Зъболекар за малки деца в Монреал
Зъболекар за малки деца в Монреал
Имате ли някакъв опит? Детето ми е на 2 годинки и има нужда да му направят обща упойка, докато го работят. Дадоха ми адреса на една клиника, където правят обща упойка и лекуват деца, но там искат да се плати за упойката 200 долара, при условие че по принцип това се поема от държавата (пише го в Ордера на зъболекарите на Квебек). Обадих се на друго място, там също правят обща упойка, но се чакало 1 година Не че накрая няма да извадя 200 долара, ама мразя хем да ти дават нещо, хем да не ти го дават. Ще се радвам ако някой може да сподели опит.
-
Re: Зъболекар за малки деца в Монреал
А обадихте ли се в RAMQ да проверите дали те няма да ви върнат парите за упойката?
преди 4 години и нещо водихме сина ми в тази клиника на 4141 Sherbrook #319 при доктор Freet,тел. 514 9355587 не беше нещо сериозно, но са специализирани в работата с деца.
Надявам се да ви помогнат там
Надявам се да ви помогнат там
Един потребител, благодаря за идеята!
Параф, мерси за препоръката, обезателно ще се обадя. Този адрес ни е и доста по-близо.
Параф, мерси за препоръката, обезателно ще се обадя. Този адрес ни е и доста по-близо.
Детската зъболекарка при ,която водих сина ми на 2 1/2 години му прави пломба само с изстудяване без упойка. Между предните два зъба. Наистина ли е нужна пълна упойка?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Опитай, ако искаш в болница Сен Жюстин. 514-345-4669.
Здравейте,
Бихте могли да опитате и тук:
Centre Dentaire Patrick Canonne
6705 Jean Talon E, St-Léonard, QC H1S 1N2
514-256-5574
Ние ползваме услугите им за нашето дете.
Успех!
514-256-5574
Успех!
И ние записахме голямото ни дете в този център (педиатрична клиника), препоръча ни го dentist. Все още нямам лични наблюдения (първата интервенция ще се извърши през април - лечение на няколко кариеса), февруари ходихме на първи преглед и почистване.trans написа:Здравейте,
514-256-5574
Успех!
Детето ми е на почти 4.5 години.
Имайте в предвид, че преди да се премине към пълна упойка (това е най-краен вариант навсякъде) се опитват всякакви други методи и подходи. Относно заплащането на пълната упойка, не знам дали наистина се заплаща от RAMQ, обаждах се на 3-4 места (преди да ми препоръчат горния център) и навсякъде ме предупреждаваха, че упойката се заплаща...
http://www.cdppm.com/ - още един педиатричен център, вече вие си изберете според локализацията.
Успех с вашето мъниче
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Това е също една детска клиника за зъболечение в Бросар.Две приятелки са ползвали услугите и са доволни.Става въпрос за лечение на няколко зъба едновременно,поставяне на коронки и т.н.И за двете им ги направиха без да се налага да преспиват децата.......Това е адреса:
2540,boul.Lapinière,J4Z 3S2,Brossard,tel.450-445-2383 ; tel.450-445-3414.Аз мисля ,че в клиниката работят различни лекари,но всичките са детски зъболекъри......
2540,boul.Lapinière,J4Z 3S2,Brossard,tel.450-445-2383 ; tel.450-445-3414.Аз мисля ,че в клиниката работят различни лекари,но всичките са детски зъболекъри......
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
[quote="trans"]Здравейте,
514-256-5574
Успех![/quote
Благодаря на всички! В горната клиника ще отидем в крайна сметка. За 2-годишни май няма да се намери зъболекар да ги лекуват без упойка. Особено като са няколко зъба. Дано не е много вредно.
514-256-5574
Успех![/quote
Благодаря на всички! В горната клиника ще отидем в крайна сметка. За 2-годишни май няма да се намери зъболекар да ги лекуват без упойка. Особено като са няколко зъба. Дано не е много вредно.