Аз смятам, че първо трябва да се обадите в Комисион сколер. Второ, дори и да не ви осигурят автобус за училището, което ви препоръчат да водите детето незабавно.Рискувате след много умуване и разправии да ви вземат детето.По тая точка хич не се шегуват.Да не го пращате на училище, да не го храните или обличате добре, носи риска да ви почукат социалните на вратата.Тук не е България, както някой вече спомена по-горе.
Тази зима е една от най-меките. Ние като дойдохме преди 8 години в средата на януари, беше -24 градуса.Водили сме дъщерята пеша на същата дистанция, на която трябва да водите и вие вашето дете.Е, мрънкаше, че и е студено, но пред идеята, че трябва да виси на спирката да чака автобуса предпочиташе да върви.Живи и здрави сме. Няма загинали по трасето. Напротив, вече е по-висока от мен, а аз съм доста височка.
P.S. Това горното не го коментирам!
Според цитираното, едва ли не ще ви изпратят шофьор с бели ръкавици.
Е, няма да ви изпратят, ако дистанцията е близка до тази, до която не ви се полага транспорт или дори и с малко да я надвишава, но местата в автобуса са вече заети.
При избора на училище не се ръководете само от степента на осигуреност на транспорта, ами се поинтересувайте какво е училището.Вердън е лош квартал.Така, че предполагам има по-добри и по-лоши училища.Ако изберете по-доброто училище, но то не ви е кварталното (препоръчано от комисион сколер) не ви осигуряват транспорт и така или иначе трябва да се водите.Успех!