Има ли такъв филм тука?
Re: Има ли такъв филм тука?
А, да другия кон! Бях го забравила щото този филм го гледахме отдавна...
Aбсолютно вярно! Това с нарочването и подигравките, наред с постоянното мрънкане и оплакване ца две от нещата които не понасям в българите. Сещам се в Бг като бачках и сутрин некой от колегите ме пита -"как си?" моя отговор е неизменно - "отлично", "страхотно" или в тоя дух. Ако обаче имам неблагоразумието да му върна въпроса, седи гледай к'во става...optics написа:Между другото, аз нямам нищо против човека и не знам защо и него го бяха нарочили за кон.
Въобще българската народна траиция е винаги някой за нещо да бъде нарочван и подиграван.
Мноо бил зле, дал пари на Гошо ама оня не му ги връща, банята протекла, колата се счупила, кокошките на майка му измрели, хемороидите на баща му възкръснали и те така поне до обед Или като в кафето слушам двама да обсъждат некакво момиче какви му били плоски циците и виснал задника, а то тия двамата им требва мотокар да си мъкнат бирените шкембета...
Dead Eyes See No Future
-
Значи това за коня се връзва идеално с ябълката!Между другото,конете много обичат ябълки.Rall написа:Aбсолютно вярно! Това с нарочването и подигравките, наред с постоянното мрънкане и оплакване ца две от нещата които не понасям в българите. Сещам се в Бг като бачках и сутрин некой от колегите ме пита -"как си?" моя отговор е неизменно - "отлично", "страхотно" или в тоя дух. Ако обаче имам неблагоразумието да му върна въпроса, седи гледай к'во става...optics написа:Между другото, аз нямам нищо против човека и не знам защо и него го бяха нарочили за кон.
Въобще българската народна траиция е винаги някой за нещо да бъде нарочван и подиграван.
Мноо бил зле, дал пари на Гошо ама оня не му ги връща, банята протекла, колата се счупила, кокошките на майка му измрели, хемороидите на баща му възкръснали и те така поне до обед Или като в кафето слушам двама да обсъждат некакво момиче какви му били плоски циците и виснал задника, а то тия двамата им требва мотокар да си мъкнат бирените шкембета...
- UnHoly
- Напуснал форума
Поговорката не беше ли как хубавите ябълки свинете ги ядатСтранджата написа: Значи това за коня се връзва идеално с ябълката!Между другото,конете много обичат ябълки.
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Това е едно и също навсякъде... Съберем ли се мъже и се почва... За две години прекарани с местните младежи научих много простотии... Въобще млада жена която не покрива критериите за хубост е подложена на жестоки критики...Например на по-дебеличките им викат FUF, съкратено на fat ugly friend. Абе хората са жестоки навсякъдеRall написа:Или като в кафето слушам двама да обсъждат некакво момиче какви му били плоски циците и виснал задника, а то тия двамата им требва мотокар да си мъкнат бирените шкембета...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- Kan_Tangra
Как е там времето в нанаймо ли, наМайно ли беше?
Тук в Монреал цяла седмица ще е 20 градуса и слънчево.
Ще пророня по една сълза за вас, че ви мръзне задника.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Тангра, не го мисли наМайното. Там зимата не пада под -5С и лятото не ходи над +27 +28С. Даже май и китките са им цъфнали вече.Kan_Tangra написа:Как е там времето в нанаймо ли, наМайно ли беше?
Как е в Монреал? Има ли още къпчини със сняг и какво казва прогнозата-кога ще изчезнат?
Не съм в Нанаймо, а във Виктория поне това за мене не научи ли. Въпреки, (е са наблизо двата града имат някаква разлика в климата макар и не съществена. Тази седмица ако вярваме на прогнозите води Монреал с температура от 4 до 19 по Целзий срещу 3 до 9 във Виктория. Водите и по брой слънчеви дни за седмицата. Ар ю хепи нау? Не мръзнем, но и не съм си обула сандалите за разлика от някои местни, вчера в автобуса имаше една по потник и къси гащи без връхна дреха...луди всякакви тук. Любимата ми комбинация е палто или шуба с плетени сандалки тип римлянки или джапанки през зимата. Много им се кефя на такива...канейдиън стайл! А иначе като гледам и при вас какъв е ветрилник е понякога не ми се хвали... Тук разбрах израза "Тук се .... /съешават, онождат, извършват полов акт.../ ветровете!" Беше някакъв лаф от соца още. Той за някои части на Канада е измислен явно. Оня ден скоростта на вятъра беше 50 km/h сутринта направо те отнася ама предполагам може и още...ще поживеем ще видим. Един на спирката ми каза, че 3 коли били смачкани от паднали дървета на парк места. Такива мити канадски прелести още...беше екстремно и не за сефте ама предполагам трябва да се радвам на освежаващия "океански бриз" като част от местната екзотика !Kan_Tangra написа:Как е там времето в нанаймо ли, наМайно ли беше?
Не случайно онези от щатите им се смеят като чуят за канадци,направо срам да те хване
Такива са си простовати,НО много готини/Народни хора/винаги ще се опита да ти помогне или да ти услужи с нещо !
При тях Злоба Нема,обаче са много любопитни
Такива са си простовати,НО много готини/Народни хора/винаги ще се опита да ти помогне или да ти услужи с нещо !
При тях Злоба Нема,обаче са много любопитни
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Защо тези на , които уж не им харесва в Канада, продължават да си живеят там?
Manchester United Football Club
Защото ако отидат там, където евентуално може да им хареса, няма да има за какво да опищяват орталъка и животът им ще е скучен.mufc написа:Защо тези на , които уж не им харесва в Канада, продължават да си живеят там?
Даммм, наистина съм забелязал, че много хора просто имат нужда непрекъснато да се оплакват от каквото и да е ...
Добре, че не съм от тях.
Добре, че не съм от тях.
Където и да отидат все ще мрънкат за нещо. В момента са тук затова го правят оттук, но и там да бяха щеше да е същото. Това си е техен избор, но за човека до тях вероятно си е цяло изпитание.mufc написа:Защо тези на , които уж не им харесва в Канада, продължават да си живеят там?
Ммм, от кога това да казваш истината е мрънкане
Ей го на, онзи сложил розовите очила и гледа та гледа
Ама вие си мълчите що ли,щото сигурно ще ви упрекнат в:
Мрънкачи,лузъри,камили,щрауси и бла бла ,суета майна, какво да се прави
Ей го на, онзи сложил розовите очила и гледа та гледа
Ама вие си мълчите що ли,щото сигурно ще ви упрекнат в:
Мрънкачи,лузъри,камили,щрауси и бла бла ,суета майна, какво да се прави
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
За некадърниците истината е сурова така е.