след интервюто какво?
-
след интервюто какво?
Може ли някой да ми каже със сигурност по колко форми от даден вид се попълват (знам, че последната е само една от осн. кандидат) и по колко снимки се лепят при положение, че сме двама възрастни и две деца под 18 год.??? Става въпрос за документите за досие в Румъния??? Нали искат по 6 к-та снимки - по два залепвам и 4 пращам отделно, може би????
!
Vizdam,che nikoi ne odgovarja na tvoja stranen vapros !! No,az shte go napravja ! Znachi v instrukcijata za popalvane na dok.pishe !Tazi instrukcija se tegli ot internet zaedno s formite za popalvane ! Njakoi ot formite se popalvat ot vodeshtija a drugi ot dvamata-v momenta ne moga da ti kaza , zashtoto sam na rabota i dok. sa unas! Snimkite NE gi lepish ,a samo gi prilagash ( te si gi lepjat kadeto trjabva, samo pishesh na garba na vsjaka snimka imenata ,visochina i cvjat na ochite )Vsichki tezi neshta gi pishe nai -podrobno v instrukcijata ,za kojato spomenah !!! Ako moga s neshto da ti bada polezen, mojat tel e 0899 660556
Uspeh !!!!
Uspeh !!!!
-
- Обратна връзка:
Тоше,
ще ти кажа кои са документите. Значи ние сме двама, аз и моята съпруга. Докментите които изпратих аз като ВОДЕЩ кандидат бяха:
Аnnexe1 (има нов вариант на този док. от 04-2004, прати него)
Annexe5
Demande de residence permanente
Renseignements additionnels sul la famille
Станаха общо четири формуляра.
За съпругата ми пратихме :
Аnnexe1
Това е относно формулярите. Ако искаш мога да ти ги пратя на Е-mail, ако имаш въпроси можеш да пишеш на ICQ-то ми.
ще ти кажа кои са документите. Значи ние сме двама, аз и моята съпруга. Докментите които изпратих аз като ВОДЕЩ кандидат бяха:
Аnnexe1 (има нов вариант на този док. от 04-2004, прати него)
Annexe5
Demande de residence permanente
Станаха общо четири формуляра.
За съпругата ми пратихме :
Аnnexe1
Това е относно формулярите. Ако искаш мога да ти ги пратя на Е-mail, ако имаш въпроси можеш да пишеш на ICQ-то ми.