фърчи гъс" работа... Човека сигурно прави добри пари ама бере и не малко ядове и стиска зъби. То само с наемателите да се занимаваш и си се побъркал. Отделно ,подръжката на такива имоти ще ти обърне хастара наопаки... Само от сметките за водопроводчиците ще ти побелеят косите. Някои си го представят купуването на имота като еднократно охарчване и после само цоцане... Няма такива случаи 
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Бай Киро хлебаря от дъртата фурна имаше един мноо убав лаф
"За да стане ляба момче,МАЯ се иска "!
И е прав !
А Ванко,то ако бяха много големи ядовете,нямаше в цяла Канада да се дават под наем апартаменти
Тук не получих отговор ,блоковете ПЛАТЕНИ ли са или се ИЗПЛАЩАТ,ако са ПЛАТЕНИ е ясно какъв е филма с 500 долара
а ако не са,тогава коя банка ще даде кредит на некакъв чичо от Танганайка току що пристигнал в Монтреал сума за блок
"За да стане ляба момче,МАЯ се иска "!
И е прав !
А Ванко,то ако бяха много големи ядовете,нямаше в цяла Канада да се дават под наем апартаменти
Тук не получих отговор ,блоковете ПЛАТЕНИ ли са или се ИЗПЛАЩАТ,ако са ПЛАТЕНИ е ясно какъв е филма с 500 долара
а ако не са,тогава коя банка ще даде кредит на некакъв чичо от Танганайка току що пристигнал в Монтреал сума за блок
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Приготвил съм ти кирката и лопататаmufc написа:Точно ето това харесвам на Белите държави, че със много блъскане нещата се постигат![]()
Ако някой иска да успее по-добре да забрави какво значи думата "Мързел"
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Мухи, я си напиши въпроса на руски, белким те разбера! Платени, неплатени, чичо, Танганайка, банка, главни букви...СбъркАх се направо!
Ами, по тая логика кое ли пък бюро ще наеме архитект от Танганайка на първа работа, без канадски експириънс и без канадска диплома, и той нахалникът да вземе лиценз след има-няма 5 години? Не го е срам! Съмнителен е! Сигурно е с протекции от Русия (са сила) или най-добре е подкупил шефа на фирмата с едно червено куфарче.
Или по друг начин казано: Абе, частни случаи много...ама, що ли нашият не е от тях?
Ами, по тая логика кое ли пък бюро ще наеме архитект от Танганайка на първа работа, без канадски експириънс и без канадска диплома, и той нахалникът да вземе лиценз след има-няма 5 години? Не го е срам! Съмнителен е! Сигурно е с протекции от Русия (са сила) или най-добре е подкупил шефа на фирмата с едно червено куфарче.
Или по друг начин казано: Абе, частни случаи много...ама, що ли нашият не е от тях?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Bistra написа:Към колегата високопланинско цвеке: Цялата част е закупена след референдума за независимост на Кебек, доколкото знам. Това достатъчно ли е като отговор? Последният референдум беше 1995 год., доколкото знам.
Съжалявам, че историята не ви е залък за преглъщане, ама това не е мой проблем. Много хора съжаляват, включително и моят баща, впоследствие купил доста по-скъпо, че тогава не са имали необходимите средства, ама такъв е животът за съжаление.![]()
Ами, да си лаят, mortigur! Той-керванът си върви.![]()
Аз пък да не съм лисица, че да се завирам в дупка! Иска идеи за бизнес, ето аз и давам изпитана схема - без патки и гъски, само че с много блъскане. Животът е сурав и курав, това е положението!
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Завиждам ти само за времето, което го имаш прекарано в Канада, защото за същото време щях отдавна да съм в Космоса... Като не си способен да успееш, тогава не завиждай на тези , които го могат.myhata II написа:Приготвил съм ти кирката и лопататаmufc написа:Точно ето това харесвам на Белите държави, че със много блъскане нещата се постигат![]()
Ако някой иска да успее по-добре да забрави какво значи думата "Мързел"
Manchester United Football Club
Това се опитах да ви кажа,тук още от 20 година са пристигнали с куфарчетата от цял свят и си развяват кончето,монопола е як,подкрепят се и си споделят информация за всеки един клиент
Закона е такъв,на един адрес може да си регистрираш 50 фирми и всяка от тях си носи отговорността поотделно
Закона е такъв,на един адрес може да си регистрираш 50 фирми и всяка от тях си носи отговорността поотделно
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Едно е да те наемат Бистра,друго е да ти се отпусне кредит,и то не какъв да еBistra написа:Мухи, я си напиши въпроса на руски, белким те разбера! Платени, неплатени, чичо, Танганайка, банка, главни букви...СбъркАх се направо!![]()
Който не вярва,да отиде до първата банка и да пита какви са им условията за кредит от такъв тип,казах ти тия да ги разправяш на наивниците
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Кредит се отпуска, когато:
- си работил 10 поредни години без прекъсване
- имаш добро кредитно досие без дългове и фалит
- имаш събрана значителна сума каш
- каш се събира, чрез икономии, работа на 2 или повече работи, непознаване на делник и празник, камо ли безделничене с евтини бира и вино. Още да изброявам ли?...А и без задоволяване претенЗиите на булката за екскурзийки и културни семинари в БГ.
Айде, сега кой е наивник?! Ако, ми кажеш къде ги дават тия червени куфарчета, в които толкова си се влюбил, бих си предложила кандидатурата да ми дадат 1-2, ама надали.
Пак те питам. Кажи, ти, какво си постигнал за тези години, защото имам чувството, че периодите се припокриват и не оправдавай некадърността си с измислени теории!
А иначе иванко добре ти го каза момчето. (Веднага се вижда кой е правилно ориентиран.) Не си мисли, че да си сложиш таралеж в гащите е супер приятна работа и кранчето ти капе без никакви усилия!
- си работил 10 поредни години без прекъсване
- имаш добро кредитно досие без дългове и фалит
- имаш събрана значителна сума каш
- каш се събира, чрез икономии, работа на 2 или повече работи, непознаване на делник и празник, камо ли безделничене с евтини бира и вино. Още да изброявам ли?...А и без задоволяване претенЗиите на булката за екскурзийки и културни семинари в БГ.
Айде, сега кой е наивник?! Ако, ми кажеш къде ги дават тия червени куфарчета, в които толкова си се влюбил, бих си предложила кандидатурата да ми дадат 1-2, ама надали.
Пак те питам. Кажи, ти, какво си постигнал за тези години, защото имам чувството, че периодите се припокриват и не оправдавай некадърността си с измислени теории!
А иначе иванко добре ти го каза момчето. (Веднага се вижда кой е правилно ориентиран.) Не си мисли, че да си сложиш таралеж в гащите е супер приятна работа и кранчето ти капе без никакви усилия!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Аааа ,значи съм прав, сега излезна КЕША ,който не е 500 доларъ,е с това трябваше да започнеш примера за УСПЕШЕН БИЗНЕС в Канада,скъпа моя Бистре 
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
КЕша както го наричаш е спечелен в Канада по горната схема. Още въпроси или да ти пожелая вече: Да ходиш да се переш!, защото наистина ми писна, а и си имам работа.
Много поздрави на жена ти с пожелания, слънцето един ден да изгрее и над нейната доматена леха! Чао, засега.
Много поздрави на жена ти с пожелания, слънцето един ден да изгрее и над нейната доматена леха! Чао, засега.
Поне като биеш тъпана,как се прави бизнес в Канада,го бий както трябва скъпа Бистра
Успех и на теб и твоето семейство
Успех и на теб и твоето семейство
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Думата ОСКОТЯВАНЕ кого подразни толкова много?
Вчера санитарен полуден ли беше?