КАНАДСКИ безУМНИЦИ # 5

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
monny

КАНАДСКИ безУМНИЦИ # 5

Мнение от monny »

Много ми хареса един постинг, не си спомням на кого, но се смях със сълзи и много често го цитирам
Ставаше въпрос, че във фирмата където работеше “другаря” ......../ да се каже името ако чете/ беше възникнал проблем - колко е 2+2х2
та според “другаря”..... резултата е 6, така както го изчислява и EXCEL, а според канадските интелигенти въоръжени с калкулатори в ръка резултатът е 8, а софтуерът на Microsoft е пълен с бъгове
Канадската образователна система е прословута с това че квадратно уравнение се учи в 10 клас, но пък е безумие да не учат, че в елементарната алгебра има приоритет на операциите, първо умножение после събиране и така е заложено в EXCEL, а калкулаторите смятат по хронология на въвеждането
така че Katy голям пропуск е че не си била в България или в някоя европейска държава дето хората образоват децата си (освен че ги възпитават да казват благодаря), вместо да им промиват мозъците,че тяхната държава е най-великата на света
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

monny,да си чувла хлапе,скоро да казва благодаря(1 на 100),колко познати имаш който си възпитават(изобщо обръщат внимание) децата( и да го правят,в училище отива на кино),имаш ли си на идея какво става в училищата(срам ме е да си помисля) в бг?!какво лошо има да възпитаваш любов към родината(същото е като към родителите)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Да, тука всяка втора дума е sorry :lol: какво ми "соркат" постоянно, и без това нищо не влагат в таз дума. едно лапе счупи джама на първия етаж и каза едно спасително sorry и шапка на тояга. а за това че се натяква постоянно че ние сме the best of the best of the best e ясно. лошото май че си вярват :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

monny,
нещо си се объркал, това е много стара статия и първото и появяване не е в този форум и става дума за USA, а не за Канада. Щото иначе се получава като новината по БТА "Връщаме 100 компютъра на Япония" и след малко "Опа, грешка в новината - те не били компютри, ами компоти, и не ние им ги връщаме ами те на нас" :D :D :D
Аватар
Rainmaker

Re:i oshte

Мнение от Rainmaker »

Elections Canada is also reminding voters not to eat their ballots.
"Eating a ballot, not returning it or otherwise destroying or defacing it constitutes a serious breach of the Canada Elections Act," Elections Canada warns on its website.

http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/m ... 04&no_ads=

iavno ne sa vkusni :beer:
Заключено