Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от myhata II »

Ми то при другарите и нашите хора винаги е така,кой къде върти суче все се нагаждат при наши хора
Аз сега много искам това което се емнал да направи Янев и да видя и президенти и вице президенти в затвора
Желев ,Стоянов и Гоша и лапачи
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1201327"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Странджата

Мнение от Странджата »

apple написа:Еее, ама в песента не се чува "аз не съм посланик и никога няма да бъда". Той е "просто човек" и сигурно в тази обширна категория влиза и посланика... :lol: И обича синьото небе ама над друга държава надвиснало. Истината е, че винаги е бил тарикат и си дочака своя звезден миг с цената на политическа хамелеонщина и мазнене на актуалните във властта. Много се съмнявам да владее и езика, ама това са подробности...
Дай да плюем,пък за кого става дума,няма значение!
Странджата

Мнение от Странджата »

myhata II написа:http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1201474

Днес бяха оповестени имената на предложените за назначаване като извънредни и пълномощни посланици на България в 24 страни. Това стана на изнесено заседание на Министерски съвет в Пазарджик.

Ето и имената:

1. Албания – Димитър Арнаудов
2. Босна и Херцеговина – Ангел Ангелов
3. Ватикана – Кирил Маричков
4. Германия – Ради Найденов
5. Гърция – Емилия Кралева
6. Египет – Румен Петров
7. Италия – Ангел Чолаков
8. Китай – Пламен Шукюрлиев
9. Кувейт – Алкесандър Олшевски
10. Румъния – Александър Филипов
11. Нидерландия – Никола Колев
12. Сърбия – Ангел Димитров
13. Представителство на България към ООН в Ню Йорк – Стефан Тафров
14. Македония – Иван Петков
15. Австрия – Елена Шекерлетова
16. Белгия – Веселин Вълканов
17. Унгария – Бисерка Бенишева
18. Великобритания – Константин Димитров
19. ООН – Женева – Иван Пиперков
20. Брюксел, постоянно представителство към ЕС – Димитър Цанчев
21. Йемен – Борис Борисов
22. ЮАР – Катя Делева
23. Словакия – Маргарита Ганева
24. Украйна – Красимир Минчев

Специален поздрав от Ватикана : посланик Маричков който уби човек на пътя и е с условна присъда за това до заблудените българе или как бях седесар а ся гербер
http://www.youtube.com/watch?v=9v7INIaVlwM"
Посланик Маричков,Плювалник Мухичков,лав да става,пък дали е вярно,важно ли е!?!Имаше такава злополука,при която загина жена,но Маричков не беше пиян както на един силен от Русия!За жалост никой не е застрахован да преживее този кошмар!Случи се и на Калоянчев,наскоро четох,че преди години и Зуека е прегазил човек,но се е пазило в тайна!На мен ми беше кофти за тази история,не мога да си представя какво му е било на Кирил!Човек с мисия,който даде много на няколко поколения,преди теб муха,твоите ценности не ги знам какви са,но щом си правиш гаргара и с Кирил Маричков,за мен си бая заорал у ряката!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=198874"
Сдсто е голяма работа, пред бога всички сме равни Странджа,поне за мен...
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
grozdan

Мнение от grozdan »

Странджата написа:Посланик Маричков,Плювалник Мухичков,лав да става,пък дали е вярно,важно ли е!?!Имаше такава злополука,при която загина жена,но Маричков не беше пиян както на един силен от Русия!За жалост никой не е застрахован да преживее този кошмар!Случи се и на Калоянчев,наскоро четох,че преди години и Зуека е прегазил човек,но се е пазило в тайна!На мен ми беше кофти за тази история,не мога да си представя какво му е било на Кирил!Човек с мисия,който даде много на няколко поколения,преди теб муха,твоите ценности не ги знам какви са,но щом си правиш гаргара и с Кирил Маричков,за мен си бая заорал у ряката!
Странджа, без да защитавам Мухата, смятам, че който е извършил престъпление трябва да си понесе последствията. Прегазил човек, пък на свобода, че даже го жалиш! А роднините на убития(убитата)? На тях добре ли им е?
Пример: Ханс Рейзър (създател на известна файлова система) убил жена си (доказано с косвени доказателства) и е доживот. Той е дал също доста на света.
Ако аз, ти или някой неизвестен човек сгазим човек в София (например) дали ще получим условна присъда?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Странджата

Мнение от Странджата »

grozdan написа:
Странджата написа:Посланик Маричков,Плювалник Мухичков,лав да става,пък дали е вярно,важно ли е!?!Имаше такава злополука,при която загина жена,но Маричков не беше пиян както на един силен от Русия!За жалост никой не е застрахован да преживее този кошмар!Случи се и на Калоянчев,наскоро четох,че преди години и Зуека е прегазил човек,но се е пазило в тайна!На мен ми беше кофти за тази история,не мога да си представя какво му е било на Кирил!Човек с мисия,който даде много на няколко поколения,преди теб муха,твоите ценности не ги знам какви са,но щом си правиш гаргара и с Кирил Маричков,за мен си бая заорал у ряката!
Странджа, без да защитавам Мухата, смятам, че който е извършил престъпление трябва да си понесе последствията. Прегазил човек, пък на свобода, че даже го жалиш! А роднините на убития(убитата)? На тях добре ли им е?
Пример: Ханс Рейзър (създател на известна файлова система) убил жена си (доказано с косвени доказателства) и е доживот. Той е дал също доста на света.
Ако аз, ти или някой неизвестен човек сгазим човек в София (например) дали ще получим условна присъда?
Първо,има разлика между умишлено убийство и такова при пътна катастрофа,второ,разбира се,че ми е мъчно за всеки загинал в катастрофа човек,трето бих ,,жалил,, за всеки свестен човек,причинил катастрофа с жертва,защото за мен мисълта за случилото се е не по-малко лека от ефективна присъда,този кошмар е с теб всяка нощ,до гроба!Престъплението си е престъпление,изкуството-изкуство!За мен тази история е болезнена,който ме е разбрал,добре,но определено ,,стилът,, на мухата не и подхожда!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Я, стига сте се дърляли! Гледай сега какво става тука! :D
Изображение
Коментарът под снимката:
За 23 години преход, преходихме от Тодор Живков до Охраната му!!
Не знам сега това прогрес ли е или регрес?! Единият се изкачи на власт с помоща на руснаците, за другия нЕкои се изказаха, че бил хамерикански агент....
И както се пееше: "Палачи дете народът е невинен!" ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zvPZkcDj ... re=related"
....
Това е за Мухата. Тематично с кадри от Торонто. :D
http://www.youtube.com/watch?v=RdYkM-0J ... re=related"
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

Странджата написа: ... Посланик Маричков,Плювалник Мухичков,лав да става,пък дали е вярно,важно ли е!?!Имаше такава злополука,при която загина жена,но Маричков не беше пиян както на един силен от Русия!За жалост никой не е застрахован да преживее този кошмар!Случи се и на Калоянчев,наскоро четох,че преди години и Зуека е прегазил човек,но се е пазило в тайна!На мен ми беше кофти за тази история,не мога да си представя какво му е било на Кирил!Човек с мисия,който даде много на няколко поколения,преди теб муха,твоите ценности не ги знам какви са,но щом си правиш гаргара и с Кирил Маричков,за мен си бая заорал у ряката!
Не знам за какви мисия и ценности говориш, ама откакто Щурците приеха орден от Гоце:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/10/ ... shturcite/"

спрях да ги уважавам...
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
apple

Мнение от apple »

Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Глей къв готин е бил Бойко, прилича на Бен Афлек тука :lol:, май трябва да мине на диета скоро ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Ако трябва да говорим за таланта Крил Маричков, той е слаб басист и мидиока певец. Като човек е пълен боклук. Аз не съм бил свидетел на катастрофата и не мога да кажа колко е виновен. Факта, че все пак получава присъда означава, че не е невинен. Защо получава условна присъда, може да се предполага.

Няма да забравя когато като дете видях за пръв път Щурците - едно от нещта които съм запомнил беше, арогантното отношение на Маричков към публиката. Онези, които след концерта се доближаваха за автограф, бяха блъскани и нагрубявани от него доста грозно.

Дали един доносник ще получи некъф девалвиран медал от друг доносник, е без особено значение.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

anxeli написа:Глей къв готин е бил Бойко, прилича на Бен Афлек тука :lol:, май трябва да мине на диета скоро ...
Викаш, изпуснал е блестяща кариера в киното навремето. Примерно 2-ра серия на "Бодигард". Само дето охраняваният обект не мяза много на Уитни, ама това са подробности. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Странджата

Мнение от Странджата »

Павел написа:Ако трябва да говорим за таланта Крил Маричков, той е слаб басист и мидиока певец. Като човек е пълен боклук. Аз не съм бил свидетел на катастрофата и не мога да кажа колко е виновен. Факта, че все пак получава присъда означава, че не е невинен. Защо получава условна присъда, може да се предполага.

Няма да забравя когато като дете видях за пръв път Щурците - едно от нещта които съм запомнил беше, арогантното отношение на Маричков към публиката. Онези, които след концерта се доближаваха за автограф, бяха блъскани и нагрубявани от него доста грозно.

Дали един доносник ще получи некъф девалвиран медал от друг доносник, е без особено значение.
Лечение!
Ena

Мнение от Ena »

Необходимо е все пак да уточним, че за посланник във Ватикана е предложен Кирил Маричков-младши т.е. синът на музиканта, който носи същото име.
И младежът нито е убивал някого на пътя, нито пък е блъскал грубо хората искащи автограф.

Сега плюещите може да насочат усилията си в правилната посока. Иначе изпадат в конфузното положение да обвиняват съвсем невинен човек и цялата врява би била напразна.

Но все пак вината, че е син на баща си остава. Спор няма. ;)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не исках да взимам отношение, ама щом сте рекли!
Значи, абстрахираме се от това кой кого е блъскал и каква присъда е получил, защото на всекиго може да се случи.
Другото обаче е интересно.
Дядото е бил посланник по времето на Т.Ж. предполагам.
Синът-музикант носител на демократичния патос в едно друго време.
Внукът е предложен за посланник в момента (знаем кои са на власт)
Добре да допуснем, че дядото под заплаха да го изпратят в Белене е станал посланник.
Синът е възвърнал традиционно демократичния дух във фамилията.
Ама внука сега, защо? Да не би да му е заплашен живота?
Не случайно сложих горната снимка.
Странджа, разбирам пристрастията ти, ама нормално духът се възпитава и предава от поколение на поколение. Жалко,че заради такива изцепки няма вече СДС и синята идея си отиде безвъзвратно. :(
Публикувай отговор